[Video] Kandidat za vodjo Evropske komisije Manfred Weber za mariborskega župana podprl Franca Kanglerja: “Kangler je dokazano podiral rekorde”

Franc Kangler (vir: twitter)

Podporo kandidaturi za mariborskega župana je Francu Kanglerju izrekel tudi vodja Evropske ljudske stranke v Evropskem parlamentu in “spitzenkandidat” ELS za predsednika Evropske komisije Manfred Weber. V svoji izjavi je izpostavil Kanglerjevo sposobnost izkoriščanja evropskih sredstev za izgradnjo potrebne infrastrukture v mestu. “Kangler je dokazano podiral rekorde, v času njegovega županovanja je Maribor postal primer dobre prakse,” je dejal Weber.

Vodilni kandidat EPP za predsednika Evropske komisije Manfred Weber je izrazil podporo Kanglerjevi kandidaturi za mariborskega župana. Kakor je povedal Weber, je Franc Kangler preizkušen kandidat, ki je v času svojega županovanja iz Maribora naredil “primer dobre prakse, kako učinkovito izkoristiti evropska sredstva za pomemben razvoj mestne infrastrukture”.

“Mesto je cvetelo,” je povedal Weber in izpostavil razvoj kulture in športa. Ravno tako v času svojega županovanja Mariboru Kangler ni zanemarjal gradnje novih cest ter mostov. “Atmosfera v mestu je bila boljša.”

Leta 2012 je Maribor zahvaljujoč Kanglerjevim naporom postal evropska prestolnica kulture, kar nikakor ni zanemarljiv dosežek. “Upam, da se Maribor vrne na pot blaginje, in zato podpiram ponovno izvolitev Franca Kanglerja za mariborskega župana,” je še povedal “spitzenkandidat” ELS za predsednika Eevropske komisije.

Ivan Šokić

 • Beličič

  Ko Franca vidim grem v garažo traktor pobožat!

  • Andrej

   Pazi na račune. Kangler je rabil račun za 35 let starega. Naš Zoki ne rabi ničesar. Račun za pufe tiak izstavi nam.

   • Beličič

    V denarju ni sreče!

    • Andrej

     Rekel sem RAČUNE.

 • Beličič
 • Beličič

  Če je dober?V kravatah so sami dobri!

 • Beličič

  Enkrat te bodo zares obesili.Saj narod se ne šali. Spaso ja.Kolikokrat še?

 • antimur

  Pohorci, volite pravega, klenega, poštenega Slovenca Kanglerja, menda ja ne boste tako nori in nedomoljubni, da boste dali glas čefurskemu nategunu Arsenoviću. Dokažimo, da smo na slovenskem Slovenci, naj ne bo zastonj Maistrova osvoboditev Maribora, on pred Nemci, mi pred čefurji.

  • Beličič

   V Maribori smo v vesolju..globoko v jami.Grobar bo porihtal!

  • Steiermark

   Glede maistra si pa nisva enotna…….on nas je okupiral, Štajersko in nas spravil oz. predal v kremplje ćefurskih srbov, ki nam še vedno “vladajo” in nas ropajo! Če se maister nebi praskal (če nebi okupiral Štajerske), tam , kjer ga ni srbelo, bi Štajerska še danes bila enaka avstrijski štajerski in mi, Štajerci, bi še danes uživali v svoji matični domovini Avstriji! Tako pa smo padli globoko na balkan, v kremplje balkancev in komunističnih zločincev!

   • antimur

    Tudi okrog Maistrovega osvobajanja nimam dokončnega mnenja, toda v vsakem primeru je bilo to herojsko delo, zasvinjali so pa ljubljanski projugoslovanski politiki od Korošca dalje. Zanimivo kako se zgodovina ponavlja, danes je tudi edini vzrok za uničevanje slovenstva prav tako ljubljanska politika s kučanisti in izdajalcem slovenstva Kučanom na čelu.

