[Foto in video] Marjan Šarec ujet na laži! Preberite, kako je želel “potunkati” župana, ob tem pa očitno pozabil, da bomo novinarji preverili tudi drugo plat zgodbe!

Foto: Printscreen

Tudi ta teden je minil v znamenju zaščite slovenske južne meje v povezavi z migranti, ki nezakonito vstopajo v državo, saj meja ni ustrezno varovana. Policisti naredijo vse, kar lahko, vendar so ukrepi za zaščito meje bistveno prešibki.

Marjan Šarec je moral v teh dneh v državnem zboru odgovarjati na vprašanje, kako bo vlada prevzela odgovornost za opustitev pravočasnih in zadostnih ukrepov za dejansko preprečitev vdorov ilegalnih migrantov preko južne meje. V imenu poslanske skupine SDS mu je vprašanje o tem zastavil poslanec mag. Branko Grims, ki je uvodoma poudaril, da letos mineva 12 let, kar je Slovenija vstopila v schengensko območje, od 1 julija pa skupne patrulje na italijanski meji označujejo, da se končuje izrinjanje naše države iz tega območja.

Italija sicer napoveduje še dodatne ukrepe. Po navedbah Massimiliana Fedrige, predsednika Furlanije – Julijske krajine v italijanskem parlamentu, razmišljajo o postavitvi tehničnih ovir, ograj na meji, v dolžini približno 30 kilometrov na območju med Trstom in Gorico. Iz Slovenije pa je samo letos v Italijo nezakonito prišlo vsaj 3.800 ilegalnih migrantov, po nekaterih podatkih celo 5.000.

Nadalje iz BiH poročajo, da je na njihovo območje letos evidentirano prišlo okoli 18.000 ilegalnih migrantov. Migrantski centri so polni po vsej državi, ne samo v Bihaću in Veliki Kladuši. V kraju Hadžići blizu Sarajeva je v tamkajšnjem centru okoli 730 migrantov, v Unsko-sanskem kantonu pa število teh sploh ni znano. Dnevno prihajajo in odhajajo novi, prav vsi pa čakajo na odhod proti Sloveniji.

O polnih gozdovih poročajo tudi s Hrvaške. Posnetek o tem poglejte tukaj:

Najsvježije informacije o migrantima iz Studene, općina Klana. Usprkos tvrdnjama ministra policije kako su naše granice sigurne ovaj video ga demantira.Od kuda migranti u ovom mjestu? Nisu s neba pali?Migrantska val se zahuktava. VOJSKU NA GRANICE!

Gepostet von Hrvatska stranka prava – HSP am Freitag, 12. Juli 2019

Slovenska vlada sicer še naprej trdi, da stvari na meji obvladuje, da so letos prijeli 5.300 ilegalnih migrantov, vendar pa številke kažejo, da jih gre večje število nenadzorovano čez naše ozemlje. Ob tem dodajmo, da slovenska policija migrante tudi vrača na Hrvaško, nato pa se ti ob prvi priložnosti ponovno vrnejo nazaj na mejo. Zato ni znano, koliko povratnikov je zajetih v številki 5.300. Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je prejšnji teden sicer razkrila, da nekateri poskušajo tudi po 40-krat.

V zadnjih dneh iz BiH tudi poročajo, da so bili prilivi proti bosansko-hrvaški meji dnevno okoli 50 migrantov, razlog za to je bilo vreme. V zadnjih dneh pa so se okrepili, dnevno proti meji prihaja že tudi okoli 200 migrantov.

Hkrati so se v Sloveniji zgodili že tudi napadi migrantov na domačine. V Beli krajini smo bili maja priča ugrabitvi 79-letnega Mirka Moravca, v Jelšanah so migranti metali kamenje v deklico, ko se je vračala iz šole. Zadnji znani primer s Primorske v preteklih dneh pa je bil napad na taksista, pri čemer je migrant uporabil tudi nož, kričal “Alah Akbar” (Alah je velik), pri posredovanju pa je policist moral uporabiti tudi orožje.

