Nostradamusove napovedi za 2017: Grozljiva opozorila – bliža se “vroča vojna”

Datum:

Nostradamus je zopet pustil strokovnjake brez besed s svojo osupljivo natančnostjo. Pa poglejmo, kaj je napovedal za 2017.

Michel de Nostredame je francoski filozof, zdravnik, astrolog in jasnovidec iz 16. stoletja, ki je napovedal številne zgodovinske dogodke, med drugim tudi 11. september, vzpon Hitlerja in celo predsedniško zmago Donalda Trumpa. Po letu, polnem presenečenj in političnih preobratov, so njegovi oboževalci še enkrat preverili pisanje Nostradamusa, “da bi poskušali napovedati, kaj bo prineslo leto 2017.”

In kaj Nostradamusovi privrženci verjamejo, da bi lahko prineslo letošnje leto?
Kitajska bi lahko izvedla drzne poteze ter z njimi odgnala “ekonomsko neravnovesje” v svetu, seveda z daljnosežnimi posledicami.

Žal za Italijo ne moremo istega zapisati. Nostradamus je napovedal, tako verjamejo njegovi privrženci, da bodo še naraščale finančne težave, brezposelnost in posojila, zaradi česar bo Italija postala “epicenter” nove krize evroobmočja. Verjetno bo Italija deležna gospodarskega pretresa in še poglobila finančno krizo, kar pa naj bi bila le posledica rezultatov italijanskega referenduma in odločitve, da Matteo Renzi odstopi.

ZDA naj bi po napovedih postale bolj neobvladljive. Ideološko polemiziranje, korupcija v politiki, povečanje neenakosti – vse to naj bi ZDA čakalo v letošnjem letu. A ob koncu leta bo jasno, ali ta teza drži.

Nostradamusovi privrženci so v neki drugi prerokbi prepoznali premirje med Rusijo in Ukrajino, poroča Express. ZDA naj bi po njihovih napovedih temu premirju nasprotovale, kljub temu pa naj bi umirjenim odnosom med Ukrajino in Rusijo pritrjevale Nemčija in druge države Evropske unije.

V državah Latinske Amerike je viden odmik vlad od politike levice. To bo pomagalo, da se bodo nemiri nekoliko zaustavili.

Najbolj strašna napoved pa se tiče “vroče vojne”, s čimer naj bi Nostradamus opozoril na globalno segrevanje in zmanjševanje sredstev, hkrati pa na največje grožnje, kot sta biološka vojna in terorizem. Natančneje, pravi, da dlje kot bo šlo bojevanje, večja je možnost pojava terorizma.

Nostradamusove napovedi naj bi se dotikale tudi področja tehnologije. Njegovi privrženci verjamejo, da bo brezžični internet še naprej osvajal elektronske naprave, sončna energija bo postala še bolj razširjena, verjamejo pa tudi, da se bo odprl svet poslovnih priložnosti potovanja okrog Zemlje z orbitalnimi poleti. V naslednjih dveh letih naj bi močno napredovalo znanje in spoznanja s področja vesoljskih teles, predvsem Lune in tudi asteroidov.

M. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

Še naslednjih pet let

"Njene napovedi so dovolj splošne in všečne vsem stranem,...

Zakaj ni slovenske zastave, kjer nastopa državna predstavnica?

Slovenska državna zastava simbolizira zgodovinski pogum skozi stoletja, ki...

Ruska mornarica je izgubila pomorsko bitko na Črnem morju

Ruska črnomorska flota je pred vojno z Ukrajino vzbujala...

Neverjetno veliko Američanov podpira politično nasilje

Ameriška politična resničnost je vedno bolj podobna slovenski. "Pajdaška"...