    • Steiermark

     Okupacija Štajerske, s strani srbofila maistra, ni bilo nič drugega, kot okupacija in zločin nad avtohtonimi! On nas je preplavil z srbsko drhaljo ter ji dopustil, da nas je okupirala….To bi lahko bilo “herojsko delo”, le v primeru, da nas nebi omogočil za plebiscit in bi dopustil, da bi se Štajerci sami odločili, s kom hočejo biti, ali z matično domovino Avstrijo ali s jugosrbsko posiljevalsko in klavsko drhaljo! On tega ni dopustil, ker je vedel “izid plebiscita”, že vnaprej, 100 % negativen, zanj in njegovo drhal! Ravnotako se je zgodilo Prekmurcem, katerim je izdal ultimat, ali se priključijo njegovi drhali ali pa jih bo napadel z vojsko! Potem pa “proslavljamo” združitev……

    • Hun

     Seveda odločte se že al je Šiško domoljub al NOB gošar, kot so hervarde prkazal na tem portalu.

   • Friderik Peršič

    Tipičen hlapec , pogreša švabske gospodarje …

    • Steiermark

     turški hlapec se vmešava v pogovore avtohtonih,…..teleban. Raje se še naprej prerekaj z albanci na kosovem, čigavo je kosovo, albansko ali vaše, ker ste tam izgubili veliko bitko s turki, na kosovem polju….. Narobe svet….

     • Friderik Peršič

      Turki , Albanci …? No , povej mi ti avtohtoni hlapec , kje si videl da se jaz prerekam z Albanci o Kosovu …? Ti , po drugi strani pa si zanimiv tiček , mogoče potomec tistih , ki so tako vneto mahali Dolfetu , ko je le ta grmel ” naredite mi to deželo zopet nemško ” …?

     • Steiermark

      Četudi so, niso pa mahali največjemu pedofilu in množičnemu morilcu, pederajzlu titu!
      in koliko si zabit, ne opaziš……ko klatiš neumnosti, kot je ta Adolfova: naredite mi to deželo zopet nemško.(čeprav je Adolf rekel: vrnite to deželo zopet Nemško – nemščine se nemore vedno, dobesedno prevajati…..)…. Kaj to pove normalnemu in človeku, z vsaj 70 IQ? Očitno ne spadaš v te dve kategoriji, sicer bi razbral… In če te zanima, kakšna evforija je vladala ob prihodu Adolfa v Maribor, kako so množice Štajercev pozdravljale in ga častile, isto kot tvoj revolucionar, prašič dolanc, ki je preden je zabredel v krvave titove vode, bil Adolfov Hitler jugend…… Morda sta pa bila celo kamerada……

     • Friderik Peršič

      Bečki konjušari , Bora vas je opisal v nulo …

     • Steiermark

      turški hlapec bi se rad norčeval iz drugih, ki nikoli nismo hlapčevali , še najmanj v Avstriji, kjer smo bili spoštovani in cenjeni in ne kot v vaši smrdljivi turški jugovini, kjer smo bili zasužnjeni od vas, turških hlapcev!

  • Boco

   V Maribori ni pohorcov. Pohorci volijo svoje župane v številnih pohorskih opčinah.

   • antimur

    Po svoje imaš prav, toda od kod misliš, da je Maribor po številu prebivalcev na drugem mestu v Sloveniji. Je res, da se je priteplo veliko čefurjev, veliko preveč, ampak večina je pa le iz mariborskega zaledja, kamor Pohorje vsekakor spada, Pohorc pa ne proda in zataji svojega porekla tako lahko kot kučanisti.

    • Steiermark

     Seveda imam prav, ker tako kot so nas avtohtone Štajerce onemogočili, preganjali, metali iz služb in vlačili na njihova mesta neuke in nepismene srbe in čiče, tako se danes dogaja z večino Slovencev, v Sloveniji! Avtohtoni, tako Štajerci, kot Slovenci, smo postali manjšina na svoji zemlji, kjer nam vlada srbskokomunistična drhal in nas izkoreninja, preganja (mlade brezposelne, v tujino)…..

   • Vera

    Spodnje Pohorje ( obrobje ) spada pod Maribor .

    • Steiermark

     Vera, verjetno nisi Štajerka, niti Mariborčanka, zato ne poznaš strukture prebivalstva – lumpenproletariata v Mariboru, ki svojih “korenin” in kulture nimajo Štajerske ali pa Slovenske! V mariboru, tako kot v Lublani, prevladdujejo ćefurji, cigani, čeprav že več generacij – o asimilaciji ali integraciji pa ni ne sluha ne duha!

