Marakeške deklaracije ne sprejemajo Madžari, Poljaki in Avstrijci, Šarec še vedno molči

Policijska akcija v Bihaću sredi tedna, kjer so zasegli veliko hladnega orožja in tudi mamil. (vir: avaz)

Na območju Bele krajine, predvsem Črnomlja, je letos v Slovenijo nezakonito vstopilo okoli 2.700 ilegalnih migrantov, v Slovenijo skupno pa 6.667, kar je najmanj 5,1-krat več kot v istem obdobju lani. Med ilegalnimi migranti je največ Pakistancev, Alžircev in Afganistancev. Avstrija izvaja poostren nadzor na svoji južni meji. Marakeški politični deklaraciji so podporo odrekli že na Madžarskem in Poljskem, po najnovejših podatkih tudi v Avstriji.

Kaj pa Slovenija? Marjan Šarec se je zavil v molk. Medtem pa so migranti v BiH čedalje bolj živčni, pretepajo se, policisti so v bihaški akciji našli veliko hladnega orožja in tudi mamil.

Policisti so do 30. septembra 2018 obravnavali 6.667 ilegalnih prehodov meje, kar je 5,1-krat več kot lani v istem obdobju. Lani je bilo namreč 1.305 ilegalnih prehodov. Večina prehodov je na območju policijskih uprav Koper in Novo mesto. Na območju PU Koper je bilo 46 odstotkov, na območju PU Novo mesto pa 41 odstotkov obravnav ilegalnih prehodov.

Znano je, da je na območju PU Novo mesto najbolj na udaru Bela krajina oziroma območje občine Črnomelj. Iz podatkov policije sledi, da je na tem območju letos v Slovenijo nezakonito vstopilo najmanj 2.700 ilegalnih migrantov.

Med ilegalnimi migranti je bilo največ Pakistancev, Alžircev in Afganistancev. Policija v svojem devetmesečnem poročilu navaja, da se povečuje predvsem število državljanov Pakistana in tudi število državljanov “drugih migracijsko najbolj rizičnih držav”.

Slovenski policisti so v devetih mesecih tujim varnostnim organom vrnili 2.947 tujcev. Največ, 2.851, jih je bilo vrnjenih na meji s Hrvaško. Pri tem je bilo vrnjenih največ Pakistancev (1.050).

Prošnje za azil vložilo preko 2.300 migrantov
Po navedbah novega ministra za notranje zadeve, Boštjana Poklukarja, je prošnjo za azil v Sloveniji vložilo več kot 2.300 ilegalnih migrantov. Po zasedanju Sveta EU za pravosodje in notranje zadeve v Luksemburgu je povedal, da se stanje na zahodno-balkanski poti ne izboljšuje. “Še posebej zaskrbljujoče so razmere v Bosni in Hercegovini, ki se kljub izdatnim naporom Evropske komisije žal poslabšujejo,” dejal.

Kaj pa BiH?
Iz BiH zadnje čase ni veliko podatkov o tem, koliko migrantov se nahaja na njihovem območju. Po tistem, ko je njihov notranji minister pred časom dejal, da je večina migrantov zapustila območje (bilo naj bi jih okoli 4.500), novih izjav nismo zasledili.

Že takrat pa so poznavalci razmer to presodili v luči domnevnega dogovora med nekdanjo Cerarjevo in bosansko vlado o tem, da naj bi v Slovenijo preselili okoli 10.000 migrantov.

V Bihaću množičen pretep in policijska akcija: hladno orožje, mamila
Iz BiH so v zadnjem tednu prišle zgolj informacije o množičnem pretepu na območju naselja Borići v Bihaću, kjer so se migranti najprej stepli med seboj, nato so napadli še varnostnike in policiste ter uničili dva njihova avtomobila. Pomirili so jih šele tako, da so policisti večkrat ustrelili v zrak. Ponovno je prišlo do izraza, da med migranti prevladuje večja nestrpnost, pri čemer naj bi izstopali spori med Iranci in Afganistanci. Naslednji dan je bosanska policija v začasnem migracijskem centru dijaškega doma izvajala policijsko akcijo.

Pri tem so našli 49 kosov različnega hladnega orožja, nožev, britvic, jeklenih palic, s katerimi se lahko povzroči telesne poškodbe, pa tudi mamila. Našli so namreč večje število zavojev z vsebino, ki “asociira na marihuano”, kot so poročali v BiH.