O tem, da slovenska vlada stvari ne jemlje resno, smo že poročali. Poslanec Grims pa je v teh dneh v parlamentu povedal: “Vlada pod vodstvom Marjana Šarca je naredila kup strateških napak. Na prvem mestu je zagotovo pristop k marakeškemu sporazumu, ki ga ni sprejela nobena od naših severnih sosed. Takrat se je reklo, da bo Slovenija osamljen otoček, če tega ne sprejeme, dejansko pa je sedaj osamljen otoček in vrh migrantskega žepa na Balkanu. Vlada ne obvladuje ničesar. Ves čas govori, da je situacija na južni meji pod kontrolo. Dejansko pa skupne patrulje (na italijansko-slovenski meji, op. av.) pričajo o tem, da pod kontrolo ni ničesar.”

Šarec je med drugim v zelo arogantnem odgovoru dejal: “Nihče ne zanika, da migracije so, migracije obstajajo.” Dejal je še: “Župan Črnomlja je želel, da se ograja odstrani.” Na podlagi tega smo v kabinet črnomaljskega župana Andreja Kavška poslali vprašanje, kakšno je v resnici njegovo stališče do ograje na južni meji in ali se res zavzema, da se ta odstrani.

Prejeli smo naslednji odgovor: “Župan se zavzema za varnost in zadovoljstvo občanov. Da je ob meji potrebna ograja, je strokovna ocena policije in v njihovo strokovnost zaupamo.”
Iz tega je razvidno, da je Šarec za svojo korist očitno priredil tudi Kavškovo mnenje.

Pri spremembi azilne zakonodaje se je predsednik vlade izgovarjal na evropsko zakonodajo, kar je vladajočim sicer priročen izgovor. Spomnimo. Predlog za poostritev je pred kratkim v državni zbor vložila SDS, vladajoči iz vrst LMŠ, SD, SMC, DeSUS, SAB in Levice pa so to zavrnili.

V teh dneh so v SDS to ponovno odprli. V njihovem imenu je to storila poslanka Anja Bah Žibert, z izredno veliko podporo izvoljena na širšem dolenjsko-novomeškem območju. Poudarila je, da bi morala vlada “prenehati ignorirati bistvo problema ilegalnih migrantov ter zavarovati državno mejo, zagotoviti varnost bivanja v naši državi in zaostriti azilno zakonodajo”. Med drugim je dejala: “V Slovenski demokratski stranki ponovno opozarjamo, da namesto diletantizma in ignoriranja bistva problema potrebujemo zaostritev azilne zakonodaje. Če tega ne bomo storili, bomo imeli na koncu odprto mejo samo še z Madžarsko.”

Anja Bah Žibert (Foto: Veronika Savnik)

Spomnimo še na poziv Boruta Pahorja, predsednika države, ki je pred dnevi povedal: “Naposled je jasno, da posamezne države po lastni presoji sprejemajo ukrepe za zajezitev nezakonitih migracij. Če jih mi ne bomo sposobni zajeziti na južni meji, bodo ukrepali naši severni in zahodni sosedi na naši severni in južni meji. /…/ Nujno je, da ukrepamo tako, da bodo meje znotraj schengenskega prostora ostale odprte.”

Za konec objavljamo še nekaj fotografij, ki so nastale v zadnjih dneh.

Prihodi migrantov na bihaško območje.

Tako v kolonah korakajo proti hrvaški meji.

Tako se z otroško igrico za triletnike zabavajo migranti v centru na Vučjaku, 10 kilometrov stran od hrvaške meje.

Migranti v centru Hadžići, čakajoč na odhod proti Sloveniji.

Migranti v centru v Hadžičih blizu Sarajeva.

Moja-dolenjska.si

 • IZBIRA

  Šarec bi lahko rekel: Vsa igralec, ki ima priložnost igrati predsednika vlade, si želi, da bi to tudi bil, nekoč. Vendar to za zdaj še ni mogoče, je hudomušno pristavil.

 • Franc Šink

  Ograja bo končana ko bodo že vsi migranti v Evropi.

  • mona lisa

   Ja in ko bomo mi njihove žive tarče. Vse gre v tej smeri.

   • pajot

    gre,ampak tu pri nas še živi nekaj kerlcev,ki tega ne bojo dovolili. Najprej se bo angažirala zezebe(kot to rad poreče Vinko Vasle),saj je zezebe premagala v drugi vojni kompletno nemško armado z esesovci vred. In esesovci niso bili karsibodi. Pa bi se teh zamorčekov bala?
    ker pa bo zezebe zajebala na celi fronti,tako kot je v drugi vojni,kjer je samo bežala,se bomo pojavili mi.
    Mi ne bežimo.

