Noro, bolj noro, Kombinatke

Datum:

A poznate tisti občutek, ko mislite, da vas ne more nič več presenetiti, ker ste navajeni vsakodnevnih levičarskih nebuloz? No, in potem malo brskate po socialnih omrežjih in zasledite kraljevi dragulj idiotizma. In tokrat ta dragulj pripada ženskemu pevskemu zboru Kombinatke. Gospe in gospodične iz tega zbora bi namreč ilegalne ekonomske migrante najraje naselile v prazne slovenske vasi in naselja.

Na svojem Twitter profilu so zapisale, da je bilo ˝na dan 1. 1. 2018 v Sloveniji 57 naselij brez prebivalcev. V Italiji so v zadnjih nekaj letih problem praznjenja naselij uspešno in v splošno zadovoljstvo reševali tudi z naselitvijo prebežnikov in priseljencev vanje. Zdi se nam odlična priložnost˝.
Resno? V prazne vasi naseliti migrante? In le-te kasneje postanejo no-go cone, kot jih poznajo drugod po EU. Le kaj bi lahko šlo narobe, kajne? Zakaj pa ne bi raje v te vasi in naselja naselili mlade slovenske družine, ki imajo stanovanjski problem?
Ampak za te mlade družine pri socialno čutečih Kombinatkah ni posluha. Morda zato, ker Slovenija in slovenska družina zanje ni bila nikoli intimna opcija. Se sliši znano?

Sorodno

Zadnji prispevki

Globalni indeks dezinformacij temelji na ideoloških, ne znanstvenih predpostavkah

Globalni indeks dezinformacij sledi ideološkim in političnim idejam, ne...

Poljaki na ulicah: Poljski poslanci EU parlamenta pozivajo k sprejetju protiustavnega zakona

Poljski poslanci Evropskega parlamenta pozivajo Donalda Tuska, naj uzakoni...

Otvoritev nove učne poti na Radenskem polju pri Grosupljem

Danes se je pri Centru ohranjanja narave Žabja hiša...

“Depolitizirana” RTV deluje kot ojačevalec protizahodnih narativ

Eden izmed sadov "depolitizacije" RTV je tudi uredniška politika,...