fbpx

Večerov intervju s Sašom Pelkom: Ko Gregor Ficko hvali Arsenoviča, kot super zvezdo?

(zajetje videa) BK TV

Mariborčani so danes lahko prebrali intervju Saše Pelka, nekdanjega podžupana bivšega župana Andreja Fištravca, na katerega pa so se odzvali številni Mariborčani, še posebej ostro pa taki, ki so tako ali drugače naklonjeni sedanjemu županu Arsenoviču!

Saša Pelko se je v svojem intervjuju močno približal dejanskemu stanju, ki je trenutno Mariboru. Od županovih predvolilnih obljub, ki jih je Arsenovič trosil in dejanskem stanju, ki v Mariboru trenutno je. Tu so najbolj kritične zadeve, kot pravi Saša Pelko: “knjižnica, stadion Ljudski vrt, zdravstvena postaja Tezno, komunalni problemi v Radvanju in Limbušu itd. Slej ko prej bo moral najti rešitev tudi za Pohorje. Zakon o Pohorju je res nujen, skupaj z zagotovitvijo denarja seveda. Za začetek bi bilo dovolj že, če bi z zakonom o Pohorju zagotovili pokritje stroška za vzpenjačo. Ker dan, ko bo to treba plačati, bo slej ko prej prišel. Če bo kaj več, pa še toliko bolje,” je za Večer povedal nekdanji podžupan Saša Pelko. V intervjuju je priznal, da se s Kanglerjevo NLS ne koordinirajo in sodelujejo, je pa res, da so v nekaterih zadevah usklajeni. Predvsem takrat, ko opozarjajo na nepravilnosti.

Arsenovičev nadzornik o Arsenoviču, kot super zvezdi
In eden takih, ki so globoko zabredli v Arsenovičeva prepričanja je tudi famozni Gregor Ficko, sicer univerzitetni diplomirani inženir gradbeništva in po novem občinski nadzornik, celo podpredsednik. Tisti, ki nadzira delovanje župana. Očitno tudi veliki oboževalec Arsenoviča, saj ga je imenoval celo “super zvezda.” In ta občinski nadzornik Arsenovičeve nasprotnike celo žali z napisanim, da se nahajajo na substancah.

Sicer pa je famozni Ficko, na volitvah podprl, kot kandidatko za županjo Lidijo Divjak Mirnik, članico LMŠ-LPR. Tisto poslanko, ki je pred nedavnim v parlamentu govorila o milijardnem proračunu. Kandidiral pa je celo na državnozborskih volitvah na listi Dobre države. A očitno sedaj našel gnezdo na občini, kjer kot veliko oboževalec “super zvezde” Arsenoviča, njega tudi nadzira!

Ne glede na to, da so Mariborčani nekdanjemu županu Fištravcu upravičeno pokazali “vrata” zaradi slabega dela, pa se v Mariboru ob prihodu novega župana v tem trenutku ni spremenilo nič na bolje. In če Arsenovičevi nadzorniki pišejo o svojem “šerifu” kot o “super zvezdi” se verjetno nič dobrega ne bo niti ne obeta! Ali pa se motimo?

E-Maribor