fbpx

Azilant sredi Ljubljane ukradel telefon, policija pa ni naredila ničesar?!

Slika je simbolična. (foto: informativa.ba)

Potem, ko je eni od Ljubljančak sredi Ljubljene azilant ukradel telefon, policija ni naredila popolnoma nič.

Zvečer so sredi Ljubljane ukradli ženski telefon. Po neuspešnem iskanju so ga izsledili preko Googla kar v azilnem domu na Kotnikovi. Na policijo je bila podana prijava. Kljub temu, da jim je bilo povedano, kje se telefon nahaja, niso storili nič. S tem, da bi sami morali vedeti, da se storilec takšnega dokaznega materiala hitro znebi.

“Državljani in državljanke, pazite na svoje stvari. Policija vam ne bo pomagala. Prav je, da delite to v čim večjem številu,” je zapis ogorčene lastnice ukradenega telefona, ki se kot požar širi po družabnih omrežjih in daje občutek, da nismo pred zakonom vsi enaki.

“Žalostno kam smo prišli…. Azilanti imajo boljšo oskrbo kot marsikateri Slovenec, pa si še upajo krast… Edino kar si še zaslužijo, je enosmerna vozovnica tja, od koder so prišli….,” se glasi eden izmed komentarjev. “Na Češkem imajo napisano na policajskih avtih. Pomagamo in varujemo. Pri nas pa bolj Milica. V tem smislu. Migrosi se pa kar sprehajajo pri belemu dnevu preko meje,” so še zapisali na družbenih omrežjih.

Vir: facebook

Torej nismo pred zakonom vsi enaki policija?