Poglejte to okoljsko katastrofo v Aziji in Afriki, medtem pa samooklicani varuhi okolja pritiskajo le na Evropo in Ameriko!

Datum:

Metapolitično gibanje Generacija identitete Slovenija je na družbenih omrežjih opozorilo na še en problem politične korektnosti – medtem ko se Azija in Afrika utapljata v ekoloških problemih, posebej plastičnih smeteh, se samooklicani varuhi okolja spravljajo na Evropo in Ameriko, ki imata daleč najvišje standarde za varovanje okolja. Mladi so opozorili, da je, podobno kot pri vprašanju migracij, tudi probleme z varovanjem okolja potrebno reševati tam, kjer so. Gre pri napihovanju ekološke problematike za načrt skrajnih levičarjev, kako revnejšim otežiti dostop do dela, jih spraviti na socialne transferje in si tako zagotoviti več volivcev pod pretvezo, da se levičarji zavzemajo za revne?!

Nedavno smo na portalu Nova24TV pisali, kako poslanec Slovenske demokratske stranke mag. Branko Grims odgovarja medijem, ki so nanj sprožili pregon zaradi njegovih predhodnih stališč o podnebnih spremembah. Na družbenem omrežju Facebook je razkril resnično agendo levičarskih okoljevarstvenikov. Svoje prijatelje uvodoma vpraša: “Bi verjeli, da je praktično vsa uradna ekologija samo 200 milijard dolarjev vreden biznis z levičarsko politiko povezanih lobijev, ki samo daje prednost enim na račun drugih?”

Kot prvi primer navede vse ostrejše omejevanje uporabe izdelkov iz plastike, ki smo mu priča v Evropi in Sloveniji, šlo je celo tako daleč, da bodo prepovedali uporabo plastičnega pribora za enkratno uporabo in slamic. Birokratska mašinerija vse bolj omejuje Evropejce, ne bijejo pa plati zvona, ko gre za hitro in nesorazmerno povečevanje onesnaževanja Azije in Afrike.

Kdo so glavni onesnaževalci planeta, je jasno
Grims je opozoril še na povečevanje davčnega bremena in se vprašal, če se ta denar res vlaga v razvoj ekološke vzdržnosti. Nikakor ne, je odgovoril na to retorično vprašanje, ves denar se porazgubi v proračunih, iz katerih se napajajo levičarji, s tem pa med drugim financirajo tudi nelegalne migrante. Ob vsem tem se kakovost življenja Evropejcev bistveno zmanjšuje, in to kljub temu, da evropska obremenitev okolja s plastiko pomeni le 0,5 odstotka svetovne obremenitve s plastiko. Poslanec je ob tem izpostavil še, da kar 90 odstotkov plastike v morje pride iz desetih velikih rek, od katerih pa niti ena ni v Evropi!

Franci Donko

Sorodno

Zadnji prispevki

Putin in Hamas imata enak modus operandi glede načina vojskovanja

Franco Fiumara je doktor pravnih in političnih ved. Je...

[Video] Ne prav bistre Golobove objave

"Izgleda kot osnovnošolec, ki se nekej pifla na pamet....

[Video] “Vsi smo Uroš Jernejc!”

Ljubljanski župan Zoran Janković zastruplja vodo in uničuje vse,...

Klofuta Klakočar Zupančičeve

Za tovarne laži, ker smo pisali, da dodatno dela...