fbpx

Alfi Nipič izkazal hvaležnost zdravstvenemu osebju: Če tega ne vidiš, ne moreš verjeti

Foto: STA

Ti ljudje ti vsak dan dajejo moč. Občudujem jih, kako vse to zmorejo. Če tega ne vidiš, ne moreš verjeti, kaj počnejo dneve in noči,” je Alfi Nipič sporočil iz covidnega oddelka, kjer se še vedno zdravi.

Nedavno smo na portalu e-maribor poročali, da je za covidom hudo zbolel tudi priljubljeni slovenski glasbenik Alfi Nipič, ki zaradi hujšega poteka bolezni potrebuje tudi bolnišnično zdravljenje.

Alfija so te dni končno premestili iz intenzivne enote, kjer je bil 10 dni. Oglasil se nam je z navadnega covidnega oddelka in sporočil dobro vest: da se njegovo stanje počasi izboljšuje. Temu je verjetno botrovalo tudi dejstvo, da je bil cepljen.

Če tega ne vidiš, ne moreš verjeti
Dobil sem že obvestilo, da sem negativen, še vedno pa imam pljučnico. Premestili so me iz intenzivne enote na navadni oddelek, tu bom moral ostati še nekaj časa,” je sporočil 77-letni Alfi za Slovenske novice. Sicer pa je priljubljeni mariborski pevec v preteklosti že imel hude zdravstvene težave.

V bolnišnico sem prišel nekje po 20. novembru, po nasvetu mojega zdravnika. Prišli so me iskat domov in me sprejeli v intenzivno enoto, vendar stopnjo niže. Tam sem bil 10 dni,” je o zdravljenju povedal Nipič, ki kar ni našel dovolj besed hvaležnosti zdravstvenemu osebju. “Ti ljudje ti vsak dan dajejo moč. Občudujem jih, kako vse to zmorejo. Če tega ne vidiš, ne moreš verjeti, kaj počnejo dneve in noči.”

e-maribor