Mariborske Viole sporočajo, da Maribor ne bo nikoli zelen in mavričen

Datum:

Nogometni navijači kluba NK Maribor Viole so naveličani politične korektnosti na vsakem koraku v svojem rodnem mestu. Na Kalvariji je bil dolgo časa mavrični zid odet v barve lezbijsko-gejevske skupnosti. Zvesti navijači kluba Maribor so vzeli stvari v svoje roke in zid prepleskali z vijolično barvo in z veliki črkami napisali, da Maribor nikoli ne bo mavričen in zelen. Obe fotografiji pa nam je poslal naš bralec, ki se je naključno sprehodil mimo zanimivega projekta mariborskih Viol.

V našem mediju smo že poročali, kako so navijači nogometnega kluba Olimpija, Green Dragonsi prepleskali zid s številnimi grafiti, med drugim tudi z napisom Ljubimo Ivana Galeta v zelene barve svojega kluba. Podobnega projekta so se lotili še njihovi največji rivali, mariborske Viole. Kot kaže je zvestim navijačem najtrofejnejšega nogometna kluba v samostojni Sloveniji zadosti politične korektnosti do LGBT skupnosti na vsakem koraku.

Zato so se odločili, da vzamejo stvari v svoje roke. Mavrični zid pod Kalvarijo so s skupnimi močmi prepleskali in poslali odločno sporočilo tako svojim največjim rivalom Green Dragonsom kot predstavnikom lezbično-gejevske skupnosti. Na njem pa se po novem vidi sporočilo: “Maribor je dom vijolčne in rumene, nikoli ne bo mavrične in zelene!” V naslednjih dneh bo zanimivo spremljati reakcije osrednjih medijev in LGBT skupnosti, če bodo kot ničkolikokrat do sedaj zagnali novo medijsko kampanjo glede diskriminacije.

Pripadniki navijaške skupine Viole med pleskanjem mavričnega zida na Kalvariji. (Foto: bralec Nova24TV)

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

Han pri življenju ohranja insolventno družbo, ki denar pretaka v tujino

Kot smo že poročali, je podjetju Radeče papir nova...

Znana vplivnica: a se sploh zavedamo, v kakšen propad drvi ta država!

Koliko vladnih neuspehov morajo ljudje še občutiti na lastni...

[Video] Messi s prostim strelom zadel deklico

Lionel Messi, eden najboljših nogometašev na svetu, zdaj svoje...