  • Hun

   Bi bil že čas, da se “desničarji” glede Maistra poenotite. Eni nabijate, da je heroj, drugi da je bil srbski oz. slovanski simpatizer.

   • antimur

    Na volitvah boš lahko dokazal, če boš volil v Ljubljani in glasoval za Jankovića, ali pa v Mariboru za Arsenovića, zagotovo nisi za slovenski narod in Slovenijo ampak za čefurje in izdajalce, ki nas že od 1919. leta izkoriščajo, vnašajo svojo primitivno kulturo v naš prostor in nam jemljejo svobodo. Na žalost so v kučanistih zvereh našli plodna tla, predvsem pri zločincih kot je Kučan ter omejenci kot je Turnšek in njegovi tolovaji.

 • Beličič

  Dobro.Če je mali s križa dol prišel, dobi še eno priložnost!

  • Steiermark

   Grožnje? Sovražni govor!

 • Beličič
 • Beličič

  Mi vsi smo Kangler bili in ostali.Pot je težka.Je pa naša!

 • Beličič

  Bog dovoli da jaz državo vodim.NI izvoljenih,le izbrani smo!

 • Friderik Peršič

  Weber obvlada slovensko politično sceno , predvsem pa se ni zmotil glede ” atmosfere v mestu ” …med protesti je bila atmosfera res odlična …

 • kokobily

  Ma, koji k.. Weber, ti še Slovenije ne znaš na karti najti, kakšen Maribor, kakšen Kangler….
  Dokler je Kangler rogovilil v Parlamentu in nedovolil, da bi “Ljublana” pozabila na Štajersko, je bil zlata vreden.. Tukaj je pa kot župan iz Univerzitetnega mesta (kot se ga imenuje) delal Duplekijo. Čarugini vajenki je dal občinsko stanovanje, dokler se je jedro mesta praznilo, ker mlade družine niso imele možnosti useliti se v desetletja prazna občinska stanovanja…
  Da ne bo pomore, tisti bebolo, ki je prišel za njim je pa totalka od faliranca, zato se ljudje spet obračajo Kanglerju, ker hujše od tega kar je zdaj, še Franca ne more spesniti…

 • luckyss

  “Kangler je dokazano podiral rekorde”
  Ja, res je…kocka sena 500 evričev in kilo “bio” krompirja 55 evrov in ptičje hišice pa take, pa to…
  Pa privatni radar vsakih 300 metrov…
  Pa prvatna “vedeževalka” vsako noč…
  Ali desne ovce res nimate boljšega kandidata ?!!
  Na koncu bo še on prejšnji škilasti bebo zmagal …

  • Franc Šink

   Glede kocke sena in krompirja pa res ne razumem.

   • luckyss

    Od kod takšni prihodki gospod Kangler ?! …..Glejte, malo kmetujem..kocke sena, bio krompir …to nanese …;))

 • Franc Šink

  Nova župana Ljubljane in Maribora se pravi Logar in Kangler, bosta dobro sodelovala.

  • luckyss

   Upam, da ne “pretesno” in bo vsaj kakšna “vedeževalka” vmes…

 • dk

  Dajte Štajerci in Ljubljančani uporabite zdravo pamet in ne dajte priložnosti rdeči jugo mafiji, da nam kroji usodo. Poglejte si samo mafijankoviča in njegove rabote z izsiljevanjem sexualnih protiuslug v zameno za službo, koliko milijonov evropskega denarja je poniknilo v njegove in njegovih mafijskih prijateljev žepe. A si želite v Mariboru nadaljevanje mafijankovičeve rabote z Arsenovičem? Rečimo NE tej izprijenosti in nemoralnosti. Dajmo glas za dva domoljuba in prava Slovenca. V Ljubljani dr. Anžetu Logarju, v Mariboru pa Francu Kanglerju.

  • luckyss

   Dober sarkazem…kar se Zokija tiče pa se strinjam..
   Kar se farmacevtke tiče, pa ni nič spornega…on je dal ponudbo in ona jo je očitno sprejela in tako vstopila v klub elitnih prostitutk…
   Ima Jankovič bolj resne “rabote”, ki ga lahko spravijo v zapor…upam, da čimprej..

