V Hotinji vasi danes pogovor o težavah upokojencev. Gost Pavel Rupar!

Težave upokojencev niso nove. A namesto, da bi se težave reševalo, se jih pod to vlado le še poglablja. O upokojencih pa bo tekla beseda tudi na današnji okrogli mizi.

V Kulturnem centru Hotinja vas se bo danes odvijal en prav poseben večer. Na okrogli mizi se bodo namreč pogovarjali o težavah upokojencev. Okrogla miza bo zelo zanimiva v luči Golobove obljube po večjih pokojninah, ko so upokojenci namesto konkretnih obljub spet dobili le drobtinice. Gosta okrogle mize bosta Pavel Rupar in upokojeni kmet, domačin Edo Lasič. Pogovor pa bo vodil urednik portala e-maribor.si Mitja Grmovšek.

Poleg tega bo društvo 1. oktober v Hotinji vasi ustanovilo tudi mariborsko-podravski odbor društva, ki bo med drugim pripravljalo tudi avtobusne prevoze, prenašalo težave upokojencev iz Maribora in okolice, s čimer se bo kasneje ukvarjalo društvo 1. oktober, skrbelo za povečanje članstva v društvo, na voljo pa bo tudi za vse ostale informacije. Na ustanovnem sestanku bodo izvolili tudi predsednika in podpredsednika in sekretarko društva.

e-maribor