Nekdanji fant Pamele Anderson: Seksala sva dvanajstkrat dnevno!

Datum:

Francoski nogometaš migrantskih korenin Adil Rami je soigralcem razkril, da je v svoji dveletni zvezi z nekdanjo zvezdnico serije Obalna straža Pamelo Anderson spolno občeval tudi 12-krat dnevno.

V javnost so prišle podrobnosti spolnega življenja francoskega nogometaša migrantskih korenin Adila Ramija in prsate ameriške zvezdnice Pamele Anderson, ki sta imela očitno precej strastno razmerje – dokler je seveda trajalo. Kot se je pohvalil, sta spolno občevala tudi 12-krat dnevno, razšla pa sta se lansko poletje po dveh letih zveze.

Reprezentant zmagovite francoske nogometne ekipe na svetovnem prvenstvu v Rusiji se je znašel pod očitki, da je nekdanjo playboyevo zajčico, ki danes šteje že 52 let, varal, zaradi česar sta se razšla.

In kako je v javnost prišlo njegovo spolno življenje s Pamelo?
Pri tem je zelo zanimivo, komu je nogometaš izdal pikantnosti med rjuhami. To se je pohvalil soigralcem. “Rami nam je povedal veliko zanimivih podrobnosti o Pameli,” je za RT povedal ruski nogometaš Alksandr Kokorin. “Seveda je vse nas zanimalo, kakšna je v postelji in dodal, da je bila najboljša ženska njegovega življenja,” je še razkril.

https://www.instagram.com/p/BzH4eyHHOUN/?utm_source=ig_web_copy_link

Hana Murn

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Jelinčič: Maljevac, strokovnjak za lizanje riti, pripravlja nov priročnik

"Govori se, da na levi strani političnega prostora gospod...

[Fotogalerija] Prešerno vzdušje na srečanju podpornikov SDS v Bovcu

S sobotnim tradicionalnim srečanjem odborov stranke SDS v Bovcu...