[Video] Grims: Moti jo svoboda govora in moti jo resnica

Datum:

Evropski poslanec iz vrst SDS Branko Grims je v luči tokratne Parade ponosa spomnil na biološko dejstvo, da sta spola samo dva (ženski in moški). “Oče je moški in mati je ženska; spola sta torej samo dva, duševnih bolezni pa je neskončno mnogo!”, je zapisal in si tako prislužil medijski pogrom s strani predsednice države in medijskega partnerja levica 24ur. 

“Težko spoštujem politika, ki z nestrpnostjo skuša zmagati na volitvah”, se je v sinočnjem intervjuju na POP TV predsednica republike Nataša Pirc Musar. Ker s kritikami na njegov račun ni skoparila, marsikdo na intervju gleda kot na napad nanj, ker pa ni manjkalo niti opazk na račun vladajočih, se zazdi, da se pripravlja teren za nov obraz.

Grims je bil med svojimi sledilci sicer deležen prikimavanja v smislu: “To je prava parada ponosa- družina”; “Res j! Spola sta dva , moški in ženski. Moški je oče in ženska je mama!”; “Se popolnoma strinjam in prepričana sem da boste dobro zastopali te vrednote v Bruslju..”.

Predsednica republike Nataša Pirc Musar, ki je na dan Parade ponosa med drugim izpostavila: “Ponosni smo na našo raznolikost in enakopravnost, ki ju skupaj negujemo in utrjujemo”, svoje kritike na račun Grimsove izjave ni zmogla skriti. “To lahko ponovim vsak dan, vedno in znova. Ti ljudje so med nami in imajo popolnoma enake pravice do življenja, kakršnega so izbrali. Na tej poti jih bom vedno podpirala. Nikakor ne gre za duševno bolezen”, je sporočila Grimsu in v intervjuju dala vedeti, da bo vsako leto v znak podpore na predsedniški palači izobesila mavrično zastavo. Prav tako pa je omenila, da bi se tokratne parade tudi udeležila, tako kot lani, če ji ne bi bilo potrebno na mirovniško konferenco v Švico namesto premierja.

Predsednica pa je v zvezi z Grimsom tudi dejala, da “težko spoštuje politika, ki z nestrpnostjo skuša zmagati na volitvah”. To je dejala v zvezi z Grimsovim sodelovanjem v pogovoru, kjer je bil prisoten tudi član takoimenovane Slovenske obrambne straže, ki je pred volitvami izvedla protimigracijski shod. Omenjena dejanja je označila za nevarna, čeprav so se v največji opozicijski stranki SDS od skupine zamaskirancev jasno distancirali. Poslanec SDS je sicer v omenjenem podkastu, kamor je bil povabljen kot gost, poudaril, da do “te točke v normalni pravni državi sploh ne bi smelo priti”. Slednji je sicer v v preteklosti že večkrat izpostavil, da gre pri nezakonitih migracijah za kršenje zakona v več pogledih, da je vlada s svojim ravnanjem povzročila padec varnosti in s tem ogrozila državljanke in državljane. “Ljudje se počutijo ogroženo, ne počutijo se varne, zato se formirajo v skupine. Do tega v normalni pravni državi sploh ne bi smelo priti” je pojasnil.

Foto: Posnetek zaslona 24ur Zvečer

Za komentar izjav smo se odločili povprašati Grimsa, ki je uvodoma povedal, da imamo očitno “predsednico države, ki meša svojo funkcijo z ideološkim vsiljevanjem”. “To kar je storila predsednica države je v resnici nezaslišano in je škandal najvišjega ranga, zaradi katerega bi morala predsednica republike odstopiti”, je prepričan. Grims je izpostavil, da predsednico očitno moti, da javno nastopa. “To pomeni, da nasprotuje svobodi govora in potem to skriva z različnimi floskulami, ki levičarskim ušesom milo zvenijo”.