  • SIMON ROZIC

   …provizije in kupnine pa že prej dodeljene, de?

   • Franc Šink

    Da.

  • Igor Pavlič

   Potem pa ne bomo mogli več ven bežati pred zamorci!

   • Franc Šink

    To je problem da.

 • milanček

  kot Slovenca me je sram, da imamo takega kretena za predsednika vlade!

  • Steiermark

   Mene pa ne, ker ga nisem nikoli volila! Sram naj bo tiste, ki so ga po stalinovo, z ukano in neligitimno nastavili, da izvaja njihovo voljo!

   • Novakec1

    Oni že vejo za kaj so ga postavl, ne izvolil.

  • Jožef Gal

   mene pa je sram da imamo tebi podobne kretene na netu

   • Imperial Commando

    Spizdi debil.

   • Steiermark

    Mislim, da opazuješ svoj odsev v ogledalu!
    ter da se zato sam s sabo pogovarjaš – s kretenom

 • Antonius

  Pa saj vaški humorist, bivši kamniški župan in sedanji predsednik vlade že ves čas laže!
  Presenečeni bomo šele, ko bodo neodvisni novinarji Šarca ujeli, da govori resnico.

  • pajot

   he,he,he…mali,poniglavi nihče…butaste slovenceljne najlažje namamiš na slab štos. In to je ta klovn počel. Prodajal je slabe štose za velik denar. Plačljiv na roke,mimo davkarije.

   • Marko Snoj

    Čreda sds komunističnih izrodkov je obupana.

    • pajot

     he,he,he…od kje si se pa ti vzel? od mame in ata ziher ne.

     • rrrrr

      Lončnice nimajo ata pa mame, pa so glih tko državljani Slovenije

     • stane

      Ne od ata,iz komun.avtomata,ki se mu rece kucmanata!
      Uh,kako posreceno.

    • samotoje

     Od kod pa ti tu smetiš? V blokado.

     • rrrrr

      Blokada? Samtone, dragi moj Samotoje….
      Lončnica ima še veliko debilizmov v bufferju. Ne more vseh hkrati izdriskati..

     • samotoje

      Prestar sem, da bi čakal na to, da bo fikus kaj pametnega iztisnil iz vakuuma.

   • Igor Pavlič

    Šarcu najbolj zamerim, da se nikoli ni šolal v Kumrovcu ali romal v JAjce. Za vsakega resnega politika s etudi spodobi, da ima težave s sodišči in je vsaj nekaj časa zaprt, obtožen korupcije in še česa, ŠArec nima nikakršnih pogojev, da bi postal karizmatični model, če se je klpt Serpentinšek norčeval iz miselnosti moškega slovenskega podeželja, je to njgeov problem, sam si ej kriv, da ni nastopal kot Martin Krpan, Peter Klepec ali vsaj kot Kekec. Tega njegovega norčevanja iz poštenih slovenskih moških mu ne bo noben poštenjak in domoljub nikdar odpustil!

    • samotoje

     Niti smešen nisi, kaj šele pameten.

  • Steiermark

   Tega pa, mislim, da ne bomo dočakali, ker je laž nesmrtna duša komunističnih izrodkov!

  • SIMON ROZIC

   To bo praznik vseh lažnivcev in ga bomo poimenovali:
   Šarčev dan!

   • samotoje

    Tako bo 1.april dobil pravo ime.

    • SIMON ROZIC

     …pusti 1, april kot je, saj je praznik poštenih lažnivcev…

     • samotoje

      Ok, bo treba drug dan določiti.

   • samsara

    Morda zaživi rek, “Laže kot Šarec”.

    Znan pa je rek, “Kdor laže tudi krade”.

    • SIMON ROZIC

     In še: “laže, krade, uši ima !”

