Poglejte poslanca Združene levice Miho Kordiša, ki je mrtvo pijan obležal v ‘kozlanju’

Datum:

Na Nova24TV smo prejeli fotografijo poslanca Združene levice Miha Kordiša. Komentar ob njej ni potreben, saj slika pove vse, kljub temu pa je treba iz oči v oči pogledati dejstva, saj je Kordiš od ljudstva izvoljen poslanec, zato njegovo neodgovorno obnašanje, četudi iz preteklosti, ne sme ostati neopaženo.

                   

Miha Kordiš, ki je med drugim član odbora za delo, družino, socialne zadeve in invalide ter odbora za izobraževanje, znanost, šport in mladino v Državnem zboru, ima očitno zgovorno preteklost, ki ga počasi dohaja. Naj ima v Državnem zboru takšne ali drugačne govore z močno moralistično noto, si ga bomo verjetno zapomnili samo še po tej fotografiji, saj je dejstvo, da njegovo poslansko delo ni kaj preveč vidno. Podobno kot mlatenje prazne slame njegove poslanske kolegice  prav tako iz Združene levice  Violete Tomić v Državnem zboru, a se nam, ko jo vidimo, nehote slika podoba ciganke, ki jo je zaigrala v Kursadžijah.

Kordiš je po neki zabavi obležal takole mrtvo pijan, nam je sporočil vir, ki nam je poslal fotografijo. Da Kordiš dejansko ni vedel, kaj se dogaja okrog njega, priča banana v njegovi roki, ki so mu jo podtaknili “prijatelji”, da so popestrili fotografijo. Ta isti vir nam je še zaupal, da je bilo vse naokrog pobruhano, z njegovimi besedami: “pokozlano”, da je bila zabava zares divja, pa kaže tudi ‘piksna’ piva, ki leži le streljaj od Kordiša.

Jasno, zakaj je Kordiš proti obveznemu testiranju funkcionarjev na droge
Vendar pa fotografija odgovarja tudi na vprašanje, zakaj je bil Kordiš tako proti predlogu zakona o obveznem testiranju funkcionarjev na prepovedane droge, ki ga je v DZ vložila SDS. V ZL so takrat ocenili, da ta “ne rešuje realnih problemov, s katerimi se sooča država”.  Franc Trček iz ZL je takrat dejal: “Rešitev za realne težave v tej državi namreč ni v testiranju poslancev, ampak v tem, da iz oblastnih funkcij odstranimo tiste politike, ki namerno in pri polni zavesti delujejo v nasprotju z našim skupnim interesom in v nasprotju z ustavo.” Vendar pa bi davkoplačevalci radi vedeli, kakšni ljudje vodijo našo državo in odločajo v imenu državljanov, sploh kadar v javnost pridejo takšne fotografije, kot je ta, na kateri je Kordiš.

Zavzema se za “domače gojenje” marihuane
Sicer pa se je Kordiš nadvse zavzemal za legalizacijo konoplje. Na svojem Facebook profilu, recimo, obljublja, da je naslednji korak “domače gojenje, ki odreže multinacionalke in popolna legalizacija, ki ukine še trg”!

Foto: Facebook

Marjanca Scheicher

Sorodno

Zadnji prispevki

Nemška vlada se je spravila na svobodo tiska

Nemška notranja ministrica Nancy Faeser je prepovedala revijo Compact,...

[Komentar] Atentat sredi Bidnovega kaosa

Poskus atentata na nekdanjega ameriškega predsednika se ni zgodil...

KLS Ljubno se pobira kljub 100-milijonski škodi po poplavah

Podjetje KLS Ljubno, ki je specializirano za proizvodnjo zobatih...

Zelenski: “Mirovnega vrha bi se morala udeležiti tudi Rusija”

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v okviru priprave drugega...