Škobrnetov hvalospev Katičevi, ki nas in Slovensko vojsko drago stane

Foto: YouTube

Potem ko je klavrno stanje v Slovenski vojski povzročilo pravi vihar in je vlada na četrtkovi seji, 22. februarja, ekspresno razrešila dosedanjega načelnika generalštaba Slovenske vojske, Andreja Ostermana, ter za novega načelnika imenovala dozdajšnjega Ostermanovega namestnika Alana Gederja, se je na socialnih omrežjih javil tudi eden vidnejši članov stranke SD, Jan Škoberne.

Spomnimo, podjetje Škobernetovih, ESOTECH d.d., na veliko služi ravno z Ministrstvom za obrambo. Samo v zadnjih štirih mesecih je bilo podjetju nakazanih čez 570.000 evrov davkoplačevalskega denarja. Kar lepo število novih čevljev in rokavic za slovenske vojake bi ministrica Katičeva lahko priskrbela za ta denar. Pa jih ni. Skratka, po viharju, ko bi morala ministrica Katič odstopiti (v vsaki normalni državi tudi bi!), se je oglasil poslanec Škoberne in ji zapel slavospev.

“Vedno bolj je jasno, da je Andreja Katič ena najuspešnejših ministric za obrambo in številni kar tekmujejo, kdo jo bo bolj učinkovito oviral pri tem, da naredi red in vzpostavi pogoje za rast in razvoj SV. Ampak Andreja se ne da in dela naprej.”

Katičeva je sicer že tretji obrambni minister iz vrst SD. Po Ljubici Jelušič in Janku Vebru je Socialnim demokratom uspelo Slovensko vojsko pripeljati na sam rob preživetja. Žalostno.

S. P.

 • Artur

  Vsak cigo svoje kljuse hvali .

  • Franc Šink

   Problem je ker je to kljuse že poginilo!

   • karpelec

    O, pa Jan ne bo pustil kljusetu poginiti, kdo mu bo pa potem polnil žepe?

 • goldhorn

  Če pade Katičeva, Škoberne leti iz parlamenta.

  • Franc Šink

   Jaz pa dam za pijačo.

 • Vojteh Dovč

  sej je jasno– vse stranke svoje podpirajo.. ali ne –ali katera to ne dela

  • Karmen

   Zanimiv pogled, ko se jasno ugotovi kako tvoji kradejo.

   • Vojteh Dovč

    bla bla bla–ne blebetaj če ne veš nikjer nisem omenil nobene stranke . za 1x moje stranke ni (še) v parlamentu

  • totex39

   Če bi bilo to tako, da bi se upoštevali vsi dobri predlogi in ne glede iz katere stranke prihajajo ne bi bila Slovenija tam kot smo sedaj in to je v greznici.

   • Vojteh Dovč

    še dooolgo bo. lp

 • Stajerka

  na SLO3…..je zadnje čase predvajana izjava Škoberneta glede uporabe kanabisa……pravi, da je reden uporabnik……pa me zanima:
  1. ali je namen legaliziranje konoplje predvsem “pohanje” ali zdravstveni nameni
  2. ali ima dotični tovariš vozniški izpit in “pohan” ogroža druge udeležence v prometu…..

 • šmentanamuha

  Pujs iz šaleško-velenjske prašičje farme se je prestrašil, da mu bodo odtegnili državni sesek.

 • šmentanamuha

  Tisti, ki mu bo uspelo zrušiti to šaleško rdečo partijsko trdnjavo, si zasluži najvišje državno odlikovanje.

  • etrusk

   Tisti dan , ko to uspe , zrušiti partijsko trdnjavo , bo za Slovence največji praznik v zgodovini.

 • RATATA

  Le pokvarjeni zmorejo zavestno govoriti neresnice! To je značilno predvsem za kumuniste.