Marakeška politična deklaracija: Slovenija soglaša
V Sloveniji se v zadnjih dneh veliko govori o marakeški politični deklaraciji, ki je bila sprejeta 2. maja 2018 v Marakešu (Maroko). Med sprejemniki je navedena tudi Slovenija, čeprav nihče v vladnih službah ne priznava takratne navzočnosti v Maroku.

Iz ministrstva za zunanje zadeve (v prejšnji sestavi vlade je tega vodil Karl Erjavec, zdaj je to Miro Cerar) pa so za naš portal tik pred menjavo vlade izrecno potrdili, da “Slovenija soglaša z načeli marakeške deklaracije“.

Marjan Šarec ne odgovarja
Nadaljevanje zgodbe o tem naj bi v Maroku potekalo tudi 10. decembra 2018. O tem smo že prejšnji teden poslali več vprašanj tako v kabinet predsednika vlade Marjana Šarca kot na zunanje ministrstvo. Odgovora še vedno nismo prejeli, sinoči so nam iz ministrstva za zunanje zadeve sporočili, da bodo odgovorili najpozneje do torka naslednji teden. V Šarčevem kabinetu pa so se zavili v molk.

Deklaracije ne podpirajo: Madžarska, Poljska in Avstrija
O tem, da je Madžarska že odstopila od marakeške deklaracije, smo že poročali. Ocenili so, da je ta neprimerna. V zadnjih dneh pa smo izvedeli, da deklaraciji nasprotujeta tudi Poljska in Avstrija. Avstrijski predsednik vlade Sebastian Kurz je po poročanju Blica dejal, da vsebine sporazuma v posameznih delih Avstrija ne more sprejeti in bodo naredili vse za ohranitev svoje suverenosti, da bodo samo odločali o vprašanju migracij in jim tega nihče od zunaj ne bo narekoval.

Na podlagi tega smo se ponovno obrnili na Marjana Šarca, predsednika slovenske vlade, in ga prosili za mnenje tako o reševanju migrantske problematike kot o vsebini marakeške politične deklaracije. Podobno smo vprašali tudi Boruta Pahorja, predsednika države. Odgovora doslej nismo prejeli od nobenega.

Kaj določa marakeška deklaracija?
V imenu človekovih pravic izenačuje status migrantov s preostalimi državljani. Med drugim migrantom podeljuje enake pravice tudi v primeru, ko storijo kakšna kazniva dejanja. Država mora trpeti ilegalne migrante, ne da bi smela kakorkoli ukrepati proti njim. Pri ilegalnem prestopu državne meje jim mora pustiti prosto pot. Če zaprosijo za azil, jim je to treba tudi omogočiti.

Na kratko: Določila marakeške politične deklaracije pomenijo, da imajo ilegalni migranti prosto pot, so domala nedotakljivi, država mora poskrbeti zanje. Prosta pot naj bi se očitno odprla po 10. decembru 2018. Ker bo Avstrija še bolj zaprla meje, Italija pa naj bi tudi podobno razmišljala, obstaja velika verjetnost, da bo veliko ilegalnih migrantov pristalo kar – v Sloveniji. Ta je že zdaj zanje obljubljena dežela.

https://twitter.com/JernejStromajer/status/1048525664268247040

Več na moja-dolenjska.si …

 • VERRZIFIKATOR

  Ah, kako ste vest to naslovili!
  Molk je šarca kraljeviča Marka,
  kot molči da Noetova barka.
  Kdaj so vendar konji govorili?

 • Steiermark

  Ne jutri, že včeraj bi se morali znebiti te rdeče internacionalistične morilske drhali, ki vztraja na vlačenju podgan v Slovenijo, čeprav smo že prenapolnjeni z njimi! Izgnati vse, skupaj s tistimi vred, ki se zavzemajo za “odprte meje” za ilegalne migrante ter za odmikanje žičnih ograj….. ali pa vse skupaj, nastaniti v Roških gozdovih, kjer bodo imeli ob sebi, zveri – medvede, ki bodo tako varovali nas in našo integriteto ter pravico ddo svobodnega žiljenja v svoji krščanski deželi!

