Nov projekt stanovanj v Šentrupertu združuje udobje hiše in stanovanja v enem

Datum:

V Šentrupertu se razvija sodobno stanovanjsko naselje s štirimi različnimi objekti, ki združujejo udobje samostojnega bivanja s praktičnostjo mestne bližine. Projekt obsega 10 stanovanj, 3-sobna in 4-sobna. Enotna in optimalna zasnova soseske zagotavlja visok standard bivanjske kulture. Prilagojena je potrebam tako mladih družin kot tudi starejših, ki želijo jesen svojega življenja preživeti v maksimalnem udobju z izredno nizkimi stroški. V neposredni bližini je osnovna šola, trgovina, avtobusna postaja in uvoz/izvoz na avtocesto Ljubljana-Maribor.

Tlorisi stanovanj so raznoliki in prilagojeni različnim potrebam kupcev. Obsegajo: predprostor s prostorom za garderobo, svetel dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in izhodom na teraso in vrt, dve ali tri spalnice, kopalnico s tušem, dnevni WC z utilitijem. Osrednji dnevni prostor je orientiran proti jugu, nameščena je steklena panoramska stena, kar zagotavlja veliko naravne svetlobe.

Vsako stanovanje ima lasten vhod, kar zagotavlja popolno zasebnost in odsotnost skupnih prostorov. Stanovanja so zaključena “na ključ”, vseljiva in opremljena z visokokakovostnim stavbnim pohištvom. Vsaka enota ima svoj atrij, ki ga obdaja panelna ograja in zasejana trava. Poleg tega vsako stanovanje vključuje dva pokrita parkirna prostora ter kolesarnico/shrambo kar dodatno izboljša funkcionalnost.

Foto: Svet Real d.o.o.

Stanovanja so zasnovana z mislijo na sodoben način življenja. Vgrajene so tehnične rešitve, kot so talno ogrevanje, toplotna črpalka, klimatska naprava in prezračevanje z rekuperacijo. Posebna pozornost je namenjena energetski učinkovitosti, kar se odraža v nizkih tekočih mesečnih stroških. Projekt poudarja trajnostno naravnanost z možnostjo namestitve sončnih elektrarn (pridobljeno soglasje). Prav tako je predviden elektro priključek za avtomobilsko električno polnilno postajo v kolesarnici.

Projekt Šentrupert Novogradnja je odlična priložnost za tiste, ki iščejo sodoben način bivanja v mirnem okolju z vsemi prednostmi mestnega življenja na dosegu roke. Če želite izvedeti več o tem sodobnem projektu ali si ogledati eno od stanovanj, nas kontaktirajte brez obveznosti. Ne pozabite, da pri nas ni stroškov posredovanja za kupce. Spoznajte svoj novi dom, kjer se udobje, trajnost in privlačen življenjski slog prepletajo v popolno harmonijo.

Celjski glasnik

Sorodno

Zadnji prispevki

Mariborski poslovnež s pravnomočno obtožnico zaradi gospodarskega kriminala

Marko Podgornik Verdev, direktor in solastnik podjetja Mikro+Polo, največjega...

Dr. Pogačnik: Fajonizem Slovenijo odriva od Zahoda

"Naša politika trenutno ni prozahodna politika, prav tako pa...

Zgodba padlega Indijca na ukrajinski fronti kaže, kako Rusija pridobiva tuje rekrute

Anton Geraščenko je na socialnem omrežju X povzel tragično...

Prva obletnica čebinskega govora Aste Vrečko

Ministrica za kulturo Asta Vrečko je pred letom imela...