Nekdanji fant Pamele Anderson: Seksala sva dvanajstkrat dnevno!

Datum:

Francoski nogometaš migrantskih korenin Adil Rami je soigralcem razkril, da je v svoji dveletni zvezi z nekdanjo zvezdnico serije Obalna straža Pamelo Anderson spolno občeval tudi 12-krat dnevno.

                   

V javnost so prišle podrobnosti spolnega življenja francoskega nogometaša migrantskih korenin Adila Ramija in prsate ameriške zvezdnice Pamele Anderson, ki sta imela očitno precej strastno razmerje – dokler je seveda trajalo. Kot se je pohvalil, sta spolno občevala tudi 12-krat dnevno, razšla pa sta se lansko poletje po dveh letih zveze.

Reprezentant zmagovite francoske nogometne ekipe na svetovnem prvenstvu v Rusiji se je znašel pod očitki, da je nekdanjo playboyevo zajčico, ki danes šteje že 52 let, varal, zaradi česar sta se razšla.

In kako je v javnost prišlo njegovo spolno življenje s Pamelo?
Pri tem je zelo zanimivo, komu je nogometaš izdal pikantnosti med rjuhami. To se je pohvalil soigralcem. “Rami nam je povedal veliko zanimivih podrobnosti o Pameli,” je za RT povedal ruski nogometaš Alksandr Kokorin. “Seveda je vse nas zanimalo, kakšna je v postelji in dodal, da je bila najboljša ženska njegovega življenja,” je še razkril.

https://www.instagram.com/p/BzH4eyHHOUN/?utm_source=ig_web_copy_link

Hana Murn

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Množična udeležba na tradicionalnem praznovanju dneva državnosti na Polževem

Občina Ivančna Gorica je skupaj s soorganizatorji ob dnevu...

Moskva blokirala dostop do Nova24TV in Demokracije

Rusija je blokirala dostop do 81 medijev držav članic...

Izraelsko sodišče je razsodilo, da se morajo tudi ultraortodoksni judje priključiti vojski

Izraelsko vrhovno sodišče je danes odločilo, da morajo obvezen...