Šarec je odstopil v najhujšem času po osamosvojitvi, ob 30. obletnici samostojnosti ponovno tako razdvaja in laže o proslavi

Datum:

Jutrišnji dan, petek, 25. junij 2021, je za Slovenijo pomemben in veličasten dan, ko praznujemo 30 let samostojnosti in neodvisnosti. Ne glede na to, za kateri politični pol se nekdo ima, je to čas, ko smo enodušno ponosni na svojo državo. Na ta dan sta bili namreč sprejeti Deklaracija o neodvisnosti Slovenije in Temeljna ustavna listina o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije, dva dni kasneje pa se je z napadom Jugoslovanske ljudske armade začela slovenska osamosvojitvena vojna, v kateri je Slovenija obranila neodvisnost. Žalostna pa je misel, da smo doživeli čase, ko je levi politični pol tako željan oblasti, da ljudstvo razdvaja in zavaja, hkrati pa na ta isti dan, ko bodo po celotni državi ponosno plapolale slovenske zastave, organizirajo neprijavljen in nezakonit protest. Marjan Šarec je že tako daleč zabredel s svojimi lažmi, da jih javno objavlja in zavaja ljudi, da je osrednja proslava, ki bo potekala na Trgu republike, le za izbrance in samooklicano elito, pa čeprav so na proslavo vabljene vse prebivalke in prebivalci naše domovine.

                   

Marjan Šarec je že nekajkrat dal jasno vedeti, da se proslave ob 30-letnici samostojne države ne bo udeležil, tam pa tudi ne bo vodje poslanske skupine LMŠ Braneta Golubovića. To očitno ni njihova domovina, so prepričani mnogi, ki so se ostro odzvali na njihovo odločitev. Še več, ne le da se ne bosta udeležila tega veličastnega dogodka, okrog tega, kdo je vabljen, še debelo lažeta. Na od ljudi ograjenem Trgu republike, rezerviranem za samooklicano elito, ki je našo skupno državo ugrabila, nas ne bo,” je zapisal Golubović.

Spodnji sliki pa sta še en izmed mnogih dokazov, da stranka LMŠ s Šarcem na čelu laže. Proslava ni rezervirana le za izbrance in elito, kot bi to počela opozicija, če bi bila na oblasti. Proslava je odprta za vse, ki se je želijo udeležiti. Poleg tega Janez Janša ni ugrabil države, ampak je vlada poprijela za delo, ko je Šarec vrgel puško v koruzo v najtežjem času v Sloveniji po osamosvojitvi, ko smo se soočali s svetovno pandemijo.

Če se želite proslave udeležiti, bodite na prizorišču ob 20.10
Vabilo je objavil tudi predsednik vlade Janez Janša, ki je dejal, da je to dan, ko smo uresničili sanje in da naj ga proslavimo skupaj. “Slovesnost bo izvedena pod pogoji NIJZ, za vstop na prizorišče, ki bo z Valvasorjeve ulice in s Slovenske ceste, pa je treba predložiti potrdilo PCT (preboleli, cepljeni, testirani). Na mestu blizu vhoda bo mogoče tudi testiranje s hitrimi testi. Zaradi omenjenih okoliščin je nujen prihod na prizorišče do 20.10”,  so sporočili iz vlade.

Da pa so iz LMŠ iz istega kova in da sistematično ter organizirano lažejo, potrjuje tudi Matej Špehar, Šarčev svetovalec za digitalni marketing, ki je dejal, da je proslava “Janezova petkova privatka”. 

Je pa večini državljanom že jasno, kaj se pri nas dogaja. To so odzivi na bojkot proslave 30 let samostojne in neodvisne Slovenije s strani stranke LMŠ.

Anita Gužvič

Sorodno

Zadnji prispevki

Francoska desnica pripravljena voditi državo

Da so pripravljeni vladati Franciji, je na programski konferenci...

Eden od dagestanskih teroristov je bil iz borilne skupine prvaka MMA Habiba Nurmagomedova

Gadžimurad Kagirov, borec MMA, povezan s slavnim borcem Habibom...

Afganistanec v Fužinah skušal oropati dve ženski

Včeraj je prišlo do novega zločina povezanega z nezakonitimi...