Ker se je predsednica najbolj obregnila, ko je bilo govora o zaščiti otrok, je v zvezi s tem povedal, da je edina resnica biološka resnica: “mati je ženska, oče je moški, spola sta torej samo dva: moški in ženski, duševnih bolezni pa je neskončno mnogo”. V navedenem se po njegovih besedah skrivajo tri temeljne resnice. “Vsa biologija visoko razvitih bitij, vključno s človekom temelji na dveh spolih. Ena je kombinacija kromosomov xx, druga xy. Nič drugega biološko ne obstaja.” “Drugič, mati je ženska, oče je moški. Lahko se kdo spreneveda kakor se hoče, pa se imenuje kakor se hoče, to je njegov problem, samo naj tega ne vsiljuje drugim. To je biološka resnica, ki je popolnoma nesporna in zgodovinsko ter znanstveno dokazana. Tretjič, duševnih bolezni je pa veliko, lahko rečemo, da jih je neskončno mnogo.” Kot je povedal, je to dejstvo, o “katerem govori vsak temeljni učbenik znanosti s področja psihologije”.

Moti jo svoboda govora in moti jo resnica
Gospa predsednica je po navedbah Grimsa reagirala zaradi nečesa, kar je nesporno dejstvo, kar je biološka danost, kar pomeni, da jo moti resnica. “Če seštejemo to dvoje, kaj gospod predsednico moti, moti jo svoboda govora in moti jo resnica. Ona je popolnoma zamešala svojo funkcijo, na kateri bi morala biti predsednica vseh Slovenk in Slovencev z ideologijo oziroma z vsiljevanjem neke ideologije, ki je za otroke ekstremno škodljiva”, je izpostavil in dodal, da je taka predsednica zaradi tega popolnoma neprimerna za opravljanje svoje funkcije. “Še najmanj se ima pravico napadati nekoga, ker je izrazil svoje mnenje. Če je mnenje znanstveno utemeljeno, ker je, kar sem povedal, je biološka resnica, potem pomeni, da si gospa predsednica države prizadeva za cenzuro, preganja resnico in da jo moti resnica, in da je omejevanje svobode govora nekaj, kar je sprejemljivo. To je očitno protiustavno in ona nima nobene pravice nastopati protiustavno”, je kritičen Grims.

Otroci imajo vso pravico, da jim nihče ne vsiljuje zanje tako škodljive ideologije
Grims izpostavlja, da ima vsakdo pravico izraziti lastno mnenje, še posebej če je to mnenje nesporna biološka danost, ki je potrjena z vsemi znanstvenimi dokazi. Izrazil je kritiko do propagandistov LGBTQ+, ki uporabljajo najstarejši trik levičarjev, se pravi “vse tisto sovražno, hujskaško, negativno, nasilno, kar v resnici počnejo izključno oni sami pripisujejo nekomu drugemu”. “Nihče nima nič proti komurkoli, naj počne doma kar hoče, vsak odrasel se lahko razglasi za kar se hoče, ali pa v neki skupini, če jim to paše, in naj se imajo lepo, ampak s tem naj ne posiljujejo slovenskih otrok”, je poudaril in dodal, da slednji sicer nimajo pravice vsiljevati svojo ideologijo komurkoli. “Nobene pravice nimajo omejevati komurkoli, da izrazi nasprotno mnenje in nobene pravice nimajo napasti tistega, ki se zavzema za zaščito otrok.” Kot je povedal, je govoril o tem, da je potrebno otroke zaščititi pred ideologijo kulturnega marksizma LGBTQ+. “Ta je za otroke uničujoča, ker otroka zmede in ga lahko usmeri v neko pot, ki se lahko zanj konča zelo slabo. Kadar gre za operacije spremembe spola je to po navadi potem zgodba, ki se konča tragično. Ogromno je samomorov, ogromno je poskusov, da bi se šlo nazaj, ampak poti nazaj v teh primerih ni”, je izpostavil in dodal, da je ta ideologija zato tako škodljiva za otroke.

