Policisti z Mirne med tovorom tovornjaka našli sirskega migranta, samo na območju Črnomlja so jih v enem dnevu prijeli 55!

Fotografija je simbolična. (Foto: iStock)

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Policijske postaje Črnomelj izsledili in prijeli 55 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Bralec nas je obvestil, da so v iskalni akciji na Mirni iskali nezakonitega migranta, kar so nam pozneje potrdili tudi na policiji.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so v eni noči med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Policijske postaje Črnomelj izsledili in prijeli kar 55 nezakonitih migrantov. Med prijetimi tujci je bilo več otrok, tiste brez spremstva so policisti odpeljali v center za tujce. Več tujcev so zaradi izčrpanosti, obnemoglosti in zdravstvenih težav oskrbeli v Zdravstvenem domu Črnomelj in novomeški bolnišnici. Policijski postopki s tujci pa še niso zaključeni.

Bralec nas je obvestil, da je na Mirni na Dolenjskem potekala iskalna akcija za pobeglim migrantom. Na naše vprašanje so nam s policije odgovorili, da so 14. avgusta na Mirni izsledili in prijeli državljana Sirije, ki se je v tovornem delu tovornega vozila turških registrskih oznak, skrit med tovorom, izognil mejni kontroli in nezakonito vstopil v Slovenijo. Tujca so policisti po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

C. Š.

 • Olga2345

  55*1963 evrov na mesec in policijsko stanovanje! Bravo policaji…

 • soc

  Kdaj neki bodo to prekleto ruljo, ki bi rada jedla na naš račun in brezplačno kavsala plavolaske, takoj vračali v državo, iz katere pridejo? Konkretno vse tele Hrčkom, Hrčki pa naj poskrbijo za vračanje komurkoli že.

  Levaške vlade bodo v pokdrugem desetletju uničile vse, za kar so se trudile desetine generacij naših prednikov! Obvezna je kazenska odgovornost za vse, ki so o tem odločali in ki se skrivajo za “demokracijo”, od Kučana in Fajonke, do Cerarja in Brgleza.

 • sprehajalec

  Ma kakšnega Sirskega. Naučili so se, da Sirce zaradi zavezništa levičarjev z Asadom jemljejo.

  vsi so rojeni na 01.01.1999 pa vsi so Sirci.

  kaj ste prtegnjeni ali kaj?

 • Slo hunter

  To so navadni dezerterji in teroristi, čudno ženske so pa doma pustili in otroke tudi kajne! Navadna golazen ničvredna je to!

 • pajac debeli

  Hrvati jih zgleda da samo naprej spuščajo, naši norci se pa z njimi ukvarjajo. Kam jih bomo pa dali, pa pitaj boga.

 • Nenad Pavlić

  Financiranje denarja 7.000 € a 100,000,000 € v 24 ali 48 ur za novo leto 2018 e-mail: [email protected] ??
  WhatsApp: +33789770894

 • marker

  Zanima me, kakšno je varovanje meje pri nas, ker se pojavljajo ilegalni migranti že v notranjosti?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!