Najboljši pomočnik Joeja Bidna je pomagal ustanoviti “think tank” oziroma valilnico zamisli, ki je pod močnim vplivom Pekinga!

Datum:

Uslužbenec Bele hiše, ki je s strani predsednika Joeja Bidna zadolžen za politične odnose med ZDA in Kitajsko, je pred časom že ustanovil valilnico zamisli oziroma “think tank”, ki je tesno povezana s kitajskim komunističnim režimom. Kot je obenem znano pa ima Hunter Biden, sin ameriškega predsednika, deset odstotni delež v zasebnem podjetju, ki je tesno povezano s Pekingom. 

Predvčerajšnjim je v javnost pricurljala informacija, da je Kurt Campbell, izbira predsednika ZDA Joea Bidna za mesto glavnega koordinatorja za ameriško-azijske politične odnose v Svetu za nacionalno varnost, pomagal ustanoviti močno ameriško-kitajsko fundacijo. Valilnica idej, za katero se je zdelo, da je že zaprta, je bila namenjena spodbujanju krepitve kulturnih in gospodarskih vezi med ZDA in Kitajsko. Campbellova organizacija pa ni pritegnila pozornosti nekaterih opazovalcev, zaradi zagovarjanja programov s področja jezikovne izmenjave študentov med ZDA in Kitajsko, ampak zaradi podpore pekinškim političnim in gospodarskim programom, poroča Breitbart

Kot je znano, je fundacija skrbela za promocijo kitajske vojske ter kitajsko Pobudo pasu in ceste, kar so ameriški uradniki ocenili kot tveganje za nacionalno varnost. Fundacija prav tako sodeluje s Konfucijevim inštitutom, ki ima svoje prostore v ZDA, in ki je znan kot izobraževalna nedobičkonosna organizacija, ki jo je lani poleti State Departament označil za tujo misijo ter da gre v resnici za pekinški propagandni stroj v akademskih sferah po svetu. Indikatorji jasno kažejo, da bi lahko bila tovrstna močna ameriško-kitajska fundacija zgolj preddverje kitajske komunistične partije.

Sin Joea Bidna – Hunter Biden v spolnem razmerju s kitajsko agentko JiaQi. (Foto: thegatewaypundit)

Kot je znano je skupina sklenila tudi partnerstvo z Konfucijevim inštitutom v ZDA, ki je v resnici izobraževalni “stroj”, finančno podprt s strani kitajskih oblasti. V zadnjih letih so sicer ameriške zvezne oblasti preiskovale organizacije kot je Konfucijev inštitut, zaradi poskusov novačenja študentov z namenom vohunjenja za Kitajsko. Tovrstni inštituti so bili tudi širše obtoženi širjenja kitajske propagande. Sicer je še znano, da ima sin ameriškega predsednika Hunter, deset odstotni delež v mednarodnem podjetju z zasebnim kapitalom, ki je tesno povezano s Pekingom.

Hunterju Bidnu je kitajska komunistična partija nudila spolne usluge in “psihoterapevtsko pomoč” na daljavo 

Na dan pa so ob začetku tega leta prišle nove informacije, da so bili Bidnovi dogovorjeni s Kitajsko, da jim bo posredovala informacije, na kakšen način premagati Donalda Trumpa na ameriških predsedniških volitvah 2020. V zameno so Hunterju Bidnu nudili spolne usluge kitajske agentke Jije Qi in psihoterapevtsko pomoč” na daljavo skupaj z napotki, kako v predvolilnem boju pravilno ravnati.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Han pri življenju ohranja insolventno družbo, ki denar pretaka v tujino

Kot smo že poročali, je podjetju Radeče papir nova...

Znana vplivnica: a se sploh zavedamo, v kakšen propad drvi ta država!

Koliko vladnih neuspehov morajo ljudje še občutiti na lastni...

[Video] Messi s prostim strelom zadel deklico

Lionel Messi, eden najboljših nogometašev na svetu, zdaj svoje...