 • pajot

  Treba jim je na sprejemljiv način razložit,da tu niso dobrodošli. Da naj tam,kjer so doma, poskušajo, vsak na svoj način,izboljšati življenjske pogoje. Da bojo lahko živeli kot ljudje. Na primer kot Evropejci in Američani. Če pa to ne zaleže,je treba uporabit druge metode. Takšne,pri katerih bojo v hipu dojeli,da se ni za zajebavat z domorodci. prepričan sem,da bojo druge metode efikasnejše.

  • mona lisa

   Na kakšen način bi pa ti karkoli razložil drhali ki je poslana da okupira evropska ozemlja? Karkoli boš poskusil razložit boš od njih slej ko prej prejel nož v trebuh. Samo s silo se laho še branimo.

   • pajot

    Na miren način,s šnelfajerco v roki,domnevam. Najprej je treba po človeško. Ko to ne pomaga,zapoje šiba božja.

  • tasilo

   Vidiš prijatelj Pajot, namen imaš dober, a resnica je drugje. Vsem nam mora dati misliti!
   (Ne bom prevajal, mislim, da bo vsakdo razumel):
   ———————————————————————–

   Nevjerojatno, uopšte nismo to primjetili. Do sada !

   Dakle, MUSLIMANI …
   Oni nisu sretni u Gazi
   Oni nisu sretni u Libiji
   Oni nisu sretni u Maroku
   Oni nisu sretni u Tunisu
   Oni nisu sretni u Jemenu
   Oni nisu sretni u Iraku
   Oni nisu sretni u Iranu
   Oni nisu sretni u Pakistanu
   Oni nisu sretni u Afganistanu
   Oni nisu sretni u Siriji
   Oni nisu sretni u Libanonu
   Oni nisu sretni u Bahreinu …

   Dakle, gdje su sretni ?

   Sretni su u Njemačkoj
   Sretni su u Francuskoj
   Sretni su u Engleskoj
   Sretni su u Izraelu
   Sretni su u Nizozemskoj
   Sretni su u Belgiji
   Sretni su u Španiji
   Sretni su u Italiji
   Sretni su u Australiji
   Sretni su u SAD-u
   Sretni su u Kanadi
   Sretni su u Švedskoj
   Sretni su u Norveškoj
   Sretni su u Austriji
   Sretni su u Švicarskoj

   Sretni su čak i u Sloveniji ….

   Ukratko, oni su sretni u svim državama, koje nisu muslimanske.

   A koga krive za svoju nesreću?

   Ne Islam.
   Ne njihovo vodstvo.
   Ne sami sebe.

   Oni krive države u kojima su sretni !
   I žele ih promijeniti, da budu kao države iz kojih su došli, jer u njima nisu bili sretni.

   • pajot

    Poznam to,prijatelj tasilo. Sem že bral. In še res je. Bom pa prekleto pomagal,da se bojo vrnili v svoje nesrečne države. In kaj naredili,da jih bo srečala sreča. In pamet. Predvsem pamet.

 • GverilaStyle

  Narod, v hosto bomo morali……

  • J C

   Če bi vas kdo z kavčem ured nesel.

   • pajot

    Butelj. Ne duhoviči,ker ne znaš. Za to rabiš normalne možgane.

   • Common Sense

    Vred, ne Ured

    • pajot

     Ni Slovenec. Najbrž.

    • Steiermark

     Oprosti mu, ker pač ne zna slovensko. Napano je pa zapisal tudi: z kavčem!

   • pajot

    Pravilno: Če bi vas kdo s kavčem vred odnesel. V šolo,fantiček,v šolo.

  • antimur

   Še prej pa ognjen sprehod po murgelskem štabu, levaškem delu parlamenta, po okupirani ljubljanski občini, sodstvu, po RTV, Pop TV, Delu, Dnevniku, Mladini, Večeru itd. Sicer pa po teh pohodih ne bo več potrebe, da bi šli v hoste.

  • Igor Pavlič

   A bodo spet Italjani in Avtrijci plačevali?

 • J C

  Tako se z otroško igrico za triletnike zabavajo migranti v centru na Vučjaku, 10 kilometrov stran od hrvaške meje.
  Tukaj se pa zbirate pacienti.

  • pajot

   Ti si tudi pacient?

   • J C

    A poznaš razliko med se zbiramo in se zbirate?