 • FORT WORTH

  Ce se ne resimo teh komunisticnih idiotov bo po naslednjih volitvah spet en nov skoberne in tako, vsa leta naprej.
  Ze 27 let nam jebejo drzavo.
  In zgleda da ne bo še konec.
  Butalci se pustijo molsti.
  In bolj, kot jih molzejo, raje jih imajo…

 • Vlado77

  Najbolj noro je to , da smo imeli kar nekaj obrambnih ministrov ,ki v resnici sovražijo Slovensko vojsko in NATO . Njihov cilj je do konca ponižati vojsko

  • sprehajalec

   Tako je, ker prihajajo iz vrst Ultralevičarjev. Ki po defoltu prisegajo na Lennona in Give piece a chance in stanje permanentne revolucije Trockega. Takšni so izšli iz Dolančevega Faksa za Bežigradom nekoč.

   tudi za varuško v vrtec ne boš izbral osebe, ki so ji otroci zoprni, v pasje zavezišče pa ne osebe, ki sovraži pse.

   Pri nas pa je vse, kar se dogaja neka provokacija, zaganjanje v nekaj nedefiniranega. Upor, kot radi rečejo. Zato boš le pri nas za Obrambnega Ministra dobil osebo, ki nima veze z vojsko. Niti je ne razume, niti ni o njej nič slišala prej v življenju.

 • Johan

  Zelo dobro nas oskubi tale Šaleški jugo lobij !

 • Franc Šink

  Tam v tej dolini Šaleški imajo politiki polne možgane svinca. Vemo da je ta kovina škodljiva.

  • Miro Jereb

   Zastrupitev s svincem…AK47…hahahaha….

 • antimur

  Če Katička obvlada Kontičev kanon, še ne pomeni, da se spozna na vojsko. Toda pri komunajzerjih, sploh pa teh, ki so cepljeni s kučanisti, je vse mogoče.

 • Franc Šink

  Če se oficirji v štabu prepirajo, njihovi vojaki na bojišču padajo!!!!!!

 • Verbena

  Normalno , da ji bo v podporo , kajti , ravno zaradi nje je sploh prestopil parlamentarni prag … potem , ko se je stranka SD z lahkoto znebila obrambnega ministra Vebra , so za to mesto predlagali poslanko Katićevo , na njeno izpranjeno mesto pa je prišel Škoberne …ja, politiki znajo biti zelo dalnovidni , a le takrat , ko se gre za njihove interese in vračanje uslug !!!

 • Božidar Rodica

  ha ha ha… Škoberne ti pa si velik šaljivec ha ha ha…

  • bodvid

   Je že dobil nazaj Šumija ?

 • tarantela

  In kaj so kupili za ta denar, o tem namreč nič ne pišete?

  • Najbrž ga stavijo na KUP k ostalim €€€€€€€€.
   Si pričakovala, da so šli najprej v trgovino po hrano in poplačati položnice, da ne bi dobili Izvršbe, kakor to počno mnogi Slovenci, ko dobijo težko pričakovani cvenk ?

  • Miro Jereb

   Tampone za ministrico….

 • Marijan Tončić

  Se strinjam s Tarantelo, da ste ob objavi takih člankov bolj dosledni in priložeti čim več dokazov. Na živce mi gre, ko se oglašajo levičarji in mešajo štrene ali po domače drek. Prosim preprečite to tako, da objavljate celovite informacije v nasprotnem vam ne bodo več verjeli tako imenovani podporniki….. ali simpatizerji. Nekaj bi se pa že lahko naučili v teh letih, eni operirajo z ponavljanjem laži v 99 % medijev, vi si tega ne morete privoščiti v 1% medijev. Vi morate povedati celovito zgodbo.

