Velemojstri sprenevedanja

Foto: Twitter

Gospodje iz stranke SD res znajo prodajati vice in šale. Na čigav račun? Na naš, seveda! A poznate tisti vic, ko gospod Dejan Židan izjavi, da “se v zdravstvu dogajajo hude oblike neeankosti. Ljudje nismo deležni enkopravne obravnave. Pravico do enakopravne obravnave pa moramo imeti vsi. Stranka SD je edina, ki ima nabor posameznikov za ureditev področja zdravstva.”
Ja, prav ste prebrali, stranka SD je edina, ki bi lahko to naredila. Zdaj pa ne vem ali naj se zjočem ali naj se smejem. Torej, gospodje iz SD: sedaj ste bili 4 leta na oblasti. Škarje in platno, da bi v zdravstvu kaj spremenili na bolje, ste imeli vi v rokah. Pa nič od tega. In ne samo to, zdravstveno ministrico ste kar dvakrat podprli pri interpelaciji in ste enako krivi, kot je ministrica Kolar Celarčeva. Cel mandat zadnje vlade vam je šlo le za ohranitev pozicije, ki ste jo imeli kot vladna stranka. In to na račun vse bolnikov in pacientov, kar jih je v Sloveniji. Pa tukaj ne gre le za zadnjo vlado. Gospodje, na oblasti ste v samostojni Sloveniji preživeli skupno več kot 16 (!!!) let, natančneje 5.852 dni.  In zdaj, mesec in pol pred volitvami, slovenskemu narodu prodajate vaše politikantske floskule.
Kdo vam sploh še verjame?
 • nevtrino

  Brez skrbi, verjame jim neverjetno veliko jugobutalcev, pa povrhu vsega niti nič čudnega, po vse skupaj čez tričetrt stoletja nategovanja, teroriziranja, laganja, nalaganja, sprenevedanja in podtikanj.

 • Soave

  + + + + + + + +
  Se je kar za zjokat ! Vendar ne tile srečni, smejoči se podporniki židanega fanta !
  Ampak mi bomo še bolj jokali in stokali, ker bodo tile gumpci obdržali oblast.

  • SIMON ROZIC

   Upam, da jih zrinemo na obrobje sveta!

   • Soave

    Ali pa vsaj na južno mejo. Tam naj bodo

 • hribovc

  debelinko non-stop govori eno, dela pa drugo !!!

 • pesjanar

  Če je komunist židan tako “dober”veterinar kot je politik se ni čuditi da so se ga v Panviti znebili po hitrem postopku,saj kreten ni ločil bolanih pujsov od zdravih,isto se dogaja v politiki,sicer pa Kučanov izprdek ne more biti normalen.

 • if

  Delo in stališča stanke SD stranko pozicionirajo na nivo opravilno nesposobne združbe, ki je v službi državnega kriminala.

 • Nenad Pavlić

  Nudimo posojilo od 1.000.000 €,
  Nudimo posojilo zaposlenim, nezaposlenim, upokojencem in študentom. Ugodne obrestne mere in odplačevanje po meri ter dogovoru. Kontaktirajte : [email protected]
  WhatsApp: +33789770894

 • Vlado77

  Če bo SD zmagala ali celo bila druga potem so ljudem sprali možgane. Če bi vsaj malo sledili dejanjem te stranke bi morala zginiti iz političnega zemljevida že zdavnaj. V resnici so komunisti ,ki so se 4 ali petkrat preimenovali , da zakamuflirajo svoje bistvo. Bistvo pa je tisto prvo ime ZKS Vsaj tako dokazujejo s dejanji

 • Novakec1

  Tudi v slabi cirkuški predstavi se ploska, sam ne vem komu.

 • črnaovca

  Nič ne razumete pri njih kandidira Semolić in on zna vse bo takoj minister za delanje zdrah

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!