Levičarski skrajnež Jašar grozi slovenskim policistom: “Ko bo počlo, policaji raje ostanitedoma, ker nas nič ne bo zaustavilo …”

Datum:

Ko bo počlo, policaji raje ostanitedoma, ker nas nič ne bo zaustavilo,” je na družbenem omrežju Facebook zapisal Sanjin Jašar, levičarski skrajnež ter proizvajalec in preprodajalec prepovedanih drog.

                   

Številnim grožnjam desnosredinski vladi Janeza Janše, da bo po koncu zdravstvene krize “doživel ulico” (video si lahko ogledate TUKAJ), je šel levičarski aktivist Jašar še korak dlje. Tako zelo, da ga je prek Twitterja policiji prijavil Božidar Novak.

Jašar je policiji sporočil: “Ko bo počlo, policaji raje ostanitedoma, ker nas nič ne bo zaustavilo. Ostanite raje pri svojih družinah in pustite ljudstvu, da opravi svoje. Premalo vas je, da bi nam lahko bili kos. To ni leto 2012, ampak 2020. In levi in desni in srednji bomo po 30 letih spet skupaj stali in pometli z vsemi vami.”

Zapis Jašarja na Facebooku.

Kmalu zatem je napovedal, da bo kršil delno prepoved prehajanja med občinami:

“A STE ZA AKCIJO?

Jaz se grem ta vikend malo vozit izven občine in snemat policaje v kolikor me zaustavijo, da jim v oči povem kaj jih čaka kmalu in bom posnetke dal na FB in Youtube. V tem sem že tako spraksiran, da lahko samo molijo Boga, da me ne zaustavijo. Vse kar morate vi naredit, je poravnat potencialne kazni, v kolikor pride do njih. Kaj pravite?”

Image

Demokracija

Sorodno

Zadnji prispevki

Fenomen Prebilič: Ali stari botri že tlakujejo pot “novemu obrazu”?

Ali se je na letošnjih evropskih volitvah že začel...

Evropsko sodišče: Evtanazija ni človekova pravica!

"Evropsko sodišče za človekove pravice: Medicinska zastrupitev bolnih in...

Ministrica do roka razdelila “hudičevo” malo računalnikov – Zgolj 666 od 10 tisoč

Ministrici za digitalizacijo zadeve uhajajo iz rok. Poziv za...

GZS opozarja vlado: zaradi stavke upravnih enot trpi gospodarstvo

Stavkovni val, ki se je razpasel po državi (vpričo...