    • pajot

     Poznam. Ampak,ko si se oglasil,sem te takoj prepoznal kot pacienta. Levičarskega. Majmunoglavega. Z deformiranimi možganskimi vijugami. In z veliko željo po kraji mojega denarja.

     • J C

      A si porodničarju ob rojstvu iz rok padel

     • pajot

      Ja,jaz porodničarju,ti pa terierki. he,he,he…nehaj že,pa se odpravi na drugi portal. Nisi duhovit,to menda veš. Pozdravi ženo….

     • J C

      Vzemi tabletko pa pojdi nazaj pančkat.

     • pajot

      Tvoja je ni vzela. V kratkem pričakuj prirastek v družini.

     • J C

      A ti pacek si našo psico naskakoval,ti pa si bolnik.

     • branči

      se ni izšlo! je navajena garaž, še posebej tvoje, z razpokanimi stenami!

     • J C

      A to sedaj svojo opisuješ.Menda jo samo še vlak ni povozil.

     • branči

      ja, un z rdećo zvezdo! ne vem, zakaj vam ne kapne, da ob razprodanem pasjem abonmaju, ne organizirate dodatnega prostovoljnega dela? aja, še niste imeli partijskega sestanka!

     • pajot

      neduhovito. Žal.

     • pajot

      Ni lepo,da ženi praviš,da je psica. Mi je pa rekla,da si bolnik ti,ker je ne naskakuješ več. Da so ti fantički bolj všeč. Da si mavrični bojevnik,pa take.

     • J C

      Ne sodi drugih po sebi.

  • Common Sense

   To je, vsebinsko gledano, tvoj komentar? ;) To je vse kar ti je v tvojo pametno glavico padlo med branjem clanka? :)

 • Liberalec

  Saj je večina volila “levo”. Torej Šarca in ostalo bando. Kaj zdaj hočete. To je demokracija in če ta butast narod ni dorasel, ni kriv Šarec. Ampak narod.
  Sram me je.

  • pajot

   Imaš popolnoma prav. Vendar imam pomislek. Kaj pa če je zmagal tisti,ki šteje glasove?
   Narod ni tako zelo butast. Ne vsi. Mnogi v tem narodu nismo komunisti,nikoli bili in nikoli ne bomo.

   • lokec

    Je butast. Sem bil večkrat v volivni komisiji.

 • mona lisa

  Marakeški sporazum je veleizdaja lastnega naroda in izdajalci bi morali zato odgovarjat doživljensko. Pravzaprav je veleizdaja lastnega naroda vse to kar počne ta vlada ki načrtno izdaja in ogroža vse Slovence. Ne zaščitijo slovenske meje in načrtno lažejo kako vse obvladujejo in imajo vse pod kontrolo čeprav nam je vsem jasno da je resnica popolnoma drugačna. Žal mi je da so nekateri Slovenci taki idioti in so glasove dajali klovnom, nesposobnežem in levaškemu klanu, ki je nato popolnoma blokiral sestavljanje vlade zmagovalca volitev. Danes pa vsi Slovenci plačujemo to neumnost in so ogrožena naša varnost, svoboda in socialno stanje marsikaterega Slovenca da o upokojencih in tistih z mizernimi plačami sploh ne govorim. Žalostna in nevredna je država ki lepše skrbi za teroristične pritepence kot za lasten narod. Včasih smo bili ponosni da smo Slovenci danes lahko samo sramotno zaradi tega povesimo pogled.

  • pajot

   Podpišem. *****

  • Steiermark

   Žal je to res, da imamo takšne volilce, ki še vedno zaradi indoktriniranosti iz komunizma, niso sposobni dojeti resnice in prevare rddečih zveri, ki so se ob osamosvojitvi samo potuhnile in potem planile na plano ter prevzele vse osamosvojeno in osvobojeno, v svoje kremplje! To lahko opažamo v večini ex komunističnih dežele, posebaj v BDR, kjer so se zveri iz vzhode Nemčije, preselile na zahod in od tam, danes uspešno, pustošijo in uničujejo avtohtone!
   Da je temu tako, lahko danes opažamo predvsem na vzhodnem delu Nemčije, kjer se večina prebivalcev oz. Nemcev zaveda prevare in zato tudi protestira ter se poskuša braniti, za kar jih pa seveda rdeča NWO drhal imenuje kar za nacije…..

