Naš največji trgovec nagrajen za digitalno komunikacijo

Datum:

Na slovenskem festivalu Websi je Mercator prejel kar 8 nagrad, vključno s prestižnima nagradama Naj naročnik Websi 2022 in Naj digitalka leta. To je postala Kristina Gregorc, direktorica digitalne komunikacije, razvoja in spletne prodaje v Mercatorju.

Websi nagrade so ogledalo presežkov digitalnega komuniciranja. Veseli nas, da je bil naš digitalni nastop tudi strokovno priznan in nagrajen. Vsekakor bomo nadaljevali s strateškimi vlaganji v razvoj znanj, kompetenc in digitalne odličnosti,” poudarja Tomislav Čizmić, predsednik uprave Mercatorja.

Najvišjo stopničko je Mercator zasedel v kategoriji Vsebinski marketing s projektom MtikTok Dance Akademija. Srebrne nagrade so prejeli v kategoriji Login s projektom Mi Mercator, v kategoriji Mobilni projekti s projektom Prenovljen Moj M, v kategoriji Video s projektom Naj slovensko pecivo in v kategoriji Uporaba naprednih tehnologij s projektom Klic Božička. M Soseska kot trženjska platforma pa je v kategoriji Trgovci prejel bronasto nagrado.

Viktorija Radojević Mavrič, izvršna direktorica marketinga in razvoja v skupini Mercator, dodaja: “Iskreno me veseli, da je naše delo na digitalnem področju večkrat nagrajeno na največjem tekmovanju za digitalne projekte v Sloveniji. Nagrade stroke so lepa potrditev za prizadevno delo naše digitalne ekipe. Nagrada za Naj digitalko leta pa osvetljuje tudi dejstvo, da imamo v naši odlični ekipi izjemne posameznike. Čestitke vodstvu in celotni ekipi, hvala našim partnerjem in seveda našim kupcem, brez katerih to ne bi bilo mogoče.”

Vsem na področju digitala privoščim podobno veselje in delo v podjetju, ki spodbuja razvoj digitalnega področja, ali  naročnika, ki jim omogoča razvoj. In da so del predane ekipe, s katero lahko soustvarjajo digitalne presežke,” je ob prejemu naziva Naj digitalka na zmagovalnem odru povedala Kristina Gregorc, direktorica digitalne komunikacije, razvoja in spletne prodaje v Mercatorju in dodala: “Iskreno se zahvaljujem vodstvu Mercatorja, ki verjame v naše delo, mentorjem in neverjetni ekipi ter odličnim partnerjem. To ni nagrada samo eni osebi, ampak vsej ekipi in širšemu krogu digitalcev.”

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Svet SDS: Država ukinja volišča in otežuje glasovanje

SDS je na seji sveta stranke, ki ga je...

Ruske službe so s pomočjo Poljaka hotele izvršiti atentat na Zelenskega

Poljak je bil aretiran zaradi suma zarote z rusko...

Evropski uniji zmanjkuje denarja za “zeleni prehod”

Evropska unija ima grandiozne plane, za katere še nima...

Kaj imajo skupnega palestinofili Golob, Sanchez, Store in Varadkar?

Slovenija se je pridružila zloglasni trojki, ki želi priznati...