Neverjetno! V SAB najprej grdo lagali, ko je minister razkrinkal njihove laži, pa so ga blokirali!

Datum:

V SAB so se odločili, da bodo kot opozicijska stranka vladi nasprotovali prav pri vsemu, a ker to ni zaleglo, so se pričeli posluževati bolj umazanih metod. To smo videli že, ko so bili koalicijska stranka, ko so najprej glasno nasprotovali nekaterim predlogom opozicije in jih nato ukradli ter zapakirali kot svoje, zdaj pa se bodo očitno nad vlado spravljali z lažmi. Tako so na Twitterju zapisali, da si je vlada ponovno dvignila plače, a je minister Boštjan Koritnik kmalu razkrinkal njihove laži. Namesto opravičila, pa so se odločili blokirati ministrov profil na Twitterju!

                   

V Stranki Alenke Bratušek so se odločili, da bodo kot opozicijska stranka, namesto, da bi pomagali s konstruktivnimi predlogi, nasprotovali prav vsem prizadevanjem vlade za zajezitev epidemije novega koronavirusa. Kot smo na Nova24TV že poročali, so se med drugim odločili neutemeljeno nasprotovati celo vladnemu ukrepu, s katerim je bil za zaščito upokojencev, poleg njih pa še invalidov in nosečnic, pred okužbo z novim koronavirusom uveden poseben termin za nakupovanje med 8. in 10. uro dopoldne. Prav tako jih motilo, da je bil naknadno dodan še en poseben termin in sicer zadnja ura obratovanja trgovine oz. med 17. in 18. uro.

Stranka SAB se je nad vlado spravila z očitnimi lažmi
A ker glasno kritiziranje vsakega dejanja vlade ni zaleglo, so se v SAB zatekli tudi k bolj “umazanim” metodam, ki jim sicer niso tuje. Medtem, ko so kot koalicijska stranka na primer najprej javno nasprotovali nekaterim predlogom opozicije in jih nato ukradli in zapakirali kot svoje, zdaj kot opozicijska stranka za svoje napade uporabljajo celo laži. Med drugim so vlado na Twitterju obtožili, da naj bi si “ponovno” dvignili plače: “[PONOVNI DVIG PLAČ!? Očitno je pri nas vse mogoče. Ministri si najprej zvišajo plače za 8%, pod plazom kritike si jih potem z zakonom znižajo za 30% odstotkov, potem si pa izplačajo krizni dodatek v višini 35%!! #lolekBOLEKukrepi”

Minister za javno upravo Boštjan Koritnik jih je kmalu razkrinkal in razkril njihove laži: “Gre za popolno laž. Nihče od ministrov, niti DS, ni dobil izplačanega dodatka za delo v kriznih razmerah po #PKP1 zakonu. Dodatek po kolektivni pogodbi pa nam tako ali tako ne pripada. Prav tako izplačila ne bi bilo mogoče izvest kar sredi meseca.”

Namesto, da bi se za svoje laži v SAB opravičili, so blokirali ministra
Ko so bile s strani ministra Koritnika razkrite njihove laži, bi pričakovali opravičilo stranke SAB. A zgodilo se je prav nasprotno, ministrov profil na Twitterju so kar blokirali. “Spoštovana @StrankaSAB, se vam zdi res primerno, da me, ker se kot minister odzovem na vašo objavljeno neresnično trditev, kar blokirate. Twitter je namenjen korektni in spoštljivi izmenjavi mnenj, ne izključevanju. Se strinjate @ABratusek?” je ob tem zapisal Koritnik.

Rok Krajnc

Sorodno

Zadnji prispevki

Pripadniki ISIS v ruskem zaporu zajeli dva paznika

Ruska tiskovna agencija TASS poroča o krizni situaciji v...

Černač: Slovenija je izgubila vso verodostojnost

Po medijskem razkritju zaušnice, ki jo je Evropska komisija...

Na “mavrični maškaradi” tudi LGBTQ+ sekcija za Palestino

Včeraj se je s povorko po ulicah prestolnice zaključil...

SDS: Poraz vladajoče koalicije na evropskih volitvah bo še povečal njeno nesposobnost

Slovenska demokratska stranka je na seji sveta SDS opravila...