Parada posmeha iz slovenskih davkoplačevalcev: Ilegalec Ahmad brani NLB, kjer se je oprala teroristična milijarda

Datum:

Včerajšnji predvolilni shod na Trgu republike, sklican za 17. uro, se je sprevrgel v parado posmeha. Kamera našega bralca je na shodu, ki ga varuje policija, ujela ilegalnega sirskega migranta Ahmada. In to pred državno banko NLB, kjer se je v času vlade strank SD, LDS, Zares in DeSUS oprala teroristična milijarda. Policija je takrat pod vodstvom Janka Gorška gledala stran, kot gleda očitno danes, ko se pred njenimi očmi sprehaja Ahmad, ki ga, ko bi ga morala deportirati na Hrvaško, ni našla.

Posnetek za anale kaže, da sirski ilegalec očitno brani politiko Levice in SD, s pomočjo poslancev katere (Mihe Kordiša in Jana Škoberneta) je prišel v parlament. Kasneje pa se je deportaciji spretno izogibal, hkrati pa se je v Mariboru udeležil kongresa največje vladne stranke SMC.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

29. marca je Slovenska tiskovna agencija poročala: Sirskega begunca Ahmada Šamija naj bi danes zjutraj predali Hrvaški, a do predaje ni prišlo. Kot so pojasnili na ministrstvu za notranje zadeve, se namreč ob predvideni uri ni zglasil na ministrstvu. Prvi poskus predaje je bil sicer novembra lani.

Foto: Twitter

Škandal

Sorodno

Zadnji prispevki

Domoljubni stranki so bili nedemokratično odvzeti pripadajoči položaji v EU parlamentu

Evropska levica, vključno z EPP, je nedemokratično odvzela pripadajoče...

V hrvaškem turizmu ne cvetijo rožice: “Najslabša sezona v zadnjih 20 letih”

Hrvati niso zadovoljni z letošnjo turistično sezono, poročajo hrvaški...

Z motorjem varno v poletje

V poletnih mesecih, še posebej pa ob koncih tedna,...

Kako se znebiti vrtnih polžev

Vrtni polži lahko povzročijo precej škode na vrtu, saj...