   • dk

    To ni sarkazem. Sarkastičen sem takrat kadar nas razni pisuni (komentatorji) imenujejo, da smo domobranci in fašisti. Takrat jim z veseljem (tudi provokativno) napišem kakšno kitico iz domoljubnih pesmi katere so pred in med vojno peli domobranci.
    Za Kanglerja in Logarja pa je mišljeno čisto resno. Upam, da si nas čimveč želi, da dve največji mesti dobita za župane prava Slovenska domoljuba.

    • luckyss

     Kolk moraš biti zabit, da tako razmišljaš…Saj za Logarja nič ne rečem, ker ga ne poznam, pa itak v Ljubljani nima osnovnih šans…na žalost…
     Ampak Kangler….;)) Kako prekleto butast moraš biti, da takšnega tipa voliš ?!
     Samo, da je naš ….ovce idiotske..
     Vi bi volili osla na štirih nogah, če bi na njem pisalo “SDS lipicanec” ;)

     • Steiermark

      Potem ga pa ti in tebi enaki gotovo podprete, glede na butastost vas, idiotskih ovac z balkana!

     • večni srb

      Mogoče je med pohorci veliko udbašev, oni so znani kot najbolj zagrizeni, haha…

 • Steiermark

  Pravi Štajerci bomo volili edinega kandidata, pravega Štajerca, Kanglerja! Ćefurji bodo pa glasovali za svoje…..tako ćefurje z ćefursko mentaliteto, kot pripadnostjo oz. zavezanostjo jugokomunističnim strujam, ki nas ugonabljajo, že od 1918 leta dalje….

  • kraljica vesolja

   S čefursko, nauč se slovensk, Osterajharka. Sam niste lih brihtni Štajerci, no, vsaj ti nis. najprej ga vržete dol zarad radarjev, pol ga pa še enkrat izvolte. Njemu rečejo mariborski Janković. Isti način dela. Sej pravim, čist ste zmešani.

   • Steiermark

    ne mešaj se v zadeve, ki jim nisi kos, torej molči s svojo srbsko logiko, nadmudravanja!

    • kraljica vesolja

     SEj si boga u vuglo, no.

     • večni srb

      To ima pa prav, o kakšnem nadmudrivanju nabijajo, to rečejo vsakič, ko nimajo argumentov in se žrtve ne morejo braniti.

  • Svele

   Mlada pedofilna prostituta črt in Jakob sta zaljubljena v cefurja hahhaha

 • Duhec

  Smešno.

  • BlackOpsSystem

   ne, smešno je kar se v Ljubljani dogaja!!!

 • Beličič

  Kangler je prvak.Državni.Dela po svoje.Mu postimo!

 • Boco

  A ni to oni Weber, Plenkovićev prijatelj, ki nas v ozadju nateguje s podporo Hrvački glede nespoštovanja arbitražne razsodbe?

 • kraljica vesolja

  Kokr vi tlele pluvate Jankovića, ampak on sploh nima nobenga protikandidata. Kva a Logarja, hahaha. Zmagu bo v prvem krogu.

  • Steiermark

   ćefurčki, preštejte se, da bomo videli koliko duhovne revščine se klati po naši Lublani!

 • Vera

  Franc Kangler in dr. Anže Logar dobivata spodpude od spodobnih ljudi, Janković pa samo od čefurjev in levakov, ki ne znajo voditi niti KS , kaj šele občino ali državo !

  • kraljica vesolja

   A boš že nehala žalt južne. Sam čefur lahk čefurju reče čefur. A si ti čefurka. Ne, no pol pa nehi žalt, da te ne bo kak čefur, k ne bo mel živcev, mal po tej tvoji fašistični surli.

   • Svele

    Od hlapcev ne moreš biti uzaljen

    • kraljica vesolja

     Točno tko. Ti si moj tip človeka. A bi bil moj kralj.

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Ti si hlapec, ki leze u rit čefurjem.

     • kraljica vesolja

      Po moje je čefur, ker ni hlapec pa vas na polno drka u glavo. Veje neka inteligence iz njega, ki je v Slovenci ne boste dosegel še v tisočletjih evolucije, haha.

     • Steiermark

      Seveda, seveda…… kaj te je mati opica odvrgla v bližini Slovenije? Ti jo pomagamo najti?