Poslanec Branko Grims. (Foto: Bobo)

Otroke in pravice njihovih staršev ščitijo slovenska ustava in mednarodni akti
Otroci imajo po besedah Grimsa pravico do otroštva in da se dosledno in brezpogojno spoštuje slovenska ustava in mednarodni predpisi. Konkretno, Konvencija o otrokovih predpisih OZN, ki je zavezujoča in pravi, da ima “vsak otrok pravico do vzgoje v normalnem okolju in do vzgoje, ki je normalna, se pravi vzgoja v skladu s klasičnimi vrednotami. To se kar pozablja”, je navedel in dodal, da gre za akt, ki je bil sprejet leta 1989 v OZN. “Ker so ga ratificirale vse evropske države, je tudi del prava EU, po drugi strani imamo slovensko ustavo, ki pravi, da država ščiti otroštvo, da ščiti otroka, očetovstvo, materinstvo, družino”, je izpostavil in dodal, da je tukaj stvar popolnoma jasna. “Če dodam še da mednarodni akti in slovenska ustava garantirajo staršem pravico, da vzgajajo otroke v skladu s svojimi vrednotami, potem je jasno, da je vsako vsiljevanje ideologije LGBTQ+ otrokom ne samo nezakonito, ampak tudi protiustavno”. To kar predsednica počne je po besedah Grimsa vsiljevanje protiustavnosti. Njene besede v celoti zavrača. “Predsednica države, ki izjemnega pomena zaščite otrok in svobode govora očitno ne razume (ali noče razumeti?), ni dostojna funkcije, ki jo opravlja.”

“Če se kdo želi sam prepričati o tem, kaj vse v resnici za zaščito otrok določajo Ustava Republike Slovenije in temeljni akti s področja varovanja človekovih pravic: Splošna deklaracija človekovih pravic (OZN) ter Deklaracija in Konvencija o pravicah otroka (OZN), si lahko to prebere v moji knjigi ZMAGA DOBREGA – Vodnik za boj proti kulturnemu marksizmu, kjer je vse to zbrano na enem mestu. Danes mnogi hočejo “progresivno” sprevračati izvorni pomen določb teh aktov, toda te pravice nima nihče!”, je jasen Grims.

Ker je predsednica izrazila skrb in dodala, da si želi kulturo dialoga med poslanci, je Grims v zvezi s tem povedal, da naj potem ona najprej pokaže kulturo dialoga, saj je govoril  izključno o zaščiti otrok  in o stvareh, ki so utemeljene v mednarodnih predpisih in slovenski ustavi, in se javno opraviči in prekliče svoje besede. “To je kultura dialoga, če že tej kulturi govori. Kar se pa tiče moje naloge tiče, bom brezpogojno spoštoval voljo, ki so jo izrazili volivci, ki so mi zaupali dovolj preferenčnih glasov, da sem bil izvoljen. Zavezan sem v prvi vrsti slovenskim volivkam in volivcem in vsem ki so glasovali zame, in njihovo izraženo voljo bom dosledno spoštoval”, je zaključil.

Se pripravlja teren za nov obraz?
Predsednica, ki se je namesto premierja, ki je odšel raje na košarkarsko tekmo v Dallas, udeležila mirovne konference v Švici, je na vprašanje, kakšno sporočilo, je premier s svojo neudeležbo poslal državljankam in državljanom, povedala, da si mnenje o tem ustvarijo sami, a da je sama svojo odgovornost sprejela. Jasno pa je med drugim dala vedeti, da se strinja s tistimi, ki ocenjujejo, da “sta dve leti minili brez kakšnih velikih uspehov te vlade, predvsem na področju strateških reform”. Izrazila je željo, da se ne bi ministri menjavali tako hitro, ker se s tem izgublja čas za izpeljavo reform. “Morda imam kdaj celo občutek, da se pri teh strateško pomembnih temah ministrstva ne pogovarjajo dovolj med seboj”, je prav tako dejala in dala vedeti, da še ni čas za predčasne volitve. Marsikdo si je tako ustvaril mnenje, da se najverjetneje pripravlja nek nov obraz, ki bi nasledil Goloba.

Ž. N.

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Jelinčič: Maljevac, strokovnjak za lizanje riti, pripravlja nov priročnik

"Govori se, da na levi strani političnega prostora gospod...

[Fotogalerija] Prešerno vzdušje na srečanju podpornikov SDS v Bovcu

S sobotnim tradicionalnim srečanjem odborov stranke SDS v Bovcu...