fbpx

[Video] Predsednik SLS Podobnik podprl Darka Koželja za župana Velenja: Podpiral bo kmete, razvoj podeželja, gospodarstvo in izkoristil potenciale, ki so do sedaj neizkoriščeni

Kandidat za župana Velenja Darko Koželj (Foto: Facebook)

Darko Koželj, kandidat za novega župana Velenja, iz dneva v dan dobiva vse več podpore iz vrst osrednje politike. Podpirajo ga stranke SDS, SLS, NSi, GAS in SMC, prav posebno sporočilo podpore pa je posnel Marjan Podobnik.

Nekdanji profesionalni gasilec, danes pa podjetnik, Darko Koželj, bo 25. oktobra kandidiral za mesto velenjskega župana. Volitve so se razpisale zaradi smrti nekdanjega župana, Bojana Kontiča, Koželjeva nasprotnika pa bosta še  izbranec SD in podžupan Peter Dermol, in kandidat Dobre države, Benjamin Strozak.

Marjan Podobnik, prvak SLS in kandidat za predsednika Kmetijsko – gozdarske zbornice Slovenije je prepričan, da je Koželj pravi naslednik dokaj uspešnega predhodnika, ki bi s svojimi sposobnostmi, zagnanostjo, naklonjenostjo kmetijstvu in gospodarstvu, Velenje lahko dvignil na še višjo raven in izkoristil prostor za izboljšave.

“Podpiram Marka Koželja za župana mestne občine Velenje, ker sem trdno prepričan, da bo z vso svojo energijo, sposobnostjo in znanjem med drugim podprl tudi okoli 500 kmetov v mestni občini Velenje, razvoj podeželja, gospodarstvo in vse druge dejavnosti, ki so ključne, da se nadgradi delo dosedanjega uspešnega župana in omogoči, da bo Velenje izkoristilo tudi potenciale, ki so do sedaj ostali neizkoriščeni,” je povedal Podobnik.

Aleš Ernecl