Razkrivamo! Katere ljubice je imel seksa željni Josip Broz Tito?

Datum:

Tudi v življenju nekdanjega komunističnega diktatorja Josipa Broza Tita je bilo precej žensk oziroma deklet. In prav zanimivo je, s katero je imel otroka.

Ko se je Tito leta 1920 vrnil iz vojnega ujetništva v Rusiji v domači kraj, je s seboj pripeljal tudi svojo prvo ženo Pelagijo Denisovno Belousovo, ki jo je spoznal med vojnim ujetništvom v Rusiji. Ko sta začela razmerje, je bilo dekletu komaj 13 let. Tito jih je štel dvakrat toliko. Ob prihodu v Kupinec je bila Belousova tik pred porodom. Žena mu je tako rodila prvega otroka, sina. A je ta umrl po dveh dnevih. Otroka je dal kar sam pokopati na cerkvenem pokopališču.

 

Najbolj zaljubljen v 30 let mlajšo
Titu se je kasneje vtisnila v srce precej mlajša (lahko bi mu bila celo hči) Srbkinja Davorjanka Paunović. Lepotica z otožnim, zasanjanim pogledom, ki se je rodila v severovzhodni Srbiji leta 1920 in je bila skoraj 30 let mlajša od Tita, ki pa je bil tako ali tako znan po tem, da je norel za precej mlajšimi ženskami.

Davorjanka in Tito se verjetno nikoli ne bi srečala, če mlade Srbkinje ne bi pritegnil komunizem. Rosno mlada se je priključila Skoju, podmladku prepovedane Komunistične partije Jugoslavije (KPJ), ter kot mlada partijka in kurirka kmalu prišla v kroge blizu Tita.
Ko sta se Tito in Davorjanka spoznala, je bil Tito poročen s pripadnico nemške manjšine v Sloveniji Herto Haas (ta mu je tudi rodila drugega sina Aleksandra). A ker je bila Herta po navadi daleč od Tita, leta 1943 je celo pristala v ustaških zaporih, mlada Srbkinja čutnih ustnic pa je bila pri roki, sta kmalu postala ljubimca.

Davorjanka, ki ji je Tito dal vzdevek Zdenka, je bila uradno Titova osebna tajnica, a je bila njena glavna in najpomembnejša vloga, da je Titu v času med krvavimi bitkami z Nemci in njihovimi zavezniki grela posteljo.

Na koncu ga je vzela Jovanka
Titova ljubimka je bila precej histerična ženska in drugi so jo imeli vrh glave, a zaradi Tita niso upali reči ničesar. Kmalu je zbolela za jetiko, te bolezni pa, tudi zaradi njenega nepremišljenega in nediscipliniranega značaja, ni mogla premagati. Na Golniku je umrla maja 1946, stara 26 let. Njeno truplo so z Golnika pripeljali v Beograd, kjer jo je Tito pokopal kar na dvorišču Belega dvora v Beogradu. Ob grobu svoje mrtve ljubice je postavil klopco.

Po smrti svoje drage Zdenke je osamljeni in seksa željni Tito odšel na lov za drugimi ženskami. Ni imel vedno uspeha. Ponosna Herta, ki ni mogla preboleti Titove nezvestobe, mu je maščevalno dokončno dala košarico. Tudi pri zagrebški operni pevki Zinki Kunc in sovjetski filmski zvezdnici Tatjani Okunevski ni dobil tistega, kar si je želel. Baje je bil preveč željan spolnih odnosov.

Slednjič je konec leta 1946 ali v začetku leta 1947 njegova nova ljubica postala 32 let mlajša črnolasa in prsata Ličanka Jovanka Budisavljević. Do leta 1952, ko se je poročil z njo, je bila njegova skrivna in zelo aktivna ljubimka.

Kako se danes reče takim, ki ljubimkajo z mladoletnicami?

E-maribor.si

Sorodno

Zadnji prispevki

Spopad Gibanja Svoboda s Socialnimi demokrati

"Dobro je, da se Gibanje Svoboda in SD obdelujeta,...

Geopolitična šahovnica in spremembe v svetovnem redu

V sodobnem geopolitičnem okolju se razvijajo kompleksni premiki s...

Google je bil prisiljen zaustaviti prebujenski generator slik

Google je objavil, da je začasno ustavil svoj generator...