Kako je lahko otrok izdajalec?

Grob pobitih Romov v Iški, kjer je tudi okostje otroka. (Foto: Twitter)

Ko vam bodo naslednjič prodajali pravljice o partizanskih junaštvih, se spomnite na to objavo. Pisalo se je leto 1942. Kraj zločina: Iška. Med 53 žrtvami partizanskega nasilja so bili tudi otroci, stari od 0 do 14 let. Da, tudi nosečo mater, ki je pod srcem nosila otroka, so ubili.

Se sprašujete zakaj? Iz preventive. Ker bi po mnenju partizanov med njimi lahko bili izdajalci. Kako je lahko nebogljen otrok, ki komaj pogleda v svet, izdajalec?! Kako? Kakšnega srca je človek, ki nedolžnega otroka gleda v oči in ga hladnokrvno ubije?!

Celoten članek si lahko ogledate na portalu utrip-Ljubljane.si.

  • Asterix in Obelix

    Mene bolj zanima, kako lahko Evropa ne uvede tečaja Kravmage za Švedinje in Nemke? In kakšni ljudje zažgejo vlak s Hindujci v Hindujski deželi in napadejo celo svojo podvrsto Sufije?
    Mislim, da bi morali začeti spoštovat Žide in si jih vzeti bolj za zgled. Ker drugače bomo imeli tekmo navzdol za človekove pravice. Postali bomo najbolj zakotna katarska provinca. No tisti, ki jemljejo denar od ljudi, ki so bili financerji Osame bin Ladna, ko je v Bosni uničeval katoliške in prvoslavne cerkve, mislim da so za krvav naftni denar prodali – krščanstvo islamu. No obstaja šport Krav Maga, ki ga prakticirajo Izraelci. Mislim, da vem zakaj.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!