fbpx

Nova24TV na Telemachu in T-2 po novem na programu 7

Na kanalu Nove24TV na YouTubu lahko pobrskate tudi po arhivu naših večernih pogovornih oddaj in si jih ponovno ogledate.

Vabimo, da tekom celotnega dne spremljate naš program. Ob 17:30 si lahko vsak dan pogledate poročila z najbolj aktualnimi dogodki iz Slovenije in sveta.

Ob 19:30, s ponovitvijo ob 21:00, pa predvajamo osrednjo pogovorno oddajo, v kateri s sogovorniki odpiramo dnevno aktualne probleme in jih poskušamo osvetliti z različnih vidikov.

Imate težave z dostopom do našega kanala?
Če imate težave z dostopanjem do našega signala, vas prosimo, da se obrnete na vašega kabelskega operaterja, veseli pa bomo, če nas o tem obvestite tudi na [email protected]

Vse ostale prenose in posnetke pa bomo objavljali sproti pod rubriko “Novosti”.

Naš signal lahko spremljate pri naslednjih kabelskih operaterjih:

T-2                           7

Telekom/Siol         17

Telemach                7

Amis                        24

Morebitne težave lahko sicer odpravite tudi tako, da izključite in ponovno vključite vmesnik (takoimenovano “resetiranje”). To “resetiranje” uporabite tudi takrat, ko kabelski operater prestavi Novo24tv na drug program – na primer tisti, ki nas spremljate prek Telemacha, morate zdaj, ko smo na sedmem programu, izključiti in ponovno vključiti vmesnik. 

Ponekod pa se pojavimo tudi na drugi številki, na primer na Siolu se tako iz zaenkrat neznanih razlogov pojavimo tudi na številkah 706, 711, 715 …

ekipa Nova24TV