Nagnusno: V ZDA se širi satanizem, častilci satana pa imajo praktično identična stališča kot globalna levica

Datum:

V ameriški zvezni državi Arkansas je bilo nedavno sklicano zborovanje v čast prvega amandmaja ustave, a očitno so zborovanje izkoristili za postavitev kipa Bafometa v višini 2,5 metra. Dejansko gre za spomenik satanu.

Postavitev tega spomenika je podprl satanistični hram, sicer manjša verska skupnost satanistov, ki v ZDA deluje legalno. Za zdaj še ni znano, ali bo kip ostal na tem mestu, saj mu del prebivalstva nasprotuje.

T. i. satanistični hram sebe smatra za religijsko skupino, vendar gre tudi za politične aktiviste, ki zagovarjajo enakost, socialno pravičnost ter ločitev Cerkve od države. Zanimivo je, da člani trdijo, da v satana sploh ne verujejo, vendar ta termin uporabljajo, da bi predstavili “večnega upornika”, ki ne priznava avtoritete in družbenih pravil, prav tako predstavlja racionalnost. Omenjena skupina ima odbore po celem svetu, največ pa jih je v Detroitu. Maja 2014 so na univerzi Harvard celo praznovali črno mašo, torej satanistično bogoslužje. Vendar ta skupina zaradi protesta katoličanov ni ostala v študentskem kampusu, ampak se je morala preseliti na drugo lokacijo.

Ob tem je zanimivo, da omenjena skupina podpira tudi splav, torej umor nerojenih otrok, podpira pa tudi migracije. Torej vse tisto, kar sicer zagovarja globalna levica. Očitno ni naključje, da je rdeča zvezda izpeljanka iz satanističnega pentagrama …

Sorodno

Zadnji prispevki

Levičarska vlada preplavlja Avstralijo z migranti

Dolga leta je Avstralija vejala za državo s pametno...

Shema, ki pojasni, kakšno bogastvo so si nagrabili “necenzurirani”

"Necenzurirano" novinarstvo ni poceni. Iz sheme, ki jo objavljamo...

Incident: Podporniki Hamasa napadli Ruparja, ki je za evropsko poslanko podprl Zalo Tomašič

Na današnji tiskovni konferenci ljudske iniciative Glas ljudstva in...