Prvi v službi resnice. Nova24TV začenja z novo programsko shemo

Datum:

Za gledalce Nova24TV smo prenovili program, da bo še bolj zanimiv in aktualen. Vsako polno uro bodo na sporedu najnovejše novice iz Slovenije in sveta in seveda vremenska napoved. Novost je, da se bomo iz vseh pomembnejših dogodkov javljali v živo. Naše terenske ekipe se bodo javljale v živo takoj, ko se bo kaj zanimivega zgodilo. Ob 19.30 bodo, kot ste že navajeni, večerne novice, v katerih bomo v prispevkih predstavili najpomembnejše dogodke dneva. V studiu jih bomo z analitiki in politiki komentirali.
Za mnenje bomo vprašali tudi strokovnjake iz tujine, ki se bodo v naš studio povezali v živo preko Skypa. Novice bodo vodili že uveljavljeni voditelji Aleksandra Jug, Aleksander Pozvek in Jure Ferjan.
Voditeljica Aleksandra Jug (Foto: Anja Geč)
Aleksander Pozvek (Foto: Facebook)
Novice bomo snemali v popolnoma novem studiu. Prenovili smo tudi oddajo Tema dneva, ki bo na sporedu ob 21.05. V njej bomo predstavili ključne politične dogodke dneva, ki jih bodo v studiu komentirali najboljši politični analitiki.
Napovednik za Temo dneva si oglejte tukaj:

Novice bomo snemali v popolnoma novem studiu.
Ob 20.10 ostajajo vsak dan večerne pogovorne oddaje. Ob ponedeljkih bo nova oddaja Dialog, v kateri bo voditelj in urednik Aleksander Rant gostil zanimive goste in odpiral aktualne teme. Prva gostja bo Vera Mejak.
Aleksander Rant (Foto: Anja Geč)
Ob torkih boste lahko spremljali drugo sezono oddaje Drugorazredni, v kateri raziskovalni novinar Luka Svetina razkriva probleme ljudi, ki so se znašli v primežu birokratov in drugorazredne obravnave.
Luka Svetina, raziskovalni novinar in voditelj oddaje Drugorazredni (Foto: Anja Geč)
V sredo bo razvpito oddajo Hobotnica zamenjala nova oddaja z istim voditeljem; Borisom Tomašičem. V oddaji Kdo vam laže bomo razkrivali največje medijske prevare in manipulacije ter laži politikov.
Odgovorni urednik Nova24TV Boris Tomašič (Foto: Anja Geč)

Ob četrtkih bo Franci Donko v oddaji Polemika gostil goste in obravnaval teme, ki so na drugih televizijah ali tabu ali pa prepovedane.

Franci Donko
Jure Ferjan bo v nekoliko prenovljeni oddaji Objektiv predstavljal ključne politične dogodke minulega tedna in soočal zagovornike in kritike.
Jure Ferjan, urednik in voditelj oddaje Objektiv (Foto: Anja Geč)
Ob petkih zvečer ob 21.05 bo Tinkara Jecl za vas še naprej pripravljala pregled dogajanja v državnem zboru.
Tinkara Jecl (Foto: osebni arhiv)
Sobota je dan za knjigo. Tudi to jesen vam bosta Metod Berlec in Miro Petek v oddaji Beremo predstavljala najzanimivejše knjige in njihove avtorje.
»Mi smo na Milana Kučana naslovili vprašanja v zvezi s tem dokumentom in ni odgovoril," je bil jasen urednik Demokracije, Metod Berlec.
Metod Berlec
Miro Petek (Foto: STA)
Nedelja pa je čas za bolj sproščeno oddajo. Marjanca Scheicher bo v Iz oči v oči gostila zanimive goste in jih predstavila drugače, kot pa ste jih vajeni.
Marjanca Scheicher (Foto: Nova24TV)
Jeseni vas torej na Nova24TV čaka veliko novosti in zanimivih oddaj. Če želite vedeti prvi, glejte Nova24TV!
Uredništvo Nova24TV

Sorodno

Zadnji prispevki

Vlada bi zdravnike omejevala z odloki, Fides pa: To je nezakonito!

Ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel se je končno...

Ministrica kmetom prodajala puhlice

Ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Mateja Čalušić se...

[Video] Putin pripravil svoje vernike do spanca in različnih grimas

Po spletu se širijo posnetki nezainteresirane skupine Putinovih slušateljev...