Pedofilija v islamu? Tudi, če kdo reče, da to ni res, so dejstva povsem drugačna!

Datum:

“Imenujejo jih “plešoči dečki” ali “čajni dečki”, toda tisti, ki si ne zatiskajo oči pred to afganistansko “tradicijo”, pravijo, da so to spolni sužnji,” pripovedujejo ameriški vojaki o navadah zlorabe otrok v Afganistanu. Informacije o pedofilijo že leta prihajajo na dan, toda zaradi skrbi za dobre odnose z afganistanskimi oblastmi in poveljniki lokalne vojske so morali ameriški vojaki prezreti pogosto spolno nadlegovanje fantov, primere posilstva in celo zadrževanje spolnih sužnjev v lokalni kulturi in se pretvarjati, da jih ne vidijo, poroča rp.pl za nytimes.com.

V islamu, v Afganistanu in Pakistanu, z mladimi fanti in dečki zelo pogosto ravnajo kot s spolnimi sužnji. Imenujejo jih “bacha bazi” – dobesedno “plešoči dečki”. Majhen deček, običajno iz revne družine, pogosto pristane pod “oskrbo” odraslega moškega, ki ga materialno podpira in ga ima pri tem za spolnega sužnja.

Tiskovni predstavnik ameriškega sedeža v Afganistanu polkovnik Brian Tribus je na vprašanje kakšen je odnos ameriške politike do tega vprašanja dejal, da je “spolna zloraba otrok stvar lokalnega kazenskega prava, zato ameriška vojska glede tega ne bo zavzela stališča.”

Toda muslimani ne zlorabljajo samo dečkov, temveč tudi majhne deklice, ki jih izročajo odraslim moškim za žene pogosto posilijo. To je obraz islama, ki ga ne smemo pozabiti.

Ni odveč opozoriti starše na previdnost, saj je lani največ ilegalnih migrantov v Slovenijo prišlo iz Afganistana in Pakistana, kjer je tradicija “bachi bazi” najbolj zakoreninjena.

Demokracija

Sorodno

Zadnji prispevki

[X odzivi] “Brezsramno je tole; ga ni bilo junaka, ki bi ga poslal domov”

"Hiša, podarjena s strani zasebnega podjetja, hudi birokratski zapleti...

Radgonske gorice osvojile šampionsko odličje in deset zlatih medalj

V sredini julija je v prostorih Pomurskega sejma potekalo...

Domoljubni stranki so bili nedemokratično odvzeti pripadajoči položaji v EU parlamentu

Evropska levica, vključno z EPP, je nedemokratično odvzela pripadajoče...