fbpx

Pri A1 dražijo pakete: Preverite, za koliko! Preostali operaterji se za podražitve niso odločili

Foto: Pixabay

Telekomunikacijski operater A1 z novim letom draži pakete. preostali operaterji, Telemach, Telekom, T2, se za podražitve še niso odločili.

A1 je svoje uporabnike obvestil, da se bodo nekateri paketi njihovih storitev podražili s 1. januarjem 2022. Večina starih paketov bo dražja en evro pri mobilnih paketih in tri evre pri fiksnih.

S 1. 1. 2022 pri A2 spreminjajo mesečno naročnino mobilnih in fiksnih paketov. Mesečna naročnina mobilnih paketov se poviša za 1 €, fiksnih paketov pa za 3 €. Fiksni paketi Kombo L, Kombo M in Kombo S bodo po novem stali 38, 50 ali 60 evrov na mesec, najnovejšim paketom MIO pa se cene ne bodo spremenile

V A1 so pojasnili, da tisti uporabniki, ki se s podražitvijo ne strinjajo, lahko do uveljavitve sprememb odstopijo od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, plačila stroškov prekinitve ali pogodbene kazni. V tem primeru je treba izpolniti pogodbeno dogovorjene obveznosti. Denimo, na lizing kupljene telefone lahko bodisi obdržimo in plačamo preostali del vrednosti bodisi jih vrnemo in dobimo za uporabnino zmanjšano kupnino.

E-maribor