 • Slovenec 33

  Šarac molči zato, ker računa, da bo pri naslednjih volitvah dobil glasove, ki si jih bo kupuil s prodajo slovenskega državljanstva tem opičjakom.
  Slovenija je okupirana država, ki ji vladajo okupatorji in izdajalci slovenskega naroda. in tudi on ni nič drugačen od vseh vladajočih idiotov.
  Kaj je patriotizem je nedoumljiv pojem vseh rdečih in zato so vsi počepnili pri tej invaziji opičkjakov.

 • mona lisa

  Plačane riti molčijo in izdajajo lasten narod.

  • bojan

   sej ko bodo morali odgovarjati ljudem se jih bo našlo … nič ne skrb

 • Jože Kovač

  Od kdaj lahko predsedni vlade ali zunanji minister podpisujeta dokumente, ki zadevajo Slovenijo oz. slovenski proračun BREZ POTRDITVE v parlamentu? Torej je vseeno, če nas pobijejo kriminalci in morilci z vzhoda ali slovenska policija? Bo treba ustanoviti in vaške in mestne straže, ali kaj?

  • Frank Novak

   “Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!”

 • Boy

  Kaj ko bi najprej uredili razmere za Slovence! Iz registra prebivalstva je v zadnjih 16-ih letih država izpisala več kot 5000 ljudi samo zato, ker so ostali brez stalnega bivališča. To pomeni, da so ostali brez vsakih pravic, ki jih ima vsak državljan Slovenije: brez pravice voliti in biti voljen, brez pokojnine ali socialne podpore, brez obveznega zdravstvenega zavarovanja, brez pravice do dela …

  Država svojim ljudem krati pravice, to pomeni, da se izogiba svojim obveznostim do svojih državljanov, a tujcem jih daje. Tujcem daje veliko več kot bi bilo to sploh razumno. Le zakaj?

  • Frank Novak

   “Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!

  • Franc Šink

   Včasih je gospodar izročil sinu ključ, danes pa bič.

   • vsemojebabe

    Ko bi bilo vsaj res, da bi sin z bičem tolkel po svojih rabljih.
    A kaj, ko kot mazohisti biča sam sebe.

  • rrrrr

   Nov presežek k slovenski blaznosti na področju vzreje drobnice: država, ki jo vodi vsakokratna vlada, krati pravice svojim državljanom. A ti državljani znova volijo in izvolijo tak parlament, da jim ta ponovno preko države krati državljanske pravice.

 • Osti jarej

  Madžarski premier Viktor Orban je zelo pragmatičen in izmuzljiv politik. Leta 2015 se je uprl pobezljani nemški kanclerki Angeli Merkel in zaslovel z gradnjo zidu na svoji južni meji, s katero pa v resnici ni preprečil množičnih migracij iz Turčije proti severu Evrope, le preusmeril je tok proti Sloveniji in tako potunkal v vodo našo državo.

  Zdaj se pred evropskimi volitvami, ki bodo maja prihodnje leto, razglaša za branilca krščanske Evrope pred islamsko invazijo. A po drugi strani Orban goji tesne stike s turškim avtoritarnim predsednikom Erdoganom. Ta se obnaša kot novi sultan, časti krvava turška osvajanja in grozi Evropi, da jo bo znova preplavil z muslimani.

  Tako sta Orban, branilec krščanske Evrope, in širokoustni zagovornik islamizacije Evrope Erdogan v znak prijateljstva med madžarskim in turškim narodom pred dnevi v Budimpešti slavnostno odprla prenovljeni grob Güla Babe.

  Gül Baba je bil turški derviš, pesnik in vojščak, ki je sodeloval v turških osvajanjih krščanske Evrope oziroma v islamski invaziji na staro celino. Leta 1541 ga je turški sultan Sulejman Veličastni poslal v Budo, kjer je umrl v spopadih za to mesto. Turki so bili uspešni in so zavzeli ogrsko prestolnico. Turška okupacija Ogrske je trajala do leta 1686./reporter/

 • luckyss

  Šarec ni šel brezveze v Nemčijo Merkli povedat “kva zdej baba zmešana”…
  Cerar je sicer pravilno reagiral in postavil ograje, vendar je potem takoj počepnil, ko ga je junc malo pošlatal..
  Sicer pa Šarčeva politika daje slutiti, da bomo sledili Avstriji in ne Madžarski…torej Kurzu, da ne bomo v kurcu..kot bo kmalu Orban in posledično SDS in ta zadolžena spletna štala..