  • soraya

   Jaz sem že sklenila, da teh izdajalskih vlad in funkcionarjev ne bom priznala.

 • branči

  šarec ne laže! z lažnivcem, ne moremo okarikazirati nekoga, ki ne ve, kaj govori! tisti, ki mu ploskajo na proslavah rdećih maškar, že vedo, kaj je resnica!

 • totex39

  Kako je mogoče, da človek tako hitro spremeni svoje poglede, če se je hvalil, da je bil krščansko vzgojen. Že tukaj je lagal, kar ga sicer že izdaja priimek Šarec.

  • Igor Pavlič

   Priimek Šarec je v krščanstvu nekaj popolnoma nemogoče, popolnoma si ga zdaj razktinkal, kot Janšo!

   • pajot

    Sej pavlič je tud nekej nemogočega. Dokaz si ti. Ne razumem pa tvoje slovenščine. Kaj pomeni RAZKTINKAL?

    • rrrrr

     To je, ko asparagus ponudiš pravopis…

  • Steiermark

   Njega izdaja DNK , ki jo je dobil po svojih starših iz albanskih logov, pa tisti njegov zlobni srepi pogled…..ima oči, kot podlasica, ter dva sekalca povdarjena, kot se za vampire spodobi!

 • antimur

  To kar počne prekleti kučanist Šarec, je izdaja domovine in Slovencev. Za takšno gonjo proti Slovencem, bi ga morali pravosodni organi preganjati že po uradni dolžnosti, seveda, če ne bi bili iz njegove smrdljive rdeče greznice. Toda hvala Bogu, obstaja še Brglezovo naravno pravo, za izdajo pa se ve, kakšna je kazen.

  • Black_hawk

   Namesto tega dobiva priviligirano pokojnino. Zavozil je pa vse, kar se je dalo.

  • samsara

   On je le küćanova najnovejša daljinsko vodena igračka. To pove pravzaprav vse. Pa saj veš.

 • J C

  To da levi vsakič sestavijo vlado nam pove kako nesposobna je desnica.

  • Black_hawk

   Ali pa to, kako retardiran sistem imamo v sloveniji.

   • J C

    Slab izgovor.

  • branči

   ni pokvarjena, kot levica! to pove vse!

  • macon

   Kako je bila šele nesposobna v obdobju 1945-1991, ko ni sestavila niti ene vlade.

   • branči

    rdeča golazen ima postopke naštudirane v nulo! državo spraviti na rob bankrota, oblast prepustiti JJ, potem ga pa kriviti za zavoženo stanje, kot l.2008. ko se država opomore, s prevaro prevzame oblast in pokrade, kar se je v tem času nabralo! vsa namigovanja, kako bo klovn proračun vezal na zaupnico, kažejo samo na ponovitev stanja! bi se JJ skregal z lastno pametjo, če bo temu še enkrat nasedel!

    • J C

     Če bi imel veliki Janez vsaj osnovno kmečko logiko bi lahko dobil vse volitve.

     • macon

      To nima zveze s kmečko logiko, temveč z realnostjo zakulisne globoke države- udbomafije. Uspešno so izvedli načrt prihvatizacije državnega gospodarstva, da so postali nova ekonomska elita in temu morajo biti podrejeni izvršna oblast, pravosodje, mediji, sindikati, organi pregona.

      Koliko dokazov še rabite? Pokradli so pet milijard skozi banke in v pravosodju se ne zgodi nič, medtem, ko so tedne vreščali z vsemi kanoni o nelegalnemu kreditu 150.000 EUR za SDS.

      Dajte se no že zbrat, če vam ni vseeno, kaj bo s Slovenijo.

     • Mademoiselle Ava

      ++

     • pajot

      Veliki Janez ima vsaj deset osnovnih kmečkih logik,ampak žal ima Slovenija stotisoče idiotov,takih kot si ti. In ti idioti dobivajo volitve. Feršten?

     • J C

      Še en dokaz več da si kratek v glavo.

  • Steiermark

   ja, res je “nesposobna”, ker ne pozna vašega “nadmudravanja” in ker jim je to tuje. Levaki pa se lahko ponašate le z nepoštenostjo in nasiljem ter prirejanjem volilnih rezultatov, čemur smo v zadnjih 10 letih, kar naprej, priče!

