Nekdanja Playboyeva zajčica Pamela Anderson razburila Hrvate: “Lažnivka!”

Datum:

Nekdanja Playboyeva zajčica Pamela Anderson se želi v zadnjem času vse bolj politično angažirati preko okoljske politike, toda njeni načrti ji ne gredo dobro od rok. Z nedavnim tvitom je razburila Hrvate z zapisom: “Moj prijatelj ravnokar spremlja hrvaške novice – 1 milijon ljudi bodo evakuirali zaradi klimatskih sprememb.”

Nekdanja prsata Playboyeva zajčica Pamela Anderson želi zajadrati v politične vode, toda težave ji dela njena splošna razgledanost. Nedavno je namreč na Twitterju zapisala, da bodo morali na Hrvaškem evakuirati milijon ljudi, in sicer zaradi klimatskih sprememb. Kasneje se je sicer popravila, toda madež je ostal neizbrisan.

Izjava je mnoge razburila iz več razlogov. Dogodek se namreč ni nanašal na Hrvaško, temveč na Indijo, kjer je divjal ciklon, ki so ga vajeni vsako leto. Zato so jo mnogi razglasili kar za lažnivko. “Ne gre za klimatske spremembe, temveč za ciklon, ki se zgodi vsako leto,” ji je odpisal eden od sledilcev.

Andersonova se je v preteklosti pojavljala v družbi Juliana Assangea in celo Vladimirja Putina, sedaj pa redno kritizira politiko ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Njen aktivizem je torej usmerjen znano kam, razkrinkano pa je tudi njeno znanje o geografiji in ekologiji. Retorika nekdanje lepotice je tako vse bolj socialistična in podobna tisti Violete Tomić ali Luke Mesca. Vse prav, če ne bi celo življenje uživala sadove kapitalizma in živela v zlati kletki.

C. Š.

Sorodno

Zadnji prispevki

Ne bo jim uspelo ustaviti preiskovanja energetskih poslov Roberta Goloba

Dlje časa smo lahko poslušali o obstoju sumov, da...

Podizvajalci vladajočih, ideološka vojska in udarna pest vladajoče levice

Slovenijo vodi "koalicija s civilno družbo". Predsednik vlade Robert...

Kako so zmerne sile pripeljale (skrajno) levico do zmage?

Razplet nedavnih predčasnih parlamentarnih volitev v Franciji, ki jih...

Pogačar je nesporni kralj toura!

Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je...