  Ja, zdaj pa jokcat in pljuvat, kot običajno, ko vas postavimo pred dejstva..ovce butaste..

 • skorpijon93

  na češkem ni globoke države, ni muslimanov, bosancev, MILINA !

  • luckyss

   Imajo več migrantov na 1000 prebivalcev kot mi, prav tako jih ima Madžarska tudi skoraj enkrat več…
   Torej ovčke, ne na pamet nekaj bluzit…razen, če sem spregledal ironijo..

   • Morala

    Imajo, imajo migrante…ampak ne ilegalcev…

    • luckyss

     Ja Avstrija tudi..večinoma Slovence, ampak ti so šli tja s papirji…in to delat..

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Govorite proti “balkacem”, ampak uporabljate njihove besede. :)

   PS: Neverjetno! :)

  • MižekFiga

   NI Kučana !!!!!!!

 • Morala

  Hja, molči in ni si zastonj izbral prvega obiska pri Merklovi…vsi letijo k materi…le kaj ji je obljubil?!

  • MižekFiga

   Pred svojo dokončno pozabo, mora Merklca sporočit Kučanu kako naj izgine!

 • Franc Šink

  In potem se “naša,odlično pripravljena” oblast, čudi da Avstrijci hočejo imeti še naprej kontrolo na svoji meji. Niso naivni.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Turški sultan Erdogan odpri meje in pokoplji Evropo. To si Evropa zaslužili. :)

  PS: Očitno se niste učili zgodovine v osnovni šoli. :)

 • MižekFiga

  Marakeška politična deklaracija ???
  Kje je uraden dokument (vlada, parlament) o sprejetju?
  Če je sprejetje samo v murglski ali Kučanovi glavi smo že v diktaturi !!!
  Sedaj vemo zakaj je Cerar tako nepričakovano odstopil in se zato zaradi formalizmov otepel vseh odgovoirnosti. O odgovornosti tov. ddr. Kučana je komaj vredno razpravljati, čeprav so marsikje po svetu simbolično kaznovali tudi mnogo starejše od njega.

  Predlagam stekleno celico z napisom: “Zadnji evropski komunistični diktator. 5 minutni ogled 1€, za mlajše od 10 let plačila ni”. Ta venezuelsko turistčna znamenitost naj bi delovala vse trgovske delovne dneve.

 • Frank Novak

  Dnevnik danes sporoca da so priseljenci in begunci še naprej test sposobnosti evropskih držav, da resnično varujejo temeljne pravice in svoboščine vseh, torej tudi iliegalnih nepovabljenih gostov. . .
  TOREJ NAJ BI DRZAVA OBRAVNAVALA ENAKO DAVKOPLACEVALCE KOT PARAZITE?
  https://www.dnevnik.si/1042843085/svet/od-ulice-do-ulice-sistematicna-dehumanizacija-v-evropi

 • Artur

  Ali bo kakšen množičen protest pred 10. decembrom proti tej narodno izdajalski barabiji ali pa bo večina “polnoritih” opozicijskih pezdetkov doma za zapečkom jamrala in bentila nad tem.

 • Krtača 20

  Bomo v Bosno izvozili naše desne politike, še posebno jajota ker ima tam precej izkušenj s švercom orožja, pohodi v Jajce in najemanjem kreditov pri đuđić. Potem bo red…..

 • Korl

  Jajo tudi soglaša z Makareško deklaracijo.

  • lokec

   Napaka z njegove strani, če soglaša.

 • Felikss_AH

  Tole je samo nekaj EU Agencij ki so posvečene IMIGRACIJAM iz Tretjega Sveta v Evropo.

