Levičarska teroristična organizacija Antifa poziva izgrednike v ZDA naj gredo z orožjem nad policiste!

Datum:

Potem, ko je ameriški predsednik Donald Trump zaradi silovitih izgredov, ki jih je še poslabšala vpletenost Antife, napovedal razglasitev omenjene radikalne levičarske organizacije za teroristično organizacijo, so se pri Antifi odločili upravičiti Trumpovo odločitev. Izgrednike javno pozivajo naj gredo z orožjem nad policiste. Ameriški državni tožilec William P. Barr je napovedal, da bodo dejanja pripadnikov Antife obravnavana kot terorizem.

                   

“Antifa skupina poziva izgrednike naj gredo z orožjem nad policiste,” je na Twitterju opozoril ameriški politični analitik Jack Posobiec in pripel sliko spornega tvita.

“Po celi državi policiji zmanjkuje nabojev za obvladovanje množice,” so zapisali na Antifinem Twitter profilu Puget Sound John Brown Gun Club in izpostavili da je izgrednikov veliko več od policistov. “Zamislite si, kako bi bilo, če bi bil vsi mi oboroženi.”

John Brown Gun Club so v preteklosti na CNN predstavljali  kot skupino protirasističnih aktivistov, piše Postmilennial, terorizem pa omenjeni Antifa skupini ni tuj. Njihov član Willem van Spronsen je napadel zvezno poslopje agencije za priseljevanje ICE, kjer je umrl v napadu.

https://twitter.com/aerialtruckck/status/1267266877354422277

Pri tem so pripadniki Antife na socialnih omrežjih celo določili v katerih predelih organizirati izgrede. “Nocoj je naš čas, tovariši … Nocoj bomo rekli ‘je*eš mesto’ in odšli v rezidenčne predele… bele soseske… in si vzamemo kar je naše.” Sporni tvit in račun za njim so bili kasneje zbrisani, a namen ostaja.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Na tekmi s Srbijo se bo srečala balkanska naveza Vučić, Golob in Janković

Ob robu evropskega nogometnega prvenstva in pred četrtkovo tekmo...

Zgodba dveh digitalnih Slovenij

Prejšnji minister za digitalno preobrazbo v Janševi vladi je...

Miran Videtič: “Sile, ki težijo k spremembi smeri EPP-ja, bi znale uspeti!”

"Skratka, nekaj se bo dogajalo, čuti se neka napetost...

Ustvarjalna svoboda, ne izključevanje – upanje za vse

Za nami so evropske volitve, v katerih smo se...