fbpx

V Glasu upokojencev odgovarjajo Večeru

Ko je v času Janeza Janše protestirala samooklicana civilna družba in so se shodov udeleževali člani različnih strank, je bila za večino medijev to še vedno civilna družba. Danes, ko je trenutna oblast tudi s pomočjo te tako imenovane civilne družbe prevzela oblast in protestirajo upokojenci, zbrani v civilni družbi, pa je po mnenju istih medijev vse to povezano s SDS.

Čeprav je vlada Roberta Goloba izredno zaverovana v svoj prav, da dela odlično za ljudi, se na različnih področjih kaže drugače. Visoka inflacija in dvig cen, na drugi strani pa neodzivnost vlade sta na noge dvignila upokojence. Ti so se zbrali v Glasu upokojencev Slovenije, kjer so se odločili za protestni shod, na katerem bodo opozorili, da je trenutna vlada pozabila nanje.

Takšno ravnanje je zmotilo tudi nekatere medije, ki civilni iniciativi pripisujejo povezanost s stranko SDS. Eden takšnih je tudi Večer, ki mu v civilni iniciativi konkretno odgovarjajo: “Nesramni Večer je o nas zapisal, da smo povezani z SDS, ker nam na Twiterju sledi tudi Janez Janša. Torej je Večer povezan z SD-jem, Gibanjem Svoboda, Levico itd., ker ti sledijo na Twiterju tudi Večeru.”

Celjski glasnik