  AMIF – Asylum, Migration and Integration Fund
  CEAS – Common European Asylum System
  CESEDA – French Code of Entry and Stay of Aliens and Asylum
  EASO – European Asylum Support Office

  ECRE – European Council on Refugees and Exiles – https://www.ecre.org/staff/board/ – IZJEMNO ZANIMIV portal z njuškami in linki v podzemni svet tega Legalno kriminalnega sistema

  EDAL – European Database of Asylum Law
  IRC – Irish Refugee Council
  ERF/Refugee Fund – European Refugee Fund
  EUREMA – EU Relocation Malta
  HEP – Humanitarian Evacuation Programme
  IOM – International Organization for Migration
  OFPRA – French Office for the Protection of Refugees and Stateless Persons
  PAIDEA – Barbara Lerner Spectre na Švedskem

  UNHCR – United Nations High Commissioner for Refugees in desetine če ne stotine njihovih agencij ki skrbijo izključno za “reafugee-je”

  Z raznimi pod-agencijami je teh še na tisoče… zaposlujejo gore dobro plačanih parazitov ki so stimulirani da preplavijo Evropo z temnimi “imigranti”… in vse to pod krinko “demografske krize” ki je bila “predvidena” že leta 1924 s strani grofa Coudenhove-Kalergi in obdelana v njegovem planu kako transformirati Evropejce v eno rjavo kašo zasužnjenih pol-primatov.

  Nova Španska Socialistična vlada je pravkar “našla rešitev” za svoje demografske “manjke” in odlive… v naslednjih 35 letih bodo uvozili od 10 do 16 MILIJONOV iz Afrike. Pri tem pa ni prezreti stalne Španske avtohtone odlive v bolj razvito Severno Evropo, kar pomeni da se bodo tudi nadomestni Afriški milijoni odlivali po isti poti. Po načelu EU “solidarnosti” se bodo Španski “prilivi” morali “solidarnostno” razporejati po ostalih članicah, in ker Španija zaradi lastnih odlivov ne bo nikoli dosegla planirane kvote, bo teh 16 milijonov dejansko postalo magična cifra 160 milijonov o katerih se govori že nekaj časa s katero je treba napolniti Evropo. Torej to je le tista prava planirana cifra Globalistov za uspešno vzpostavitev EU-Ovčereje.

  O mostu čez ali tunelu pod Gibraltarsko ožino se razpreda že desetletja… ne bi me presenetilo če bodo Globalisti to idejo pograbili še bolj resno in s tem prekosili še svoje dosedanje načrte ter Evropo dejansko preplavili z milijardami iz Afrike. Za enkrat im gre kot podmazano, Španija se že poliva z WD-40… koliko tega bo za boljši pretok namenila Slovenistanija pa bomo še videli. Če bo primanjkovalo WD-40 na policah pol veste da gremo po Španski poti.

 • marker

  Marakeško deklaracijo je zahrbtno podpisal Cerar, kot predsednik vlade v odstopu. Vedno sem trdil in še vedno trdim, da včasih komunisti in danes njihovi nasledniki Slovencem delajo samo veliko škodo.

  • Nocoment20.04

   zravn pa izjava se enga komunista, naj bodo kvote pravicno porazdeljene.

 • lokec

  Bil je v Nemčiji

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Angelca mu je rekla, da mora podpisat in bo podpisal.

 • Gr Enze

  NAŠI PA ŠE KAR NEKAJ FAJONIZIRAJO IN ŠOLTEZIRAJO IN TAKO DALJE !!!???

 • Vlado77

  Za take stvari bi morali povprašati državljane in ne kar nekaj podpisati. Ni mi jasno kako sploh nekaj takega podpišeš. Edini ,ki si to res želijo s v Levici. No Kordiš še ni minister niti Mesec ne. To je prevara in izdaja Slovencev. Prepričan sem , da na referendumu ne bi dobili 10% . Kdor je podpisal mora zapustiti položaj. Ali Miro Cerar ali Erjavec ali kdorkoli. Če pa bo Šarec tiho prevzema breme nase.

  • RATATA

   5% koministov je prevzelo vodenje pif, nato of in ti so se samoiniciativno odpravili v Bihač in nato v Jajce predstavljat ves Slovenski narod! Zakaj ne bi sedaj storili isto, če se jim pa nihče ne upre?!?

 • Lisjak

  Generalni sekretar ZN Antonio Guterres je takoj po izvolitvi dejal,da Evropski narodi nimajo pravice nadzorovati svojih meja.”Potrebno je priznati,da je migracija neizogibna in se ne bo ustavila” ter,da morajo politiki te “vrednote” postaviti nad voljo volivcev.

