Pamela Anderson prvič iskreno o zvezi s Putinom, Stallonejem … “Ponudil mi je stanovanje in porsche, da bi bila številka 1. Tako sem ugotovila, da jih ima še več …”

Datum:

Pamela Anderson je v svojem zadnjem intervjuju razkrila, da je nekoč mislila, da ima supermoč, saj je v avtomobilski nesreči umrla varuška, ki jo je zlorabljala, in to le dan potem, ko ji je igralka zaželela smrt. Poleg tega pa je odkrito komentirala svoj odnos s Putinom, Stallonejem in drugimi “lepotci”.

                   

50-letna igralka je pred štirimi leti priznala, da jo je njena varuška zlorabljala, sedaj pa je razkrila, kako je njena varuška umrla. “Imela sem varuško, ki me je zlorabljala približno leto dni. Bila sem stara od 4 do 8 let, ne spomnim se točno. Spominjam pa se, da sem pomislila, da naj umre, in res je naslednji dan umrla v prometni nesreči. Pomislila sem: ‘Okej, sedaj si jo ubila. Imaš supermoč.’ Seveda tega nisem mogla povedati staršem, sem pa začela verjeti, da imam posebno moč, da ubijem ljudi.”

Putinovo povabilo
Pamela pa je obujala tudi spomine na svojega ljubimca Vladimirja Putina. Spoznala sta se leta 2009, ko je bil Putin premier Rusije, ona pa je obiskala Rusijo kot del kampanje za pravice živali, piše spletni portal Jutarnji.hr. Pozneje jo je Putin kot posebno gostjo povabil na predsedniško inavguracijo leta 2012, vendar se dogodka ni mogla udeležiti. Voditelj Piers Morgan je v televizijski pogovorni oddaji še naprej “vrtal” v Pamelo z vprašanji o Putinu, na katera pa je odgovarjala tako zmedeno, da so gledalci pomislili na dvoje: ali sta nekaj imela, pa želi to prikriti, ali pa do česa več kot zgolj poznanstva ni prišlo. “Tako da sva se očitno videla nekajkrat … sva na istih mestih bila istočasno,” je povzročila sum. “Imam odlične odnose z Rusijo.”

Foto: epa

Povezava s kraljem popa
Zvezdnica Obalne straže je tudi priznala, da je bila kot majhna punčka zaljubljena v Michaela Jacksona, a ko sta se spoznala, sta imela ves čas zgolj prijateljski odnos. “Vedno sem mislila, da se bom poročila z Michaelom Jacksonom. Kot otrok sem imela nalepljene njegove slike po steni. Bil je moj idol, oboževala sem ga. Kasneje sva šla skupaj ven, ampak nikoli kot par. Bil je čudovita oseba in znal je dajati komplimente,” je rekla.

Morgana je seveda zanimalo, ali sta se kdaj poljubila. Vprašanje je očitno Pamelo presenetilo, nato pa je rekla: “Ne. Samo v mislih. Kratek čas je bil moj prijatelj, nisem ga tako dobro poznala. Vedno je bil pozitiven, vedno je imel nekaj lepega za reči. Všeč mu je bilo, kaj počnem in imela sva veliko skupnih interesov.”

Stallonejeva ponudba
Čarom seksi Pamele pa se ni mogel upreti igralski zvezdnik Sylvester Stallone, s katerim se je spustila v avanturo, on pa je hotel še nekaj več … “Ponudil mi je stanovanje in porsche, da bi bila njegovo dekle številka ena. Vprašala sem ga, ali obstaja tudi dekle številka 2, na kar mi je odgovoril: ‘Seveda.’ On je zelo zabaven človek. Stanovanja ali porscheja nisem sprejela, morda bi pa morala …”

M. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

[Komentar] Atentat sredi Bidnovega kaosa

Poskus atentata na nekdanjega ameriškega predsednika se ni zgodil...

Panično poročanje ameriških medijev o poskusu atentata na Trumpa

Po poskusu atentata na Donalda Trumpa je večinske ameriške...

Delajo to, česar obtožujejo druge

Saj poznate zgodbo o tatu, ki kriči: "Primite tatu!"...