Pedofil je zlorabljal lastno hčer: predčasno so ga izpustili, ko je postal “trans”

Datum:

Pedofil in posiljevalec, ki je spolno zlorabljal lastno hčer, je bil pet let predčasno izpuščen iz zapora, kjer je služil 15-letno zaporno kazen. Razlog? Zdaj se identificira kot “trans”! Njegova hči pravi, da sedaj predstavlja veliko nevarnost za deklice in da nikdar ni bil zdravljen. Več tukaj

                   

Clive Bundy, ki zdaj sliši na ime Claire Fox, je na spletu devet let delil slike spolnih zlorab svojega mladoletnega otroka. Zdaj mu je dobrodelna organizacija SSAFA, ki podpira bivše zapornike, izročila nov prenosni računalnik in pohištvo za njegovo hišo. Njegova hčerka je spregovorila o svoji grozi in strahu pred njegovo izpustitvijo, rekoč, da predstavlja tveganje za mlada dekleta.

“Dejstvo, da je zdaj oblečen kot ženska, ga naredi bolj nevarnega, saj so mlada dekleta njegova slabost in nikoli ni pokazal obžalovanja. Moj oče je zelo manipulativen človek, ki ni obiskoval nobenega programa rehabilitacije spolnih prestopnikov, ni pokazal obžalovanja za to, za kar je storil, in odkrito priznava, da se mu zdijo otroci privlačni.”

Andrej Žitnik

Sorodno

Zadnji prispevki

Čigav novi obraz bo Peter Gregorčič?

"Ponudil jim je, da bi s svojo ekipo prevzel...

Proruski Kučanovi “mirovniki” pri Urški Klakočar Zupančič

Časnik Delo poroča o "skrivnem sestanku" Kučanovih šestih mirovnikov...

Kučanova zadrega s Čeferinom, ki ga ni tu

Revizija nakupa razpadajoče stavbe na Litijski v Ljubljani, v...

Golob pravi, da bo nakup Patrijinih oklepnikov strokovna odločitev, na Boxerje je očitno že pozabil

"Spomnimo, strokovnjaki so jih rotili, naj ne razveljavijo pogodbe...