 • Franjo Trojner

  Vrh SV ob zamenjavi načelnika generalštaba pokazal prezir do tajnice na položaju ministrce za obrambo! Ministrci Katićevi ne stari ne novi načelnik generalštaba SV ob slovesu ni podal roke, kar je jasno sporočilo politikom stranke SD z Katićevo, Židanom in Škobernetom na čelu, kakor tudi samemu Cerarju, ki je pripadnike SV brez dokazov javno obtožil sabotaže.
  V EU ni države, kjer minister za obrambo v takšnem primeru, kot se je zgodil pri nas ne bi nemudoma odstopil in glede na izrečene besede bi moral nemudoma odstopiti tudi predsednik vlade Cerar.
  Žal ne Katićeva ne Cerar ne v tem, kot tudi kakšnih predhodnih primerih nista sposobna ravnati etično, moralno, načelno, odgovorno in državnotvorno, sta pač navadna politikanta, ki sta pripravljena storiti prav vse, da se obdržita na oblasti, pri koritu.
  Morda, je dozorel čas, da pošteni ljudje, ki nam je mar za to državo javno izrazimo nestrinjanje z politiki in politiko, ki ni sposobna priznati svojih napak in zanje tudi prevzeti odgovornost. Sam predsednik vlade nam je znova dokazal, da mu je etika in morala tuja, pa tudi, da pravo z pravičnostjo nima nič skupnega. Etični Cerar , ki se je pred volitvami sam oklical, za mesijo, pravičnika, ki da bo zvišal etične in moralne standarde in dvignil ugled pravni državi je z svojim delovanjem v vseh štirih letih svojega mandata ravno vse moralne, etične in pravne standarde najbolj izigral in svoje volilce tudi!
  Glede na znano dejstvo, da je bila vsa etika, morala in pravna država ves čas totalitarnega komunističnega režima grozno zlorabljeno, se ni za čuditi, da je vsa etika, morala in pravo na teh prostorih čisto razvodenelo.
  Začeti moramo znova! Vrniti se moramo v leto 1991 in dokončati vse tiste spremembe, ki smo si jih takrat želeli in nam zaradi zmninirane lustracije niso bile dovoljene. Ni nam druge, z tako neetičnimi, nemoralnimi, nepravnimi in nenačelnimi politiki, kot Katićeva in Cerar nedvomno sta nas vse na koncu neizbežno čaka Dantejev pekl.
  Zbudi se domoljubni Slovenec! Zadnji čas je za korenito prenovo, spremembe, za vrnitev k koreninam, k vrednotam krščanstva, vrednotam naših prednikov!

 • Franko Rebec

  POKVARJENA RIBA VEDNO SMRDI PRI GLAVI IN NIKDAR PRI REPU. To je primer, kako Kučan – komunajzarska – levaška elita sankcijonirajo dotičnega, ki javno pove za nepravilnost, zato je kriv tudi če ni !! Brez materijalnih sredstev rešitve ni in, kdo razpolaga z njimi ??? Cerar kot vladni oče
  do sedaj je dobro poskrbel za vladno elito. Vse vložene interpelacije so bile neuspešne in vsem še
  vedno zaupa. V tem primetru kot moralist ne more biti diskriminatoren do elite, zato odgovornost
  naprtijo g.Osterman-u – situacija je urejena. Gospodu Osterman-u želim uspeh v vojaški službi.

 • TOML

  Škoberne 600.000€ državnih sebi v tošel,
  narod pa pumpa z gnilim socializmom.
  Slovenci nehajte nasedat že socialistom!

 • Radolf Mitler

  A kdo ve, če je škoberne obrezan?

 • Get Smart

  SD je le preimenovana KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE,
  je samo in le MURGL JUGOKOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA.

  Ni pomembno, če je obrezan, več kot zadostuje, da ravna točno po navodilih SERBUSNIH OBREZANćETOV nje.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

 • Get Smart

  Potek preimenovanj skozi čas.
  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:
  – Predno so si spremenili ime v SD, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  – Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
  V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v murglskosrbskem jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe
  o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku: SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  – Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije.
  – Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične prenove.
  – Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  – Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  – Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  Še preimenovanja podmladka nje.
  LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS SMC …) je formalnopravna naslednica
  SKOJ-a – Savez komunističke omladine Jugoslavije). SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez
  komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni savez antifašističke
  omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v
  NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar jugokomunisti, ki so se kakor
  razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ
  (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda
  podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza socialistične mladine
  srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih) volitvah v
  Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992),
  pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije v Sloveniji)
  preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska stranka LDS, pa
  Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj,
  preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v t. i.
  “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete: LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS, ZaAB,
  TRS, IDS, Verjamem sholtesu, POZITIVNA SRBIJA,
  Stranka Mire Cerara, STRANKA MURGL CENTRA …
  Stranka zmijoslavćeta ŠARCA … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ = KOMUNISTIČNA PARTIJA
  JUGOSLAVIJE.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!