 • Artur

  Naša narodno izdajalska politikantska nomenklatura je s tem planom seznanjena že od vsega začetka oni od vsega začetka služijo satanističnim EU OZN NWO centrom moči. Že od nekdaj se jim je je..lo za svoj narod nikdar mu niso bili dolžni polagati račune niti mu jih nikdar ne bodo, odirali in uzurpirali ga bodo dokler to narodno izdajalsko gamad narod ne bo enkrat deratiziral .
  Mi (narod) drugorazredni za njih predstavljamo samo resurs za izkoriščanje in okoriščanje.
  ČEKA VAS PAKAO, A MISLILI STE DA JE TEORIJA ZAVJERE: Ujedinjeni narodi objavili ‘depopulacijski plan’ na svojoj web stranici
  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/07/19/ceka-vas-pakao-a-mislili-ste-da-je-teorija-zavjere-ujedinjeni-narodi-objavili-depopulacijski-plan-na-svojoj-web-stranici/

  Globalni migracioni paket UN prihvatili svi OSIM SAD
  https://www.blic.rs/vesti/svet/globalni-migracioni-paket-un-prihvatili-svi-osim-sad/c5gvjdp

 • Artur
 • Artur

  ‘Migration Is Not a Fundamental Human Right’ — Breitbart Interviews Hungarian FM Péter Szijjártó
  https://www.youtube.com/watch?v=_vUCb225t4s&t=62s

 • plamen100

  Zato pa Avstrija izvaja mejno kontrolo in je v bistvu Slovenija izrezana iz Schengena saj nam nihce vec ne zaupa!

 • skorpijon93

  na češkem ni muslimanov, no bosancev, ni albancev, nič !

 • Artur

  Stupid leftards, they want your money, hahal food , fast internet, they want your woman ….. they want your property , they want your head on althar by their conviction devil religion.

  SHOCK: EU MIGRANTS REFUSE FOOD, DEMAND CASH MONEY INSTEAD
  https://www.youtube.com/watch?v=TZiW8I0lWeo&t=25s

  Illegal immigrants Demand Their Money
  https://www.youtube.com/watch?v=iVlhufDEnz0

 • Artur

  Liberal Celeb Who Demanded We House Refugees Gets Perfect Karma After Taking In Migrants
  https://www.youtube.com/watch?v=cmkn_1TchFQ

 • marker

  Če dobro premislimo, je pa mogoče kar prav, da so levičarji trenutno na oblasti. Ti migranti nočejo ostati pri nas, ker naša država ni njihova intimna opcija. Lahko jim podelimo azil, pa kmalu izpuhtijo iz naše države. Zakaj točno se ne ve, nekaj so pa omenjali Stalina.

 • stajerc5

  Mama smrkla je nasmu komiku samo rekla, da naj gre domov ajat in si ga na roke vrzt! Budala,se to ni razumel!!!

 • Svoboda

  Cerar je ze tako narodni izdajalec zapecaten za celo zivljenje za sareca pa malo pocakajmo da vidimo

 • Artur
 • Olga2345

  Samo za zapahe z izdajalci! Za divjake ni da ni…od halal prehrane, do debelega rtiča in opremljenih stanivanj!??? Za slovenske družine pa rdeči križ in Karitas…

 • RATATA

  To je že Sokrat povedal in okrivil demokracijo.
  Ma kdo pa je ta marakeš, zihr enjud.

 • SLO84

  Podpišite peticijo https://www.pravapeticija.com/pobuda_za_referenfum_o_podpisu_globalnega_migracijskega_pakta_ozn_v_maroku_10_decembra_2018?uv=10678646

  Povejte prijateljem, sorodnikom, sodelavcem,….naj javnost zve kaj se dogaja!

  • Artur

   Že podpisal .
   POZIV IN ZAPOVED SLOVENSKI VLADI, da 10. in 11. december 2018 v Maroku, NE PODPIŠE GLOBALNI MIGRACIJSKI PAKT OZN – OHRANITE NACIONALNO SUVERENOST !!!

   V NEMČIJI, AVSTRIJI IN ŠVICI, PODPISUJEJO PETICIJO, S KATERO ŽELIJO PREPREČITI PODPIS OZN POGODBE, KI BO VSEM MIGRANTOM TEGA SVETA DOVOLILA NEOMEJENO PRISELJEVANJE V EVROPO ALI DRUGAM.

