fbpx

Slišali vpitje župana Arsenoviča na svoje zaposlene zaradi porazne ankete o priljubljenosti?!

Po vzoru ljubljanskega župana Zorana Jankovića si je mariborski župan Saša Arsenovič izmislil svojo propagandno občinsko glasilo. (Foto: FB)

Po vzoru ljubljanskega župana Zorana Jankovića si je mariborski župan Saša Arsenovič izmislil svojo propagandno občinsko glasilo. (Foto: FB)

Na prvi delovni dan po kar dolgih božično novoletnih počitnicah, so si kolektivni dopust privoščili tudi na MO Maribor, naj bi se po hodnikih mestne uprave slišalo vpitje in dretje izza tesno zaprtih vrat kabineta župana Saše Arsenoviča.

Baje je župan popolnoma izgubil živce. Na “raport” naj bi poklical vse predstojnike oddelkov občinske uprave, jih zmerjal in krivil za slabe rezultate v minulem letu in za njegovo, županovo izjemno nizko popularnost. Obrazi njegovega kabineta naj bi bili izzvzeti iz današnjega “pranja možganov,” piše portal V fokusu.

Morda je tudi zaradi tega odstopil Boris Železnik že bivši direktor mestne uprave. Nov direktor bo prav gotovo prišel iz vrst stranke SMC, ženitovanjska pogodba med Sašo Arsenovičem in Cerarjevo stranko SMC naj bi namreč vsebovala določilo, da je lahko direktor mestne uprave le kader iz vrst SMC.

Miro Cerar in Saša Arsenovič (foto: epa)

Skratka, pohlep po županski funkciji, osebnem koristoljubju in koalicijskih kupčijah s stranko SMC, bo vse kaže Arsenoviča še drago stal! Porazen rezultat javnomnenjske ankete je največji alarm za župana Arsenoviča, a nič ne kaže, da se ga to tudi dotaknilo, razen tega, da nadira svoje podrejene. Sam pa tako in tako ni nikoli nič kriv.

E-Maribor