fbpx

Tako slovenski partizani po vzoru Hitlerja in Hamasa zlorabljajo otroke v politično-propagandne namene!

Foto: Twitter

Zloraba otrok je univerzalno grozodejstvo, ki ga pripisujemo samo najhujšim posameznikom in skupinam. Taki izkoriščevalci otrok za doseganje svojih sprevrženih ciljev, pa naj bodo to nasilni starši, pedofili, teroristične ali vojaške organizacije, sodijo v samo človeško dno, zanje pa civilizirani ljudje nikoli nimajo nikakršnega usmiljenja.

Hitlerjevi otroški vojaki
V zadnjih dneh pred padcem Berlina so mesto in Hitlerjev bunker pred napredovanjem zaveznikov varovali otroci – vojaki. Posnetek Hitlerja, ki pred bunkerjem odlikuje otroke, ki so varovali njegovo rit pred zavezniki, pa je dokončno razgalil bedo in sprevrženost nacionalsocializma in nacistov. Nacisti pa so otroke uporabljali tudi v drugih vojaških misijah, kot so bili oboroženi spopadi, in pa seveda za vohunjenje. Mnogi izmed teh otrok so zaradi sprevržene politike izkoriščanja umrli.

Islamistični teroristi Hamas in ISIS
Islamistični teroristi, tako Hamas v Gazi kot ISIS na svojem nekdanjem območju, so znani po zlorabi otrok za doseganje svojih terorističnih ciljev.

Slovenski levičarji in ZZB NOB
Oborožene in v politične namene zlorabljene otroke pa lahko gledamo seveda tudi v Sloveniji. Če danes take otroke – vojake – gledamo predvsem na spominskih slovesnostih, pa so med vojno tudi partizani zlorabljali otroke za doseganje svojih revolucionarnih ciljev.

Žalostno pa je dejstvo, da slovenske otroke še danes posiljujejo in zlorabljajo z že davno propadlo totalitaristično ideologijo, ki jo je že prežvečil in izpljunil čas zgodovine.

Več si lahko ogledate na portalu Primorska24.