     • Svele

      A ti fotr fuka otroka gravz pedofilni cerkveni crkn ti pa tvoji otroci

     • Steiermark

      če je pa sam ćefur – oni pa morajo skupaj držati, medtem ko hočejo posiljevati Slovence in istočasno, si medsebojno lesti v tazadnje…..oapnkarević ima svoj anus že čisto razcefran…..ravno zardi takšnih sveletov….

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Čefurji ste, čefurji boste. Nismo Slovenci krivi, če ne znate volt hudiča.

   • totex39

    Kako pa ti lahko v letu 2018 pljuješ z fašisti, kaj se ti prikazujejo v sanjah.

    • kraljica vesolja

     S fašisti. Že po tem, da ne znate našga jezika, se vid, da si podtaknjenc.

     • Steiermark

      de de, nje de de……to je pa tvoj jezik in poznavanje slovenštine…..

     • kraljica vesolja

      Mi smo vas hotel naučit govort, sej ste sam neke zvoke ala grrrrrrr, brerrrr spuščal. MI vam mlin, vi pa muuuul, mlin pravmo, vi pa muuuuul. Hahaha, divjaki navadni.

     • Steiermark

      Verjetno si bila takrat v bližini kučana, ki je “takšne zvoke” iz svojega auspufa spuščal in ti si mislila, da slišiš govor….. ja, si ga slišala, ampak od vašega rodžaka, ustvarjalca velikih pokov, ki jih sam spreminja v male prdce….. zato se tudi razumete, ste na isti valovni dolžini in komunicirate s prdenjem, po srbsko! Visoko razvita kultura sranja!

   • xtc

    Ali pa Slovenec tebe po tvoji.

    • kraljica vesolja

     Jst se štekam s Slovenci. POudarek na SLovenci, osterajharski hlapci pa verjetno majo problem z mano.

     • Steiermark

      ja ti se “štekaš” sa slovencima, jeli, nje de de….. ker Slovenija je bojda vaša, srbska, odkar je prvi srbin položo svojo vsrano nogo, na slovensko in štajerso zemljo….

     • večni srb

      Slovenija je vaša samo v Piranskoj uvali, v nuklearki in v vseh krajih ob meji s tvojo drugo domovino.

     • Steiermark

      srbski zblojeni bednik, ki fantazira in sanja z odprtimi očmi!

     • večni srb

      Kaj ropočeš, potem pa pojdi na okupirana slovenska ozemlja, ki so jih zasedli tvoji zemljaki in se tam deri, da je to Slovenija, če imaš jajca.

     • Steiermark

      Kreten, kaj naj jaz kričim, kot vi srbaki, po tujih ozemljih! Jaz sem na svojem in sem avtohtona Štajerka, na Štajerskem, ki pa nikoli ni bilo in nebo pripadalo vam…..

     • večni srb

      Saj to ti govorim, ampak srbi nam niso vzeli nobene zemlje, hrvati pa, zakaj potem jeza proti prijateljem, ne pa proti tistim, ki bi si jo zaslužili?

     • kraljica vesolja

      Vaša, nemška, ni in nikol ne bo. Probiti še tretjič tlele srat pa da vas vidmo.

     • Steiermark

      Ti srbski dihur, nehaj že s svojim smradom, tukaj, po tem portalu, ki očitno ni po tvoji, balkanski oz. srbski meri! Smrdiš in smradiš!

   • janko

    Ne vem kako boš bla šef vesolja, če še šef sebe nisi:)

  • Svele

   Hahahhaha ziher te tvoj tip jebe v vogla.ne upaš pisnt

  • abc

   Jankovič bo povozil Logarja že v prvem krogu, tako kot ga je na soočenju v Lutkovnem gledališču.
   http://topnews.si/2018/11/06/video-zoran-jankovic-gospod-logar-se-ni-opredelil-do-kulta-osebnosti-ne-vem-kaj-bi-mu-rekel-janeza-jansa/

  • Steiermark

   Zakaj jih žališ, saj ravno oni nam kažejo, kako se “vodi” od KS, do občin, države, z svojimi: sve je moje…….ko se prerivajo s svojimi rodžaki, pri svinjskem koritu!

   • abc

    Ti si pa vsaj Slovenski nick daj, če se imaš že za tako patriotko, ne pa nemčurskega.