  • pajot

   JC? Se ti pišeš mogoče Jebeš Cerarja?

   • tohuvabohu

    Jamran Ceraš …

 • Imperial Commando

  J C po “pameti” in komentarjih spominja na debila Simona Novaka. Se ga še kdo spomni? Lol, vstal iz pepela, pa še zmeraj debil :)

 • tohuvabohu

  Pravijo, da je Ograjenšek kolerik. Dvomim. Če se požvižga na Mesečeve grožnje o prekinitvi podpore, je v resnici flegmatik. Če bo bo, če ne pa ne, hehe.

  • samotoje

   Je kolerik. In je tudi flegmatik. Psihopati, pardon psihiatri, stvar poznajo kot shizofrenijo.

   • tohuvabohu

    A si mislil bipolarno motnjo?

    • samotoje

     Bolj mi izgleda kot razcepljena osebnost- na eni strani tak, ga okrog obrneš, je pa čisto drug. Pa še laže, kot pes teče. Kaj pa vem, bi morali to psihiatri pogledati in povedati. Pri bipolarni motnji gre za obdobja, Šarec pa deluje razcepljeno istočasno.

  • pajot

   milan bo mogoče škripnu,mogoče pa tud ne.
   Ho,ho,ho…..
   to so štosi serpentinška,ki je stopil v prevelike čevlje.
   Jebi ga,po tridesetih letih samostojne države imamo to,kar imamo. Ker jih nismo sčistili. Ker nismo izvedli deratizacije.
   Podgane se najbolj množijo tam,kjer jih niso deratizirali.

  • SIMON ROZIC

   ..tako se napravljajo bedaki, ki ne vedo, kako se naj drže; zanj je še
   drek na palci izziv!

 • Sodoma in Gomora

  Pustite Šarkota pri miru…on je čisto kul in ne laže !!!… Kaj pa to?

  Nova24TV: “Kdo je ubijal Kanglerja in Janšo?”

  Foglof Tunek: “Pa jih je ubili? Sta morda preživela? Sta invalida? Povejte mi, nič ne vem o tem!!!”

 • Tedo Medo

  Sedaj je v praksi jasno, da je schengenska meja na okoli nas levo, desno in zgoraj. Verjetno bosta Italija in Avstrija zahtevali, da Slovenijo vržejo ven iz schengenskega območja, ker naša oblast ne zna čuvati našega dela schengenske meje.

 • Olga101

  Krščanski socialisti skupaj s komunisti ponovno izdajajo Slovenijo!

 • Dr. E.K.

  Plačan, da laže …

 • Beli Sneg

  Sami moški tam od dvajset do petedest. In kako mislite to vključiti v evropsko družbo? Ali se bodo poročali z evropejkami? Ali bodo neprilagojeni postali barabe, socialni vzdrževanci in ekstremisti?

 • Beli Sneg

  Glede Šmarca pa itak blebeče tistih par stavkov, ki jih obrača brez repa in glave. Kaj več ni v njegovem dometu.

 • lokec

  Migranti ležijo na starih vojaških posteljah kakor mi v bivši jugi in smo čakali z rdečo zvezdo na kapi na odhod proti Sloveniji.

 • Surla

  G.Šarec obvlada stvari!In to je navdihujoče!Na neumno vprašanje,pač neumen odgovor!Še pošali se redko,odkar nas vodi,kaj šele da bi lagal!Ne bi šlo!

  • Surla

   Ima profesionalno držo in tako bo tudi v prihodnje!

 • wert

  Sicer ne spada semle, ampak je pa važno, da nas ponovno spomnijo, kako poslujejo levi poštenjaki.

  https://siol.net/posel-danes/novice/za-sodisce-v-ljubljani-ni-imel-casa-za-prenos-premozenja-v-tujino-pac-502583

  • Surla

   Na vsakem posamezniku je,da spasi kaj se da!

 • est

  Tale Šarac se zapleta kot muha v pajkovi mreži.

  • Surla

   Trik je da je on pajek!

 • Surla

  Že Pahor je mlad,Šarec je še mladenič!Od starosti norosti nočeta vzeti nič!

