fbpx

Jelinčič jezno o sodni zmagi bivše: Je*eš tako državo

Foto: STA

Njegova (nekdanja) žena Monika od njega zahteva še dobre tri milijone, poročajo Slovenske novice. Jelinčič ob tem meni, da je njegova (bivša) žena vse to že vnaprej načrtovala. Že pred časom ga je namreč zapustila in se odselila k svojemu novemu partnerju.

Sodišče je odločilo, da Moniki Zupanc Jelinčič ni treba vrniti darila v vrednosti več kot 600 tisoč evrov, kot je to na sodišču zahteval Zmago Jelinčič. A kot je dejal v izjavi za Slovenske novice, je to šele prva sodna odločitev. “Jaz se bom na to pritožil. Sodnica ne loči, kaj je vrnitev darila in kaj razdeljevanje premoženja. To je tipično slovensko sodstvo, kjer se sodi po občutku, ne po zakonu.”

Zmago Jelinčič ob tem pravi, da se mu godi krivica, saj Monika ni prispevala praktično nič k njunemu “skupnemu” premoženju. Za Slovenske novice je tako še dejal: “Ona govori, da je to njeno, da je ona ne vem koliko vlagala. Niti ficka ni vložila, niti ficka. /…/ Je*** tako državo, kjer delaš in delaš, potem pa ti sodnija odloči, da to, kar si naredil, ni tvoje, ampak od ene pi***, ki se prisesa zraven“. Prepričan je, da takšne ženske od samega začetka načrtujejo, da bodo moškemu pobrale vse.

Foto: Slovenske novice

No, kljub temu prvak SNS meni, da bo na koncu zmagal in bo lahko vilo na slovenski Obali zapustil hčerkama, ki ju ima iz zakona z Moniko.

Demokracija