    • Steiermark

     Zakaj bi si pa morala , namesto originalnega imena – Steiermark, dajati vaš, posrbjanjeni nick? Jaz sem patriot – lokal patriot, štajerski! Pa to poimenuj kakorkoli hočeš, moje identitete in pripadnosti moji rasi, nemoreš spremeniti! ti pa verjetno niti Slovenec nisi ampak ćefur?

     • abc

      Če bi bila patriot, bi spoštovala Slovence, slovenski jezik in Trubarja, ter imela nick ” Štajerka ” Ker si pa kura imaš pa Nemškega. Očitno ti ni še nobeden povedal, da Primož Trubar ni bil Srb.

     • Steiermark

      Ti si pa verjetno, potemtakem , ne kura ampak ku…..ac srbski, ki očitaš meni, avtohtoni, v lastni domovini, na Štajerskem, ki je bia in bo ostala Steiermark, čeprav ste nam vse pravice pobrali, celo do materinega jezika……Še enkrat si v svoj prazno betico razporedi in pošlihtaj stvari, da boš morda sčasoma le razumel, kdo je kdo in kdo smo Štajerci, na štajerskem ali Steiermarku!

     • večni srb

      Otroci so ogledalo staršev.

     • abc

      Na ŠTAJERSKEM ! Bravo, a je bilo tako težko napisati v slovenščini ?

     • Steiermark

      Seveda sem napisala po slovensko, in kaj je tukaj narobe? to pa še ne pomeni, da moja dežela in originalno ime, ni Steiermark!

     • abc

      OK. Ko pa boš malo bolj spoštovala slovenski jezik, bo originalno Štajerska. Živimo v Sloveniji in spoštuj Slovensko.

     • Steiermark

      Jaz od vedno in še vedno živim, na štajerskem ali če boš bolje razumel: v Steiermarku! In čeprav ste nam odvzeli pravico do materinega jezika, nemščine, še to ne pomeni, da bi se morala klanjati vam, jugookupatorskim opicam, katerim je spadal tudi tisti, ki vas je v Slovenijo privlekel! In še to, zakaj bi pa jaz naj spoštovala okupatorja, ki mi je odvzel osnovne pravice do materinega jezika in samoodločbe? Kar pa Korošcem ni bilo odvzeto, ker jih je zaščitila matična domovina Avstrija, nas pa ste jugosi takrat že okupirali in nas klali in preganjali! Seveda je bilo vaša pripadnost divjaški balkanski pedofilsko posiljevalsko klavski rasi, razlog, da se Korošci niso opredelili za “pridružitev”, nas pa ste enostavno oenmogočili za lastno opredelitev, da bi lahko ostali v matični domovini Avstriji! Ne lasti si tistega, kar ni tvoje oz. vaše – kot Štajerska – Steiermark!

     • abc

      Te pa povej da si Švabica, če je tvoj materin jezik nemščina ne pa Slovenščina. Sedaj te pa čisto razumem, zakaj zaničuješ Slovenski jezik.

     • Steiermark

      balkanski gnoj, nehaj s svojimi slaboumnimi balkanskimi nakladanji in žaljenji, ter podtikanjem svojega dreka drugim! Ti Švabov ne ločiš od Štajercev in drugih…..balkanska zagovednost, ker drugega kot balkan in vaših divjaških manir, pač ne poznaš! Jaz sem pa, ko te že zanima, najpej in predvsem Štajerka, pa četudi se ti na trepalnice postaviš! Sedaj me pa pusti pri miru, ker nočem imeti opavka s tabo, odvratnežem z balkanskimi manirami!-

     • abc

      Poznam kar nekaj štajerskih punc in so vse vredi, zabavne , simpatične in ponosne Slovenke. Ti si pa ziher zaostala AvstroOgrska štajerka. Mama Avstrijka, foter pa Madžar ( Madžari so pa itak potomci ciganov , ki so prišli iz Azijskih držav in Indije )

     • Steiermark

      Tele zagamano, naj bi spoštovala okupatorja, v moji domovini, Štajerski?

    • Steiermark

     Glede svoje pripombe, na moj nick, te pa naj spomnim, da si ga tudi ti spremeni, v “azbuka”, kar vam balkancem , edino, odgovarja!

 • xtc

  Kangla dobr vodi pred Golobićsenovićem.

 • Beličič

  Kangler si bo veliko glavo v mali kanglici nesel.Tota je rasistična!

  • Beličič

   Fukaš ti,najebem pa Jaz!

