SDS bo imela tudi letos stojnico na Mednarodnem obrtnem sejmu

Celje, Celjsko sejmišče. 54. mednarodni obrtni sejem (MOS).

V Slovenski demokratski stranki napovedujejo, da bodo tudi letos s stojnico prisotni na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. Vodstvo stranke vključno s predsednikom Janezom Janšo se bo udeležilo odprtja sejma, nato pa se bo delegacija stranke ogledala sejem in obiskala stojnico SDS.

“V Slovenski demokratski stranki zastopamo interese vseh, ki živijo od lastnega dela in dobrega gospodarjenja, zato že ves čas posebno pozornost namenjamo tudi slovenskemu gospodarstvu, podjetnikom, obrtnikom, kmetom … Slovenija je namreč dežela izjemnih posameznikov, ki pa se jim včasih, predvsem zaradi birokratskih ali administrativnih ovir, ne uspe prebiti tako visoko, kot bi si zaslužili,” so v SDS zapisali v izjavi za javnost.

V stranki so prepričani, da bi morala država negovati vse, ki so za svoje cilje in uspehe pripravljeni trdo delati in se pogosto tudi marsičemu odreči.

“Zato ves čas zagovarjamo tudi, da bi trdo delo moralo biti nagrajeno, da bi država morala s primerno davčno politiko poskrbeti, da bi podjetniki v Sloveniji lažje pridobili in obdržali res kakovostne kadre ter da bi bil tudi podjetniški uspeh v Sloveniji prepoznan kot vrednota,” pišejo v SDS.
 

Zato bodo tudi letos s svojo stojnico prisotni na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju, kjer bodo pozorno prisluhnili izzivom, s katerimi se spopadajo podjetniki, in se v največji možni meri potrudili, da tudi kot največja opozicijska stranka v parlamentu ostanejo njihov konstruktivni partner. 

Predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša se bo v družbi podpredsednika stranke Aleša Hojsa, podpredsednice in vodje poslanske skupine Jelke Godec ter nekaterih poslancev udeležil odprtja sejma, nato pa si bo delegacija SDS ogledala sejem in obiskala stojnico SDS. Prisotni bodo medijem tam na voljo tudi za morebitne izjave.

Letos bo 55. Mednarodni obrtni sejem potekal med 13. in 17. septembrom.

Ž. K. Vir: SDS