Koprivc doživel pogrom po tem, ko je zaradi predsedniške kandidature napadel Logarja

Datum:

“Zadnje pol leta ste vi vložili 12 zahtev za referendume?! Je bila to vaša pomoč vladi Janeza Janše? Zresnite se,” se je nekdanji poslanec SDS Vinko Gorenak odzval na aboten zapis bivšega poslanca SD Marka Koprivca. 

Povezovalni kandidat za predsednika RS Anže Logar se je podpisal pod zahtevo za referendum o reorganizaciji vlade, s čimer SDS onemogoča, da bi koalicija, ki je prejela široko podporo volivk in volivcev, lahko nemoteno delala to, za kar je dobila mandat. Ta kandidatura je nek hec?” je še ena cvetka izpod peresa “ponosnega naslednika KPS Marka Koprivca, sicer tudi ponosnega potomca totalitarca Jaka Koprivca. Oglaša se nekdo, ki sploh ni prejel mandata ljudstva. Nenazadnje pa tudi SD na volitvah ni ravno blestela. Mimogrede: Kakšen mandat pa so od volivcev in volivk prejeli (potencialni) ministri Alenka Bratušek, Marjan Šarec in Emilija Stojmenova Duh? In kot kaže, ta naš Koprivc res ne “šteka” poante demokracije. V vsakem primeru mora opozicija koaliciji gledati pod prste, da slednja ne počne neumnosti. To je njeno sveto poslanstvo.

Tudi nobene potrebe ni za hitenje, ko gre za število ministrskih mest. Prepričani smo, da lahko vlada učinkovito dela tudi z manjšim številom, kar nenazadnje dokazuje tuja praksa. Slovenija bi bila po načrtih premierja Roberta Goloba prava rekorderka po njihovem številu. Saj vemo, treba je zagotoviti pozicije in plače, za vse, ki so “nam pomagali” priti do prestola, ali kot je po partizansko/umetniško dejal Serpentinšek: “Padli smo za Svobodo“. Toda zagotavljamo, da ne bo tako enostavno. Člani vlade imajo dragoceni čas, da med poležavanjem na hrvaški obali dodobra premislijo svoje morebitne škodljive poteze, ki bi utegnile po nepotrebnem obremeniti davkoplačevalske žepe.

Emiliji Stojmenovi Duh, Alenki Bratušek in Marjanu Šarcu volivci in volivke niso namenili mandata. (Foto: STA)

Namesto s popolno podreditvijo medijev (zlasti RTVS) in “navijanjem” davkov, bi morala člane vlade skrbeti predvsem draginja, zlasti to, kako zagotoviti humanejše cene hrane in goriv. Prvenstveno je ravno zato koalicija prejela mandat ljudstva. In žalostno je, da je treba glede tega podučiti nekdanjega poslanca. Človeku nehote pride na misel beseda “bumbar“. Koprivc pa se je tudi vprašal, če je Logarjeva kandidatura “nek hec“. Socialnim demokratom, ki menda še iščejo svojega predsedniškega kandidata, predlagamo, da najavijo kar Koprivca, pa ga bomo primerjali z Logarjem.  To bo šele “hec... Sedaj, ko ni več poslanec, ima, kot kaže, časa na pretek, če piše takšne bedastoče. Ni čudno, da se je eden od uporabnikov Twitterja vprašal, ali “imamo novega Borata“.

Hec ste vi, ki niti v DZ niste prišli, pa sedaj pametujete
Navajamo še nekaj drugih spletnih odzivov: “Predvsem Marko Koprivc, SAB in SMŠ ste dobili mandat. Bebec“; “SD ima najslabši rezultat v svoji zgodovini.“; “Veliko manjši hec kot vse ostale kandidature, začenši z Marto Kos in ostalimi jugokomunističnimi nostalgiki“; “Z velikim veseljem bom podprl kandidaturo Anžeta Logarja za predsednika države“; “Hec ste vi, ki niti v DZ niste prišel, pa sedaj pametujete“; “833 sledilcev! Nek zajeban državni sekret si ti 😜. Še jaz mam x 3 sledilcev, govno Kidričevo“; “Kaj jokaš ščene, večino imate, vladajte JVPM“; “Vsi spodobni Slovenci podpiramo referendum, da omejimo škodljive posledice“.

