Pred Mercatorjem v Krškem naj bi prišlo do streljanja, policija to zanika

Datum:

Pred enim izmed Mercatorjem v Krškem naj bi zjutraj odjeknili streli, in to v času, ko je bilo okoli trgovine vse polno dijakov, so dopoldne na družbenih omrežjih sporočili nekateri uporabniki. Zaokrožila je tudi slika dogajanja, na kateri je mogoče videti Rome. Na policiji spor med Romi potrjujejo, a do streljanja naj ne bi prišlo.

“Danes, okoli 9.45, je prišlo do streljanja pred krškim Mercatorjem. Medcig … ski obračun v času, ko je okoli trgovine vse polno dijakov. Res bo moralo priti do tragedije, da se pristojni zmigajo,” je zapisal eden od uporabnikov Facebooka.

Na Policijski upravi Novo mesto so za naš portal pojasnili, da so bili okoli 10. ure obveščeni o pretepu na parkirnem prostoru na Cesti krških žrtev v Krškem. Na kraj so bili takoj napoteni policisti PP Krško, udeleženci pa so kraj že zapustili. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je prišlo do spora in pretepa med petimi osebami iz Drnovega in Kerinovega Grma, ki se med seboj poznajo, ena oseba pa je bila lažje poškodovana.

Kmalu so vse udeležence izsledili, ugotovili identiteto in nadaljujejo z intenzivno preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin. “Po doslej zbranih obvestilih ni prišlo do streljanja, prav tako osebe pri sebi niso imele orožja. Pri enem izmed udeležencev so v avtomobilu našli in zasegli sekiro,” so zapisali.

Moje Posavje

Sorodno

Zadnji prispevki

[Fotogalerija] Prešerno vzdušje na srečanju podpornikov SDS v Bovcu

S sobotnim tradicionalnim srečanjem odborov stranke SDS v Bovcu...

[Kraja otrok] Kako je bil policist Staneta Dolanca nagrajen za krajo dojenčka

Preiskovalna komisija DZ o odvzemih mladoletnih oseb oziroma o...

Pot na Okrešelj zaradi ogromne količine kamenja do nadaljnjega zaprta

V Logarski dolini so vzpostavili dostopnost do parkirišča pod...