Migranti iz Afrike nekompatibilni z evropsko družbo: Povprečna stopnja IQ v podsaharski Afriki pade pod 70 – to v zahodnih državah pomeni, da gre za osebe, ki so po zakonu opravilno nesposobne, torej tudi kazensko neodgovorne – ker pač niso sposobne dojeti pravil in zakonov

Datum:

Vsiljevanje migrantov se nadaljuje. Začasni instrument o prerazporeditvi migrantov je zavrnila polovica članic unije. Migranti z afriške celine so nekompatibilni z evropsko postindustrijsko družbo. Geta afro-azijskih priseljencev postajajo tempirana bomba.   

Prejšnji teden je eden glavnih protagonistov uvažanja afro-azijskih migratov v Evropsko unijo, francoski predsednik Emmanuel Macron, sklical v Parizu neformalni sestanek notranjih in zunanjih ministrov članic unije. V napovedi sestanka je bilo omenjeno, da naj bi govorili o migracijah in z njimi povezanih varnostnih vprašanjih, vendar je glavna tema sestanka bila, kako vsiliti del migrantov tudi tistim državam, ki se tega najbolj otepajo. Večina držav v srednji in vzhodni Evropi ne vidi nobenega razloga, zakaj bi sprejeli migrante iz tretjega sveta, ki so jih v Evropo tako širokosrčno vabile zahodne države, predvsem Francija, Nemčija in Švedska.

Razklana unija
Ker zaradi nasprotovanja dela evropskih držav sistemu prerazporeditvenih kvot za migrante obči dogovor ni možen, so Francozi in Nemci sestavili načrt za “začasni instrument”, ki pa naj bi skozi stranska vrata dosegel prav to. Prvi del tega instrumenta naj bi prisilil sredozemske države, da odprejo svoja pristanišča za ladje “humanitarcev”, ki tovorijo migrante preko Sredozemlja. Drugi del pa naj bi prisilil vso preostalo Evropo, da bi te migrante sprejela. “Začasno”, kakopak. Izkušnje seveda kažejo, da začasno največkrat postane stalno, in zaradi tega je kar polovica od 28 članic EU odklonila omenjeni začasni instrument. Slovenije seveda ni med tistimi, ki so odklonile, so pa to storile skoraj vse druge države iz srednje in vzhodne Evrope. In seveda Italija, katere notranji minister Matteo Salvini se pariškega sestanka sploh ni udeležil in je sporočil Macronu, naj ladje z afriškimi migranti, če jih že tako zelo želi, sprejme v Marseille ali na Korziko ali kakšno drugo destinacijo v Franciji. Italija pa se ne namerava uklanjati diktatu in bo sama odločala, koga bo sprejela in koga ne.

Matteo Salvini in Viktor Orban (Foto: Twitter)

Geta postajajo tempirana bomba
Odpor mnogih držav, da bi sprejele migrante, ki prihajajo preko Sredozemlja, je seveda logičen. Glede na podatke o povprečnem inteligenčnem kvocientu se nahajajo prebivalci severne Afrike na lestvici med 80 in 90 IQ, za tiste, ki imajo IQ pod 90, pa se v zahodnem svetu smatra, da so inteligenčno podpovprečni (ali minimalno sposobni, če uporabimo politično korektni vokabular).

Povprečna stopnja IQ pa se še niža, bolj kot gremo proti afriškemu jugu, in pade celo pod 70 IQ v podsaharski Afriki. To pa v zahodnih državah pomeni, da gre za osebe, ki so po zakonu opravilno nesposobne, se pravi, da ne morejo razpolagati s premoženjem, upravljati vozil, potovati brez spremstva in so tudi kazensko neodgovorne – ker pač niso sposobne dojeti pravil in zakonov. Če še upoštevamo, da večina migrantov iz afriških držav prihaja iz klansko-plemenskega socialnega okolja, potem je kot na dlani, da so ti ljudje (obstajajo seveda tudi redke izjeme) nekompatibilni z zahodno postindustrijsko informacijsko družbo 21. stoletja.

Povprečen IQ po svetu leta 2017. (Vir: Twitter)

Zaradi tega se tudi ti migranti getoizirajo in v getih ustvarjajo socialno okolje, kakršnega so navajeni. In ker se jim zaradi politične korektnosti glede skozi prste in se jih zalaga s socialno pomočjo, nimajo razloga, da bi se obnašali drugače. Dotok novih migrantov in njihova velika rodnost povzročata prenaseljenost getov, socialni sistemi tega razraščanja več ne dohajajo, kar povzroča nezadovoljstvo. Skupaj z razraščanjem kriminala in versko ali rasno radikalizacijo se geta priseljencev spreminjajo v tempirano bombo.

Švedske “no go cone” so postale vsakdanja nevarnost. (Foto: EPA)

In zdi se, da je to tudi končni cilj arhitektov množičnih migracij, da se bomo Evropejci zaradi strahu pred izbruhom teh tempiranih bomb raje uklonili in brez odpora sprejeli spremembo naše celine v multikulturno greznico po meri levo-liberalnih elit. Kar pa je še en močan razlog, da se Evropejci vsaj tam, kjer se še lahko, upremo “obogatitvi”, ki naj bi jo prinesle migracije iz tretjega sveta.

Bogdan Sajovic

Sorodno

Zadnji prispevki

Sojenje: Mučenje otroka v pasjem boksu

Primer dvanajstletnega dečka, ki je bil zaprt v pasji...

Župani srednjega dela tretje razvojne osi za usklajen nastop

Župani posavske, savinjske, dolenjske in zasavske regije so v...

[Video] Desettisoče Brazilcev stopilo na ulice proti antisemitizmu socialista Lule

Podporniki nekdanjega brazilskega voditelja Jaira Bolsonara so na shodu...