Vlada je dobila mandat volivcev in volivk predvsem zato, da bo poskrbela zanje. Cene hrane in energentov letijo v nebo. Vendar se vlada bolj ukvarja z zagotavljanjem pozicij za svoje prijatelje, podrejanjem medijev in navijanjem davkov. (Foto: STA)

Če primerjate vaš način komunikacije in način komunikacije vašega kolega Janija Prednika in če primerjate, kakšno podporo sta dobila pri volivcih, potem je jasno, da nekaj delate narobe. Zelo narobe … Po drugi strani pa, kar tako naprej …”; “Pravilno. Popolnoma podpiram njegovo odločitev. Zakaj pa sploh rabite več ministrstev? Za svoje kolege in kolegice nekam parkirat? Raje začnite delat! Zaenkrat še ni videt, da bi“; “Ma daj, samo banana države imajo toliko ministerstev, kot bi jih imeli vi“; “A vlada je dobila mandat za ustanovitev novih ministrstev? Aktivno spremljam, pa ni bilo nikjer pred volitvami govora o tem … ideja o novih ministrstvih je najbrž nastala, ker je treba vsaki ritki lederzic najt”.

Povezovalnost ne pomeni, da ne smeš imeti mnenja in da moraš vse požret
Je Koprivc našel svoje sedlo?“; “Pri stranskih vratih do plače, ljudje so vam rekli, ne damo vam več našega denarja. Ste spoštovali njihovo mnenje“; “Če me spomin ne vara, so tebi volivci jasno rekli: NE, HVALA!” Če te ne bi globoka država kot teleta pripeljala do korita, v katerem si se ugnezdil kot propadli politik, bi zdaj bruhal ogenj po Golobovem Gibanju Svoboda.  Marko Koprivc, da te ni sram, da se sploh oglašaš!!!”; “Ne, vaše imenovanje je hec. Žalosten hec“; “Trot, za Slovenijo bi bilo več kot dovolj 8 ministrstev!”.

Če že govorimo o volitvah … SD, Lukci, Marjani in Alenke pa se res ne morete nazivati z zmagovalci … In ravno za te se tvori nova, predvsem pa nepotrebna ministrstva. Za tiste, ki jim volivci niso dali glasu. To je narobe“; “Bimbo, ne oglašaj se, ker si ti oboževalec vojnih in povojnih zločincev, najbolj hecen vase zagledan bedak, kar dokazuješ vsak dan“; “Kaj ni referendum ustavna pravica?”; “Povezovalnost ne pomeni, da ne smeš imeti mnenja in da moraš vse požret“; “Ja, 2 milijonski narod potrebuje res enih 45 ministrov, državnih sekretarjev in vseh vas drugače nezaposljivih kadrov … Bravo Markec, bravo!!!!”; “Odjebi, dobil si porcijo na volitvah“.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Grims pojasnil, zakaj ni želel glasovati o deklaraciji o Ukrajini

Slovenski dominantni mediji, ki delujejo pod okriljem tranzicijske levice,...

Švedska: Dva Britanca v avtomobilu ustreljena in zažgana!

Več kriminala kot na Švedskem se zgodi le še...

Globalni digitalni kolaps: v Krki izpad celotnega računalniškega sistema

Uporabniki Windowsa po vsem svetu se srečujejo s t....

Trump ob koncu konvencije RNC napovedal deportacijo nezakonitih priseljencev in podpornikov Hamasa

Donald Trump je tudi uradno republikanski predsedniški kandidat. Nominacijo...