Krasni novi svet

Datum:

Če ste brali roman Krasni novi svet angleškega pisatelja Aldousa Huxleyja, vas bo nanj zagotovo spomnila nova nemška resničnost (ki bo, to si upam trditi, jutri postala tudi slovenska). Takole gre. Pro Familia, nemško strokovno združenje za načrtovanje družine in spolnost, je nedavno vrtcem izdalo priporočilo, naj imajo posebne »sobe za raziskovanje telesa« in »spolne igre«. Zadeva je prišla v javnost, ko je časopis Bild razkril vsebino pisma, ki so ga dobili starši majhnih otrok, ki so jih zaupali v varstvo vrtca Arbeiterwohlfahrt (AWO) v Hannovrski regiji.

V njem je med drugim pisalo, da so vsi otroci, še posebej predšolski, seznanjeni s posebnim prostorom, ki je namenjen nagoti in razkazovanju telesa. »Vsak otrok se sam odloči, ali in s kom se želi igrati spolne igre. Deklice in fantki se božajo in pregledujejo le toliko, kolikor je udobno njim in drugim otrokom,« je bilo poudarjeno. Dodano je bilo »varnostno« pravilo, da otrok ne sme ničesar »zatikati v telesne odprtine drugega otroka«. Starši so bili seveda šokirani, še posebej ker ni bilo povsem jasno, ali otroške »spolne igrice« nadzorujejo oblečeni ali nagi vzgojitelji. Bilo pa je povsem na dlani, da se kaj takega lahko spomni le bolan pedofilski um v sodelovanju z nevladnimi organizacijami in s skupinami LGBT, ki propagirajo seksualizacijo otrok in sprevržene spolne prakse.

Kot je poročal Voice of Europe, se je izkazalo, da Pro Familia kot nevladna organizacija deluje z denarjem davkoplačevalcev: finančno jo podpira zvezno ministrstvo za socialne zadeve in integracijo, pedofilski projekt je podprlo in odobrilo ministrstvo za izobraževanje Spodnje Saške. Slednje se je kasneje posulo s pepelom ter po odločnem in besnem uporu staršev projekt ukinilo. Vendar je to razjezilo predsednika uprave AWO v Hannovru Dirka von der Ostna, ki se je škandalozno čudil, kako si lahko starši jemljejo pravico določati, kaj je dobro za njihovega otroka in kaj ne.

Novinarska preiskava je pokazala, da je združenje Pro Familia pravo leglo spolnih predatorjev, ki čakajo na majhne otroke in opravičujejo pedofilijo. Že leta 2013 je nemška RTV Deutsche Welle  trdila, da je Pro Familia pedofilsko močvirje, ki »strokovno« znanje črpa iz del progresivnih in propedofilskih »intelektualcev«. Med drugim iz del sociologa in zagovornika pravic istoispolno usmerjenih Rüdigerja Lautmanna, ki je zapisal, da so pedofili dobri ljudje, saj otrokom (očitno preden jih spolno izkoristijo) kupujejo igrače in jih vozijo na izlete. Po njegovo zato pedofilija ni nič slabega, saj je le oblika spolne usmerjenosti.

Ni odveč poudariti, da Lautmann sedi v upravnem odboru LGBT v Berlinu in da je Pro Familia prek mednarodnega združenja za načrtovano starševstvo (IPPC) tesno povezana z organizacijo Planned Parenthood (PPF), od katere je denar dobil tudi Inštitut 8. marec, ki ga vodi Nika Kovač. Več alternativnih medijev je že poročalo, da gre za prikrita pedofilska združenja (direktor PPF je bil denimo obtožen zlorabe otroške pornografije), ki pa imajo podporo levičarskih vlad in medijskega mainstreama. Pomagajo jim uničevati tradicionalne vrednote in družbo spreminjati v »krasni novi svet«, kjer ni prostora za jedrno družino in naravno nosečnost. In povsod v tem pedofilskem močvirju naletimo na skupine LGBT.

Slovenija je na dobri poti, da posnema Nemčijo. Že zdaj se dogaja marsikaj pokvarjenega. Sedanji minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac je podpisan pod publikacijo (2017), ki mlade »uči« o spolnih igračah in »lizanju ritke«. Lanska afera Fotopub je pokazala, da omamljanje in spolno izkoriščanje mladoletnic levičarski eliti ni tuje. Samo še na slabše bo šlo. Zato starši, pozor! Če pride v vrtec ali šolo vašega otroka aktivist LGBT, mu pokažite vrata ali pa v tistem času vzemite otroka iz vzgojno-izobraževalne ustanove. To pravico imate. Vedite, da ti ljudje želijo prevzeti dušo in telo vašega otroka ter ga oblikovati po podobi LGBT. In to je zlobna ideologija.

Jože Biščak

Sorodno

Zadnji prispevki

Aktivistični levičarski norci jih v ZDA končno dobivajo po grbi

Študentski "revolucionarji" v ZDA so jih začeli dobivati po...

Fico ni več v smrtni nevarnosti

Slovaški premier Robert Fico ni več v smrtni nevarnosti,...