 • Surla

  Kdor koga lovi je vprašanje!Dejstvo je da so srečni vsi,kateri sreče ne iščejo!

 • Surla

  Šarec in Thomas Gottschalk dva izmed sto najbolj sposobnih v Evropi!

 • Surla

  Od nekje naprej ne moreš nič!Čučiš kot kura in čakaš na zakol!In če zakola ni,si resnično najebal!

 • Surla

  Šarec je naredil mednarodno povezavo!In to v današnjih dneh nekaj šteje!Ne druži se vsak z vsakim!

 • Surla

  Ko bo ljubezni zmanjkalo bomo talci Nata!

  • Surla

   Ob nas ste varni!Ker smo ogromni vam Sonce zaklanjamo!

   • Surla

    Domov vedno najdeš,tudi napol zaklan!

 • Surla

  Še večje legokocke so na svetu kot Nasa in Nato!

  • Surla

   Hočeš gravitacijo v riti v obratni smeri imet?

 • Surla

  Ve kateri kaj so sporočila v Vesolje skozi medij ki si izraz medij komaj zasluži!Res nevarno,ja!

 • Surla

  Kje ste pisci brezplačni.Da vas na terapijo mimo vrste naročim!

 • Surla

  Saj se ne gre za Šarca!On je pač faca!Cela vlada je po več letih,kvalitetna!

 • Surla

  Šarec je iz Vesolja!Skrivnost vere!In božja beseda pravi,da bo še ostal!

  • Surla

   Deset nas,brez Šarca11!

 • Surla

  Če hočeš igro si lopatico kupi!Če ne ne hodi v peskovnik!

 • Surla

  Pojma nimate kaj je zločesti um!

  • Surla

   Predobri za staro mater!

 • Surla

  Fukanje v rit je za moje pojme okusno!Ja!

 • Surla

  Naj Šarec vozi smo na volitvah rekli,in na naslednjih bomo dorekli!

 • Surla

  Če kateri misli da BO SPIZDIL JE NOR!Ni nor ,le premalo hiter je!

 • Igor Pavlič

  Časi, ko smo imeli predsednika vlade, ki ni lagal in nikdar ni bil ujet na laži, so minili, v tretje mu ni ratalo, četudi je bil relativni zmagovalec. Ampak upanje umre zadnje, še bo imel možnosti.

 • Surla

  Šarec nas bo do 2020 na noge spravil!Potem gremo dalje sami!

 • Surla

  Kako bi bil možgani človeštva če Človek nisi!To mi razloži!

 • Surla

  Zapomni si!Kdor si ne zapomni bo sanjal!

 • Surla
 • Surla

  Velika banda je na Svetu!Del nje si tudi ti!

 • Surla

  Drži svojo pot!Ko boš v napoto boš odstranjen!

  • Surla

   Drugače,svobodna volja prosta pot!Vse vam damo!

 • Surla

  Naš Šarec!Ko bo zajebal bo že hudo star!

 • Surla

  Tako je nareto!In tu zmoli eno! https://www.youtube.com/watch?v=SWNSNbKAQPc

  • Surla

   Hvala tudi za mačke!

 • Surla

  Kateri ste na Šarca zdrkali idite domov!Kateri pa niste,to je zadnja prilika!

 • Imperial Commando

  Ajga Surla aka Belicic, droge ti ocitno zelo skodujejo.

  • Surla

   Podražila se je mali!Podražila!

 • Common Sense

  Kdo je to “user is blocked”? Kaksen stekli levicarski pes? Poln ekran ga mam.

  • Mademoiselle Ava

   Hahaha, jaz tudi! :D

   • Surla

    Hahaha,jaz pa ne!P:

  • Valter BraniSlav

   To je nekdo ki ste ga vi blokirali ker Vam je sel na zivce.

 • Janez Kranjski

  Šeško ima prav. Kaj pa ima ta muslimanska gonoreja tukaj za početi. Tisti, ki jih imate radi pojdite v njihovo državo in se tam parite z njimi. Tukaj pa ”bum” in konec.

  • Surla

   Očisti si čevlje!

 • Anton

  vprašanje ni kdaj se ta kljukec zlaže, vprašanje je kdaj se ta kljukec ne zlaže?

  sarkazem press

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!