Nemška vlada pada: Kmečki punti po vsej državi, morje traktorjev je razsvetlilo nebo

Datum:

“Tako zgleda videoposnetek ljudi, ko se zberejo, da bi poskušali narediti spremembo. Čestitke nemškim kmetom,” je ob nočnem posnetku protestov nemških kmetov zapisal poslanec SDS Franc Breznik. Protestov naj bi se udeležili tudi kmetje iz Francije, Belgije in Poljske. 

                   

Nemški kmetje nadaljujejo s protesti, ker jih levičarska oblast ne sliši, ampak bolj sledi zlagani zeleni agendi, kot pa podpira  njihovo preživetje. Tokrat so razjarjeni kmetje z lučkami traktorjev razsvetlili nočno nebo, da bi odločno pokazali svoje nezadovoljstvo.

Tisti, ki so jih polna usta skrbi za varovanje okolja, bi krnili lokalno samozadostnost na področju pridelave hrane, krnili samozadostnost na področju proizvodnje električne energije (ustavljanje jedrskih in termoelektrarn), obenem pa bi se naokrog, celo na podnebne konference, prevažali z zasebnimi letali. Kakšna dvoličnost!

Po nedavnih ostrih kmečkih puntih v Nemčiji se je vlada odločila odstopiti od načrtovanega zmanjšanja subvencij v kmetijskem sektorju. Prvotni načrt je namreč še bolj dosledno sledil zeleni agendi. Vendar pa se protesti nadaljujejo, ker oblasti še vedno ni srečala zdrava kmečka pamet.

Protesti so po vsej državi, nemškim kmetom so se pridružili tudi tuji
Olajšave za kmetijska vozila se ne bodo znižale, olajšave za dizelsko gorivo za kmete pa bodo odpravljene postopoma, začenši z letošnjim letom. Protesti tokrat potekajo po vsej državi, nemškim kmetom pa so se pridružili tudi tuji. Kraje, kjer protesti potekajo, lahko vidimo označene na spodnjem zemljevidu.

https://twitter.com/nomainstream69/status/1744237613727301747

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

[Komentar] Atentat sredi Bidnovega kaosa

Poskus atentata na nekdanjega ameriškega predsednika se ni zgodil...

Panično poročanje ameriških medijev o poskusu atentata na Trumpa

Po poskusu atentata na Donalda Trumpa je večinske ameriške...

Delajo to, česar obtožujejo druge

Saj poznate zgodbo o tatu, ki kriči: "Primite tatu!"...