fbpx

Drage bralke in dragi bralci, blagoslovljene božične praznike

Foto: Pixabay

Dobra dva meseca je minilo, odkar je prvi del medijskega projekta Nova24TV z Vami. Portal, ki ga uporabljate, je v tem času doživel izjemen uspeh, ki ga nismo pričakovali niti ustvarjalci.

Hvala vsem delničarjem in donatorjem, ki ste projekt sploh omogočili. Hvala pa tudi vsem številnim podpornikom, ki za nas držite pesti, da bi nam uspelo.

Dnevno portal bere skoraj 30.000 uporabnikov, v celotnem mesecu novembru pa smo zabeležili več kot 118.000 različnih uporabnikov. Že v prvem mesecu delovanja smo uspeli prehiteti nekatere portale osrednjih slovenskih medijev. Posamezne novice beležijo tudi preko 40.000 klikov in prek tisoč komentarjev. To je za začetek delovanja spletnega portala izjemen uspeh.

Res hvala vsem, ki nas spremljate, podpirate in sodelujete pri oblikovanju portala z vašimi komentarji ter številnimi informacijami, ki nam jih pošiljate.

To, kar ustvarjamo, je trenutno le delček tistega, kar bi radi ustvarjali. Zato se vsak dan trudimo biti boljši – tako v kvaliteti kot tudi hitrosti podajanja informacij.

Pred nami je seveda nov projekt, to je projekt televizije. Trenutno urejamo celotno dokumentacijo, ki je potrebna za zagon televizije, prav tako pa usklajujemo vse tehnične in vsebinske podrobnosti. Predvidoma boste lahko kmalu po novem letu naše vsebine spremljali tudi preko malih zaslonov.

V imenu celotne ekipe Nove24TV vam želimo res blagoslovljene božične praznike.

Boris Tomašič, direktor Nova d.o.o.

Andrej Kregar, direktor Nova24tv.si

Uroš Urbanija, odgovorni urednik