  • luckyss

   A tajnica mu bo tista, ki mu “pogoltne”in ki ve kaj bo jutri poštar prinesel……mislim, da ne bo preveč odsoten z delovnega mesta..
   ;))

   • Beličič

    Volitve so vse življenje.Poročeni to vejo!

 • Beličič

  Franc moj upaš si ,ker veš da fuknjeni skupaj držimo.Še vedno. Ja še vedno.Da ne bo muca copatov odnesla!

  • Steiermark

   Sovražni govor in grožnje, potrebno te je prijaviti!

 • večni srb

  Super je začel Weber, podpira vse gospodarje slovenske zemlje pri nas, tudi tiste, ki so jih državljani demokratično sami odnesli iz oblasti, zgleda ga politična kariera v vrhu EU ne zanima, ker ljudje si ga bodo zapomnili in se mu ustrezno maščevali.

  • Anton

   kdo so ti državljani, ki so ga “demokratično odnesli” iz oblasti?

   sarkazem press

 • Beličič

  Tako hitrih ni da ne bi bergel od Države dobiliTo bi bilo čudo!

  • Beličič

   Brez razloga!Ni tudi meni lahko,ko vas gledam.

 • večni srb

  Jaz pa še vedno upam, da mi bo uspelo predlagati župnika Dorija za župana Berlina, ne vem, meni se zdi tako v redu, njegova vera v Boga je nekaj posebnega, zdravo razmišlja in Berlin to danes rabi bolj kot karkoli drugega.

  Upam, da mi nemci ne bodo zamerili, če se posredno mešam v njihove interne stvari, ampak to je za njihovo dobro.

  • Steiermark

   Tebe, so kot izgleda, že “kronali” za vladarja, v neki ustanovi za duševne bolnike……

 • Beličič

  Če kateri misli da bo spizdil, je nor!

  • večni srb

   Jaz jih ne maram že zato, ker se sploh ne upirajo.

   • Beličič

    Mrtvi so še preden zaživijo!

    • večni srb

     Kršijo zakon o ohranitvi energije.

     • Beličič

      Še Krišna ne najde!

 • večni srb

  Koga točno zdaj podpira Weber, SLS, NSi ali SDS, ker vsi trije ne morejo biti župani?

  Zelo pametno od evropskega voditelja, da se postavi samo na eno politično stran neke države, če bo predsednik Evrope, bo torej podpiral samo 20% slovencev, ostali bomo pa za njega banditen in šajze.

 • Slovenec

  Kaksna brezveze drzava, kjer ponovno kandidira clovek, ki je odletel ob masovnih protestih?!

 • Kar na istem hodniku so posneli podporo kangleru in Logaru?

 • Olga2345

  Bravo Kangler! Maribor si zasluži, da postane ponovno štajerska prestolnica in in evropsko mesto, povezano z Avstrijo in ne murglska depandansa!

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Ne se pustit rdeči bandi. Ta nas hoče čisto izcuzat. Samo poglejte
  Svele
  Kraljica vesolja
  Merim,
  Tunnek
  Tweety Bird
  .
  .
  .
  Prle lewuharski

 • Lojz

  Največji dosežek kangle je radar na vsak semafor. Res super.

  • janko

   Tokrat pa naj Kangla uporablja celi možgan. Pa kmetijo da v najem, delo na občini ga bo okupiralo 24 ur dnevno. Sicer NE BO uspel vsega potrebnega. Delo, delo in še enkrat delo. Wer viel bringt, bringt ein kaum etwas. Genij je seštevek 1% nadarjenosti in 99% dela!

 • Gncj

  Weber bi še pijanduro podpr samo da je v pravi stranki.

 • freedomfighter

  Po eni strani imajo toliko za povedat proti evropi pp drugi strani so pa navduseni nad podporo najvecjih pro eu ljudi

 • šmentanamuha

  Kangler – Terminator je tavečja faca: Na sceno se je vrnil v odlični psihofizični kondiciji, opremljen z znanjem in informacijami, naučil se je lekcij, ki mu jih je naložilo življenje, in zdaj z nasmehom na obrazu pozdravlja Mariborčane z jumbo plakatov in številko 14. Flegma, ker nima česa izgubiti, on je že zmagovalec. Imaš moj glas.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!