Manekenka, ki je zavajala, da ima dokaze o domnevnem sodelovanju Trumpa z Rusi, se je znašla za rešetkami zaradi vodenja tečaja, kako zadovoljiti moške!

Datum:

Beloruska manekenka, ki je senzacionalno način trdila, da ima dokaz o vmešavanjih Rusije v zmago ameriškega predsednika Donalda Trumpa, se je znašla pred roko pravice zaradi vodenja posebnega spolnega tečaja na Tajskem.

                   

Anastasia Vashukevich, poznana pod imenom Nastya Rybka, je od prejšnjega februarja, ko je policija izvedla racijo v opolzkem obmorskem letovišču Pattaya, v priporu.

Vashukevicheva je izgledala mračno, ko je skupaj s sedmimi soobtoženci, ki so med drugim obtoženi za nagovarjanje k spolnim odnosom, prispela na sodišče. Na Tajsko je prispela po tem, ko se je vpletla v politični škandal z ruskim aluminijevim tajkunom Olegom Deripaskom, ki je nekdaj sodeloval s Paulom Manafortom, osramočenim direktorjem kampanje ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Foto: Facebook

V nenavadni pripovedi je Vashukevicheva navajala, da bo razkrila manjkajoče delčke sestavljanke glede navedbe, da naj bi Kremelj pomagal pri Trumpovi zmagi. Nato pa na plano ni prišel nikakršen dokazni material, ki bi podprl njene navedbe, zato ni čudno, da so se v javnosti pojavile trditve, da je Vashukevicheva prah vzdigovala zaradi lastne promocije.

Foto: Facebook

Vsi obtoženi krivdo zanikajo
Tajska policija je v zvezi z zadevo, v katero je vpletena skupina obtoženih pod vodstvom samozvanega ruskega guruja zapeljevanja Alexa Kirillova, prišla do ugotovitve, da je sporni seminar kršil tajske zakone o spodobnosti. Kirillov je kot predstavnik večinoma ruske skupine za novinarje povedal, da so jim vse skupaj podtaknili. “Mislim, da je nekdo naročil našo aretacijo zaradi denarja,” je povedal ob prihodu na sodišče. Sicer pa je celotna skupina obtoženih po navedbah Daily Maila zavrnila kakršnokoli krivdo, pri čemer so zatrdili, da so na seminarjih zgolj poučevali, kako zapeljati moškega ali žensko, ne pa kako sodelovati v spolni aktivnosti.

Vashukevicheva in Kirillov sta izrazila strah pred deportacijo nazaj v Rusijo, zaradi česar sta na pomoč pozvala Washington. Ne glede na to pa je Vashukevicheva kasneje ZDA okrivila za njun odvzem prostosti.

H. M.

Sorodno

Zadnji prispevki