   NEZAKONITIH MIGRANTOV NE BO VEČ, S TO POGODBO POSTANEJO VSI LEGALNI. SUVERENOSTI POSAMEZNIH DRŽAV NE BO VEČ. TO BO IMELO UNIČUJOČE POSLEDICE NA DOMOVINSKO VARNOST, TAKO ZA SLOVENIJO KOT TUDI EVROPO.

   Migracijski pakt OZN predstavlja nevarnost za ves svet. Združeni narodi nameravajo celoten svet spremeniti v globalno migracijsko družbo. Naj omenim, da je v ZN kar 65 % islamskih držav. To je potuhnjen načrt za islamizacijo Evrope in sveta.
   Pri tem zloveščem načrtu sodelujejo NWO globalisti, levičarji in islamisti.

   PETICIJA:
   Spoštovana zvezna kanclerka Merkel,
   Spoštovani zvezni kancler Kurz,
   Spoštovani predsednik Berset,

   10. in 11. decembra 2018 morajo države članice Združenih narodov (ZN) v Maroku podpisati tako imenovani “globalni dogovor za varno, urejeno in redno migracijo”. Pozivamo vas, da tega ne storite, ampak sledite zgledu Združenih držav in Madžarske ter se nemudoma umaknite iz te nevarne globalne migracijske pogodbe.

   Pakt popolnoma ovira našo nacionalno suverenost pri migracijskih vprašanjih, tako da migracija postane navidezna “človekova pravica”, ki se nanaša na vsakogar, ki je nekako v “težkem položaju”. Zato bodo stotine milijonov izseljencev iz vseh možnih in nemogočih držav sveta razumele kot povabilo, naj se napotijo ​​v Evropo. Z 29 velikimi terorističnimi napadi, ki so jih v zadnjih treh letih in pol storili islamski priseljenci v Evropi, takšna nenadzorovana politika priseljevanja načeloma nasprotuje varnostnim interesom naših ljudi. Poleg tega je takšna “človekova pravica do migracije” očitna kršitev mednarodnega prava.

   Vaša vlada nima pravice, da se odpove naši suverenosti in ogrozi naše varnostne interese. Naša država se mora sama odločiti, kako najbolje zaščititi svoje meje in kdo lahko vstopi v našo državo. Zato vas pozivamo, da se nemudoma umaknete iz globalnega migracijskega pakta ZN in – da na generalnem zboru OZN glasujete proti.

 • tramal

  Sedaj pa butasta komunistična vlada krivi Avstrijo ker je zaprla meje ,namesto da bi jih sama.Tej drhali komunistični so vedno krivi drugi.

 • Mediteranska unija

  katere člani smo že dolgo let

  In jo finančno (1milijon eur) podpira slovenska desna primorska univerza brez študentov / ki pa vleče denar iz države

  Njen point je migracija ljudi in njih integracija iz vseh ob/sredozemskih držav v EU, in obratno.

  Članice so EU države in države kot so Libija Sirija in vse ostale ob obalah sredozemskega morja

  Ta unija obstaja in deluje že mnogo let.

  Tak da ta pomp glede t.i. Makareške je samo pesek v oči, vse so se dogovorili že dolgo nazaj, in desna struja jim pomaga, ker to je garant za vzpon desne pol. sfere v EU,
  … ki ji je pred tem slabo kazalo.
  Tudi Merklova ki jih je vabila, je desnica, zdaj vemo zakaj jih je vabila.

  Več o mediteranski uniji pa prosto vprašat strica googla

  ….

  • Igor Kavalar

   Gnila jajca so tako na levi kot na desni. Priznati si to je prvi korak do rešitve!

   • WISKY 1000

    SAMO LEVA JAJCA,DA NE BO POMOTE.

 • Steiermark

  Seveda serpentinšek vedno in še vedno molči, kadar ne dobi “namiga” od svojega kratkonogega bossa…..sam še ne ve, kaj sme reči…..

  • WISKY 1000

   TUDI SERPETINŠEK BO MORAL SVOJE OTROKE SKRIVAT,SAMO TO NJEGA NIČ NE SKRBI,KER OČITNO NIMA RAD OTROK.

 • bojan

  Marakeška politična deklaracija: Slovenija soglaša KDO SOGLAŠA ???

  to ne bo držal… ste sploh vprašal državljane ??

  šarec pa kr sam ve zakaj je zavit v molk ker ga bodo državljani skenslal z položaja.