Mladeniči so ga zvlekli iz lokala in pretepli

Datum:

Policisti so bili okoli polnoči obveščeni o ropu v Goričanah, kjer je do moškega v gostinskem lokalu prišla skupina okoli petih mlajših moških, ga zvlekla iz lokala, pretepla in okradla. Zaradi poškodb so ga reševalci odpeljali v UKC Ljubljana. Policisti o okoliščinah še zbirajo obvestila, ki bi pripomogle k izsleditvi storilcev.

Skupina mlajših moških je oškodovancu tudi odtujila mobilni telefon. Nastalo je za okoli 800 evrov materialne škode. Policisti bodo o vseh zbranih obvestili obvestili pristojno državno tožilstvo, so danes sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Medtem policisti tudi zbirajo obvestila o petkovi drzni tatvini v centru Ljubljane, o kateri so bili obveščeni v petek okoli 13. ure. Storilec je pristopil do oškodovanke, ki je na bankomatu dvignila gotovino in ji iz rok iztrgal denarnico, nato pa s kraja pobegnil. Med begom je iz denarnice vzel gotovino, denarnico pa odvrgel. Povzročil je za nekaj deset evrov materialne škode.

Policisti o storilcu še zbirajo obvestila. Kot so sporočili, gre za moškega, starega okoli 40 let, visokega približno 180 centimetrov in suhe postave. Imel je redkejšo temno brado, oblečen je bil v temne hlače in svetlo moder dežni plašč s kapuco.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Britanci pretreseni: Moški zabodel vojaka in iz noža lizal kri

Britanskega vojaka je sredi belega dne, ko se je...

[X odzivi] “Brezsramno je tole; ga ni bilo junaka, ki bi ga poslal domov”

"Hiša, podarjena s strani zasebnega podjetja, hudi birokratski zapleti...

Radgonske gorice osvojile šampionsko odličje in deset zlatih medalj

V sredini julija je v prostorih Pomurskega sejma potekalo...