Nov pritisk globalistične kabale na Madžarsko

Datum:

Madžarsko skuša levičarska globalistična kabala na vse načine prisiliti k sprejemu migrantskih kvot. Spor med migrantoljubci in madžarsko vlado se vleče od leta 2015. Orbán je obtožil migrantoljubce, da so Sredozemsko morje spremenili v pokopališče.

Migrantoljubska kabala na popušča v svojih prizadevanjih, da bi prisilila Madžarsko, da se ukloni njihovim načrtom, s katerimi želijo našo celino preplaviti z migranti tretjega sveta in uničiti evropsko civilizacijo. Pri teh poskusih uporabljajo mnoge z njimi zlizane institucije, politične skupine in velike medije. Najraje pa posegajo po bruseljski birokraturi, ki je popolnoma zlizana z globalistično kabalo in njenimi načrti.

Tako je prejšnji teden generalni pravobranilec pri najvišjem evropskem sodišču pozval to sodišče, naj razsodi, da madžarska zakonodaja, ki preprečuje množične migracije na Madžarsko, krši evropsko zakonodajo na področju migracij in azilne politike. Glede na dosedanje izkušnje sodišče večinoma sicer razsoja v prid pozivom, ki jih vloži generalni pravobranilec, ni pa to seveda pravilo. Seveda pa je sodišče med tistimi evropskimi institucijami, ki so najbolj naklonjene množičnim migracijam, zapakiranim v “begunstvo”.

Dolgoletni spor med Madžarsko in globalisti

Madžarska vlada je sporu z globalistično kabalo in z njo zlizanimi evropskimi institucijami že vse od jeseni 2015. V odgovor na stotisočglave horde migrantov, ki so se valile prek Madžarske proti Zahodni Evropi, je madžarska vlada zaprla mejo in ob meji postavila žičnate ovire. Že samo to je razjarilo migrantoljubce, kasnejše poteze Orbánove vlade pa so njihov bes še povečale. Madžarska je namreč zavrnila sprejem migrantov, ki bi jih na osnovi kvot razselili po evropskih državah. Sprejela je zakonodajo, ki bi demografsko luknjo zapolnila s povečanjem rodnosti Madžarov namesto z uvažanjem migrantov. Končno pa je še otežila delovanje migrantoljubskih organizacij, ki so skušale na različne načine sabotirati prizadevanja madžarske vlade in vsiliti migrantoljubsko agendo. Večino teh organizacij podpira zelo vplivni levo liberalni mecen George Soros, zato je bilo razburjenje ter z njim pritiski evropskih institucij in medijev, še toliko večje.

Migracije potekajo celo med pandemijo

Migrantoljubci skušajo torej spet enkrat mobilizirati evropske institucije v svojem boju proti Madžarski. Vendar pa tudi madžarska stran ni tiho. Prejšnji teden je predsednik madžarske vlade Viktor Orbán v intervjuju za medije obtožil evropske institucije, da je njihova podpora množičnim migracijam “spremenila Sredozemsko morje v pokopališče”. Kljub upiranju Madžarske in nekaterih drugih evropskih držav množične migracije na našo celino potekajo še naprej, celo v času pandemije kitajskega virusa. Pri množičnih migracijah ne gre samo za izvajanje politične agende, so tudi zelo dober biznis, na katerem se pasejo tisoči “aktivistov” in drugih političnih prisklednikov. In seveda kriminalci, ki opravljajo večino prevozov, zlasti čez Sredozemlje. Ti pošiljajo na pot tudi prenapoljnjena in tehnično oporečna plovila in nekatera se potopijo. Žrtve seveda ne ustavijo “poslovanja” brezvestnih kriminalcev, enako brezvestno pa te žrtve za svoje politične cilje izkoriščajo tudi migrantoljubski globalisti.

Bogdan Sajovic

Sorodno

Zadnji prispevki

Združeni narodi prepolovili število žrtev med otroci v Gazi

Urad Združenih narodov za usklajevanje humanitarnih zadev OCHA, ki...

Franc Jager je slovenski podjetnik leta

Na 9. kongresu podjetništva so v petek v Portorožu...

Levičarski skrajneži zasedli münchensko letališče

Člani nemške skupine podnebnih aktivistov Last Generation so davi...